ghostdog 1 157 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Wyborcy 3D najprawdopodobniej zostaną w domu. Ja głosowałem na 3D (a dokładnie na konkretnego człowieka - bo jakoś sama partia mi nie leżała). Głosowałem bo chciałem zobaczyć miny Kaczystów, jak im odjeżdża koryto, a na Tuska nie chciałem. Vateusz ma bardzo małe bajoro do łowienia wyborców. Pewnie chce ugrać dobre sondaże, a potem wskoczy na wspólną listę ZP, tylko tym razem będzie negocjował ilość miejsc na listach. Pewnie Vateusz uznał, że ziobryści za bardzo się panoszą, a on i jego ludzie mogą zostać na samym końcu skreśleni z list wyborczych. Teraz będzie chciał pokazać, że ma za sobą wyborców PiS i warto się z nim liczyć.
Winter Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Jeśli Moradziecki utopi stary zakon PiSu włącznie z Kaczyńskim to już to samo będzie jakimś postępem po ponad 20 latach skostniałej konstrukcji POPiS.
Camis Opublikowano Piątek o 14:32 Opublikowano Piątek o 14:32 Państwo mem, najpierw prawidłowo ostrzegają żeby nie klikać w linki w SMS od RCB. A teraz sami takie wysyłają
nozownikzberlina Opublikowano Piątek o 15:33 Opublikowano Piątek o 15:33 (edytowane) jak oglądałem wypowiedź Tuska z Kosiniakiem odnośnie rakiety to masakra, jąkała odpowiada już gorzej niż Korwin-Mikke. ciekawe jak zareaguje rząd Tuska który dostarczał podstawowy ekwipunek survivalowy terrorystom na granicy i twierdził, że to są tylko biedni ludzie i trzeba pomagać edit: Edytowane Piątek o 15:39 przez nozownikzberlina
Camis Opublikowano Piątek o 15:57 Opublikowano Piątek o 15:57 https://wykop.pl/wpis/87134721/tak-tylko-przypominam-ze-nowoczesny-z-2012-r-syste
Kris194 Opublikowano Piątek o 16:32 Opublikowano Piątek o 16:32 Nie będę tak delikatny jak pani Agnieszka Gozdyra i powiem wprost, że ruska szmata postanowiła dać głos.
GordonLameman Opublikowano Piątek o 17:06 Opublikowano Piątek o 17:06 3 godziny temu, Winter napisał(a): Co za debil robił tą grafikę
Kris194 Opublikowano Piątek o 17:41 Opublikowano Piątek o 17:41 1 godzinę temu, Camis napisał(a): https://wykop.pl/wpis/87134721/tak-tylko-przypominam-ze-nowoczesny-z-2012-r-syste My od 22 lat budujemy System Bezpiecznej Łączności Państwowej także na Cell Broadcast pewnie jeszcze trochę poczekamy
hubio Opublikowano Piątek o 20:04 Opublikowano Piątek o 20:04 (edytowane) W dniu 30.07.2026 o 17:26, ghostdog napisał(a): Wyborcy 3D najprawdopodobniej zostaną w domu. Głosowałem na 3D żeby weszli bo mieli problemy sondażowe. Głosowałem na nich bo obiecywali wywalenie polskiego ładu na co się też godziła PO. Na chwilę obecną 3D nie istnieje. Pokłócona i podzielona poniżej progów. PO jak miała tak wciąż ma wywalone na JDG i osoby fizyczne pracujące za minimalną. Na konfę nie zagłosuję bo są niebezpieczni. Na PiS nie zagłosuję bo mają Ziobro i Czarnka. Na Zandbega być może jak zmieni nieco retorykę w stosunku do przedsiębiorców i zacznie odróżniać Lidla od warzywniaka. Bo dla niego to samo. A na Morawieckiego nie bo też jest na pasku korpo i to on bezpośrednio odpowiada za polski ład, który mnie mocno docisnął. Więc opcja pozostaje taka: pierwszy raz od kiedy miałem prawo wyborcze wcale nie pójdę na wybory i poświęcę tą godzinkę albo dwie na granie albo film... Większy pożytek niż głosowanie na tych idiotów z Wiejskiej chcących się nachapać dla siebie i rodzin i robiących ludziom wodę z mózgu. Edytowane Piątek o 20:06 przez hubio
ptys Opublikowano Sobota o 07:51 Opublikowano Sobota o 07:51 18 godzin temu, Winter napisał(a): dawno już mówiłem że banda darmozjadów która nas otacza jest przeogromna a sam parlament do obcięcia o 70%
Winter Opublikowano Sobota o 13:45 Opublikowano Sobota o 13:45 Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra.
Henryk Nowak Opublikowano Sobota o 14:56 Opublikowano Sobota o 14:56 Godzinę temu, Winter napisał(a): Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra. O lol, w życiu bym nie powiedział, że on jest tylko kilka lat starszy ode mnie. Co za dziad.
209458 Opublikowano Sobota o 15:14 Opublikowano Sobota o 15:14 Godzinę temu, Winter napisał(a): Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra. Z zamartwiania o los ojczyzny mu wypadły
ghostdog Opublikowano Sobota o 15:58 Opublikowano Sobota o 15:58 2 godziny temu, Winter napisał(a): Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra. Przecież to ten znany jutuber, Drwal Rębajło
Winter Opublikowano Sobota o 18:03 Opublikowano Sobota o 18:03 Ten bambo zostawił ciężarną babę i spierniczył.
nozownikzberlina Opublikowano Sobota o 20:32 Opublikowano Sobota o 20:32 https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-polacy-troche-sie-zapedzili-ukrainski-weteran-o-przekazaniu,nId,23523126 Cytat Wygląda na to, że Polacy trochę się zapędzili. Trzeba im wyjaśnić w UE i NATO, co robią -powiedział ukraiński weteran wojenny Ołeksij Hetman. Zdaniem majora w stanie spoczynku, Ukraina nie powinna przekazywać Polsce swoich technologii dronowych w zamian za MiG-i, tylko dostać myśliwce bezpłatnie. to pewnie putin mu kazał tak mówić
Suchy211 Opublikowano Sobota o 21:10 Opublikowano Sobota o 21:10 Nie chcą to pociąć na te żyletki na które miały być pocięte. Albo sprzedać za grosze komuś kogo Ukraińcy szanują to coś za nie im dadzą.
Klakier1984 Opublikowano Niedziela o 04:23 Opublikowano Niedziela o 04:23 Dobrze wiedzieć, że takie barany to nie tylko u nas https://wiadomosci.wp.pl/hiszpania-plonie-a-premier-poleca-hity-na-lato-burza-w-sieci-7313832088070208a
Winter Opublikowano Niedziela o 12:38 Opublikowano Niedziela o 12:38 W końcu jakaś refleksja, choć w jego przypadku nie wiadomo, czy nie pod publiczkę. Ciekawe, ile w tym próby odebrania elektoratu Konfederacji i Korony Brauna.
Rekomendowane odpowiedzi