Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Winter napisał(a):

Ubermensch, jak nic xD

HO0QZ9uW8AATF-C.jpg

I to z partii, która tak bardzo lubi się z Konfederacją, no kto by przypuszczał :E

Plują Polakom na twarz, a ci się z nimi układają, co za żenada. 

2 godziny temu, hwdp43 napisał(a):

Kibol ulaskawil jakiegos kibola :boink:

Czekam na ułaskawienie wielkiego Bu. 

Niczego więcej po tym bandycie w garniturze się nie spodziewam. 

Opublikowano
11 godzin temu, Winter napisał(a):

"Afroamerykanie Europy znowu przy kolejnym marudzeniu i użalaniu się.
Ci ofiarniczy szowiniści niezawodnie produkują największy cring. I ponieważ brakuje im zupełnie poczucia godności i prawdziwej wielkości, to nawet im nie wstyd.

Czy powinniśmy im podarować paczkę chusteczek jako reparacje?"

Pięknie :lovin:Ukochana partia Konfederacji nazwała ich Afroamerykanami.

A Ewa Zajączkowska-Hernik przystąpiła w Europarlamencie do grupy posłów pod przywództwem AFD. Piękne fikołki robi teraz.

Opublikowano
55 minut temu, trepek napisał(a):

Pięknie :lovin:Ukochana partia Konfederacji nazwała ich Afroamerykanami.

A Ewa Zajączkowska-Hernik przystąpiła w Europarlamencie do grupy posłów pod przywództwem AFD. Piękne fikołki robi teraz.

No słabe, słabe. Szczególnie, jak się poczyta niemieck-afdowski twitter. Jest masa osób, które chcą powrotu Prus. XD

Opublikowano

Przecież każdy, kto ma IQ większe od banana wie, że AFD jest najbardziej antypolską partią w Niemczech. Dla nich na wschód od Niemiec nie ma Polski tylko Rosja. Sami nawet kiedyś wyszli z pomysłem, że wypłacą Polsce reparacje w zamian za utracone niemieckie ziemie.

Opublikowano
27 minut temu, trepek napisał(a):

Przecież każdy, kto ma IQ większe od banana wie, że AFD jest najbardziej antypolską partią w Niemczech. Dla nich na wschód od Niemiec nie ma Polski tylko Rosja. Sami nawet kiedyś wyszli z pomysłem, że wypłacą Polsce reparacje w zamian za utracone niemieckie ziemie.

Jak dojda do wladzy to zaczna sie sprzymierzac z takimi RAS i innymi Kohutami, ktorzy tesknia do Heimatu.

Opublikowano
5 minut temu, huudyy napisał(a):

Póki co to tylko Konfiarze się z nimi układają ¯\_(ツ)_/¯ 

Ale co mnie ma Konfederacja interesować. Wg mnie to głupota trzymać z nimi. Podobnie, gdy widzę Bosaka na spotkaniach z Wildersem, który o mało co się nie zesra, jak widzi Polaków.

Opublikowano

Ten cały Gomoła to faktycznie niezły aparat :)

Jednocześnie ten gagatek sam przyznaje, że kradnie bo wszyscy kradną

Cytat

Sam Gomoła, komentując w maju sprawę, napisał w serwisie X: "Mam nadzieję, że starczy Wam odwagi, żeby zapytać kilkudziesięciu posłów Koalicji Obywatelskiej z wyższymi wydatkami o to samo".

https://www.money.pl/polityka/wizytacja-w-biurze-posla-zadeklarowal-ze-wydaje-40-tys-zl-na-auto-dowodow-brak-7312440569489760a.html

Opublikowano
8 minut temu, Winter napisał(a):

Morozowski z TVN24 zmarł. Kiedyś często oglądałem jego program o 18.00. RIP.

Dobrze wyglądał jak na 69 lat, no ale z chorobą nowotworową ciężko jest wygrać. Jeszcze kilka dni temu mignął mi w tv.

17 godzin temu, Winter napisał(a):

Ubermensch, jak nic xD

Tak to widzę :balon:

5ti4nu.png

Opublikowano
6 godzin temu, Kamiyanx napisał(a):

Teoria spiskowa, w którą ja np. nie chcę wierzyć. Zresztą nawet poprzednie nie były prawdziwe, bo Ziobro z Kurskim po prostu chcieli przejąć większą część elektoratu – nie wyszło.

Przecież to samo co Kaczyński robi Tusk , ruch palikota , nowoczesna , polska 2050 itd