Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
Nie jest tak źle jak ci się wydaje miałem 10 GB 3080 na XTX jest lepiej a przedewszystkim nie ma stutterów. No ale co ja tam wiem jako posiadacz 3080 przez cały gen i teraz XTX. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Bozia dała ludziom świadomość i odróżnianie dobra od zła, a wojny jak były, tak są, mordujemy się gwałcimy się, ale spać powinniśmy tylko według zasad KK, tego KK, który z imieniem boga na ustach i sztandarach mordował miliony i tuszował występki swoich marketingowców? para, która nie może mieć dzieci, może adoptować i mieć "kościelny" a LGBT nie może, ale bycie lgbt to nie grzech przecież, sam tak napisałeś Oczywiście, że ty tak nie twierdzisz, jak to tobie nie pasuje, jak pasuje to jednak tak twierdzisz -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Bzdura. "Grzech" to tylko nędzna próba kontrolowania sumień i czynów przez nadmuchanych biskupów. Gdybyś miał syna/córkę i postąpili nie tak jak byś chciał - nie tak jak im kazałeś - to byś ich odtrącił i kazał "wypie****ć"? Jeśli nie, to czemu bóg taki nie jest? Jeśli tak to kochałeś ich takimi jacy byli, czy kochałeś ich wyobrażenie, które sobie wymyśliłeś o nich? Można żyć z jednym, a dziecko zrobić z drugim. Nie ma z tym problemu. Wynaturzeniem jest być tak głupim jak to co napisałeś. Wszystko co tutaj napisałeś to są brednie. I to taki z gatunku najgłupszych. Twój katolicyzm to jest taki na poziomie szkoły gimnazjalnej. Katolicyzm kolegi Toni jest podstawówkowy. -
Przez keiw · Opublikowano
Dziękuję. Znalazłem to już w panelu grafiki Intel i Nvidia i w obu zmieniłem. Początkowo myślałem, że to jest gdzieś zaszyte w opcjach Win11. @kanon7na razie daję radę z 32GB RAM, w MSI miałem tyle od samego początku: https://www.x-kom.pl/p/399779-laptop-173-i-wieksze-msi-ge73vr-i7-7700hq-32gb-1tb128-win10-gtx1060-120hz.html Wirtualizacja i ogromne bazy danych, plus inne sprawy, mają swoje potrzeby. Obecnie priorytetem jest jednak przenieść wszystkie dane. W MSI miałem dwa dyski M.2 plus jeden Seagate BarraCuda 5TB 2,5" (ST5000LM000). Wszystko zgram na nowe M.2, to "talerzowce" wystawię na OLX. Może ktoś się skusi. Mam jeszcze chyba dwa 1TB, jeden 2TB. Sprzedam też RAM 2x16GB z MSI. Na razie ciężko z czasem. -
Przez Brolly · Opublikowano
Niby w jaki sposób? kobieta z kobietą dziecka nie zrobi to samo facet z facetem. Homoseksualizm jest pewnego rodzaju wynaturzeniem (akty homoseksualne), tylko proszę bez gadania że u zwierząt to występuje bo Bozia dała ci świadomość i odróżnianie dobra od zła wiesz co robisz a nie lecisz na instynkcie jak zwierzęta. Mnie proszę do tego nie podłączać ja tak nie twierdzę a jeśli ktoś tak twierdzi to jest moim zdaniem w pomyłce.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź