Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyborcy 3D najprawdopodobniej zostaną w domu. Ja głosowałem na 3D (a dokładnie na konkretnego człowieka - bo jakoś sama partia mi nie leżała). Głosowałem bo chciałem zobaczyć miny Kaczystów, jak im odjeżdża koryto, a na Tuska nie chciałem.

Vateusz ma bardzo małe bajoro do łowienia wyborców. Pewnie chce ugrać dobre sondaże, a potem wskoczy na wspólną listę ZP, tylko tym razem będzie negocjował ilość miejsc na listach. Pewnie Vateusz uznał, że ziobryści za bardzo się panoszą, a on i jego ludzie mogą zostać na samym końcu skreśleni z list wyborczych. Teraz będzie chciał pokazać, że ma za sobą wyborców PiS i warto się z nim liczyć.

Opublikowano (edytowane)

jak oglądałem wypowiedź Tuska z Kosiniakiem odnośnie rakiety to masakra, jąkała odpowiada już gorzej niż Korwin-Mikke. 

obraz.png.2f78b8263334158a466cbe3e445cd438.png

ciekawe jak zareaguje rząd Tuska który dostarczał podstawowy ekwipunek survivalowy terrorystom na granicy i twierdził, że to są tylko biedni ludzie i trzeba pomagać 

edit:

obraz.png.b2064855c26df8e6d5ea99eefcdc0909.png

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano (edytowane)
W dniu 30.07.2026 o 17:26, ghostdog napisał(a):

Wyborcy 3D najprawdopodobniej zostaną w domu. 

:thumbup: 

Głosowałem na 3D żeby weszli bo mieli problemy sondażowe. Głosowałem na nich bo obiecywali wywalenie polskiego ładu na co się też godziła PO. Na chwilę obecną 3D nie istnieje. Pokłócona i podzielona poniżej progów. PO jak miała tak wciąż ma wywalone na JDG i osoby fizyczne pracujące za minimalną. Na konfę nie zagłosuję bo są niebezpieczni. Na PiS nie zagłosuję bo mają Ziobro i Czarnka. Na Zandbega być może jak zmieni nieco retorykę w stosunku do przedsiębiorców i zacznie odróżniać Lidla od warzywniaka. Bo dla niego to samo. A na Morawieckiego nie bo też jest na pasku korpo i to on bezpośrednio odpowiada za polski ład, który mnie mocno docisnął.

Więc opcja pozostaje taka: pierwszy raz od kiedy miałem prawo wyborcze wcale nie pójdę na wybory i poświęcę tą godzinkę albo dwie na granie albo film... Większy pożytek niż głosowanie na tych idiotów z Wiejskiej chcących się nachapać dla siebie i rodzin i robiących ludziom wodę z mózgu. 

Edytowane przez hubio
Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

Tumanowicz wygląda na "zmęczonego" :E

Tak bajdewej, koleś starszy ode mnie o rok i ani włosów, a bęben, jak dobra cysterna. Masakra.

Z zamartwiania o los ojczyzny mu wypadły

Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-polacy-troche-sie-zapedzili-ukrainski-weteran-o-przekazaniu,nId,23523126

Cytat

Wygląda na to, że Polacy trochę się zapędzili. Trzeba im wyjaśnić w UE i NATO, co robią -powiedział ukraiński weteran wojenny Ołeksij Hetman. Zdaniem majora w stanie spoczynku, Ukraina nie powinna przekazywać Polsce swoich technologii dronowych w zamian za MiG-i, tylko dostać myśliwce bezpłatnie.

to pewnie putin mu kazał tak mówić