Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez keiw · Opublikowano
@@Czarny_PLone jeśli masz plik na Lenovo do aktualizacji firmware, to go wgraj. Tak samo jak najnowszy BIOS. Wygrywanie oficjalnych firmware jest raczej mocno zalecane. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Jak sięgniesz pamięcią 10 lat do tyłu to tylko 3080-tka miała szynę większą niż 256 bit. -
Przez Qrdello · Opublikowano
U mnie TV wisi w gabinecie nad biurkiem, i gdybym chciał (a był taki czas, że nawet miałem podpięte 24/7) to pewnie mógłbym spokojnie korzystać z TV i PC jak z konsoli. Ba, z trybem BIG PICTURE w steamie jest to nawet nie głupie. W salonie mam pod TV właśnie taki PCet z 3070 w SFFie, który odpalam od przypadku do przypadku żeby móc podpiąć się pod serwer danych, czy odpalić jakąś grę której akurat nie mam na konsoli. Niemniej, jest to mocno upierdliwie z wielu powodów. Po pierwsze- jak wspomniałeś - jakość obrazu z HDR, na szybszych kablach etc jest wątpliwa, i wymaga kombinowania. Wystarczy update sterów i wszystko siada Po drugie, nawet przy zastosowaniu porządnego BT odpalanie gier i granie na padzie czasami potrafi jednak do szewskiej pasji doprowadzić. Wystarczy, że windowsowi się coś pomyli w tle i odcina BT/WIFI - bo tak Po trzecie, ilość updatów które trzeba przetrawić po np. 2-3 tygodniach nieodpalania PC czasami jest idiotyczna zamiast grać oglądam jak Steam ciągnie miliard łatek, a w tle windows próbuje jakieś poprawki bezpieczeństwa wrzucać. I tak, konsole też je mają - tylko jak zostawię w trybie uśpienia to nie dość że mi się firmware zaktualizuje sam, to jeszcze gry wszystkie po kolei też. Wygoda grania, na takie 30-60 minutowe sesje - ŻADNA. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Jeszcze ze 2 - 3 generacja i wszyscy przywykną do nowego porządku. Chyba ze skoki wydajności będą jeszcze mniejsze
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi