Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli wychodzi, że rządzi nami niemiecki agent Herr Tusk, wcześniej rządził niemiecki agent Morawiecki, w pałacu siedzi amerykański agent Batyr. Tylko Szydło nieskalana, jako ta gołębica. Chyba, że ona agent Watykanu, prowadzona przez syna...

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

strona jest niemiecka i bardzo znana, bild, a ja dałem tłumaczenie strony przez google

to wiele tłumaczy, na przyszłość radzę wstawiać też linki :E

Ta lewaczka co płakała, że żałuje że to nie był biały chrześcijanin dobrze odklejona, trochę ze Spurkową mi się skojarzyła, albo Hollandową.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

Ta lewaczka co płakała, że żałuje że to nie był biały chrześcijanin dobrze odklejona.

1. bądź lewicą open-minded i sprowadzaj islamistów

2. islamiści nienawidzą lewaków bardziej niż kogokolwiek

3. islamiści co roku robią jakieś zamachy

4. oskarż prawaków bo gadają na islamistów i to na pewno jest powód bestialskich ataków

5. wtf skrajna prawica rośnie w sondażach

6. zaproponuj większą kontrolę czatów i inwigilację społeczeństwa żeby kontrolować negatywne opinie 

lewica w pigułce

Opublikowano

Vateuszki też za bardzo nie mają programu. Ciężko wyczuć do jakich wyborców chcą uderzyć, nie licząc tych PiSowych, którzy nie są typowym betonem. Chyba 2 dni temu widziałem wywiad z jednym z muszkieterów Vateusza. Redaktorek zapytał o kwotę wolną, a on starą śpiewkę. Najważniejsi są ubodzy, czyli emeryci i rodziny na minimalnej. Zarobki 10k+ brutto to jest klasa średnia, ich można doić. Nic się nie zmieniło.

Opublikowano
7 godzin temu, ghostdog napisał(a):

Vateuszki też za bardzo nie mają programu. Ciężko wyczuć do jakich wyborców chcą uderzyć, nie licząc tych PiSowych, którzy nie są typowym betonem. Chyba 2 dni temu widziałem wywiad z jednym z muszkieterów Vateusza. Redaktorek zapytał o kwotę wolną, a on starą śpiewkę. Najważniejsi są ubodzy, czyli emeryci i rodziny na minimalnej. Zarobki 10k+ brutto to jest klasa średnia, ich można doić. Nic się nie zmieniło.

Nawet ktoś tuaj pisał że zagłosuje na Vateusza. 
To partia będzie zabiegać o głosy byłych wyborców 3D. Nawet jak nie wejdą to ważne dla nich żeby PSL też nie weszło. Dzięki temu będzie więcej mandatów do podziału dla prawicy

Opublikowano
7 minut temu, Dimazz napisał(a):

Nawet ktoś tuaj pisał że zagłosuje na Vateusza. 
To partia będzie zabiegać o głosy byłych wyborców 3D. Nawet jak nie wejdą to ważne dla nich żeby PSL też nie weszło. Dzięki temu będzie więcej mandatów do podziału dla prawicy

Przeciez to nie ma sensu, ludzie glosujacy na 3D chcieli wlasnie oderwanie od koryta Morawieckiego i bandy. 
Ludzie zmieniajacy 3D na Pinokia to bedzie promil, z czego pewnie polowa zaglosuje dla beki.