huudyy 3 427 Opublikowano wczoraj o 07:35 Opublikowano wczoraj o 07:35 9 godzin temu, Winter napisał(a): Ubermensch, jak nic I to z partii, która tak bardzo lubi się z Konfederacją, no kto by przypuszczał Plują Polakom na twarz, a ci się z nimi układają, co za żenada. 2 godziny temu, hwdp43 napisał(a): Kibol ulaskawil jakiegos kibola Czekam na ułaskawienie wielkiego Bu. Niczego więcej po tym bandycie w garniturze się nie spodziewam.
8V32 PcLab Opublikowano wczoraj o 07:43 Opublikowano wczoraj o 07:43 I ta żałosna szopka z telefonem jak był u Zera, no ale jaki elektorat taka szopka
trepek Opublikowano wczoraj o 08:48 Opublikowano wczoraj o 08:48 17 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a): PKM drogo, Watis 7.99 za ON
Kamiyanx Opublikowano wczoraj o 08:58 Opublikowano wczoraj o 08:58 16 godzin temu, Camis napisał(a): Teoria spiskowa, w którą ja np. nie chcę wierzyć. Zresztą nawet poprzednie nie były prawdziwe, bo Ziobro z Kurskim po prostu chcieli przejąć większą część elektoratu – nie wyszło.
trepek Opublikowano wczoraj o 09:08 Opublikowano wczoraj o 09:08 11 godzin temu, Winter napisał(a): "Afroamerykanie Europy znowu przy kolejnym marudzeniu i użalaniu się. Ci ofiarniczy szowiniści niezawodnie produkują największy cring. I ponieważ brakuje im zupełnie poczucia godności i prawdziwej wielkości, to nawet im nie wstyd. Czy powinniśmy im podarować paczkę chusteczek jako reparacje?" Pięknie Ukochana partia Konfederacji nazwała ich Afroamerykanami. A Ewa Zajączkowska-Hernik przystąpiła w Europarlamencie do grupy posłów pod przywództwem AFD. Piękne fikołki robi teraz.
Badalamann Opublikowano wczoraj o 09:51 Opublikowano wczoraj o 09:51 @Kamiyanx To nie teorie spiskowe tylko fakty. Tu pisowcy uprzedzili KO i wystawili swoja "centroprawice" z Morawieckim na czele, zanim KO znalazło, a przynajmniej zanim ogłosiło, następcę Hołowni na kolejne parlamentarne.
Winter Opublikowano wczoraj o 10:04 Opublikowano wczoraj o 10:04 55 minut temu, trepek napisał(a): Pięknie Ukochana partia Konfederacji nazwała ich Afroamerykanami. A Ewa Zajączkowska-Hernik przystąpiła w Europarlamencie do grupy posłów pod przywództwem AFD. Piękne fikołki robi teraz. No słabe, słabe. Szczególnie, jak się poczyta niemieck-afdowski twitter. Jest masa osób, które chcą powrotu Prus. XD
trepek Opublikowano wczoraj o 10:19 Opublikowano wczoraj o 10:19 Przecież każdy, kto ma IQ większe od banana wie, że AFD jest najbardziej antypolską partią w Niemczech. Dla nich na wschód od Niemiec nie ma Polski tylko Rosja. Sami nawet kiedyś wyszli z pomysłem, że wypłacą Polsce reparacje w zamian za utracone niemieckie ziemie.
Winter Opublikowano wczoraj o 10:47 Opublikowano wczoraj o 10:47 27 minut temu, trepek napisał(a): Przecież każdy, kto ma IQ większe od banana wie, że AFD jest najbardziej antypolską partią w Niemczech. Dla nich na wschód od Niemiec nie ma Polski tylko Rosja. Sami nawet kiedyś wyszli z pomysłem, że wypłacą Polsce reparacje w zamian za utracone niemieckie ziemie. Jak dojda do wladzy to zaczna sie sprzymierzac z takimi RAS i innymi Kohutami, ktorzy tesknia do Heimatu.
huudyy Opublikowano wczoraj o 11:01 Opublikowano wczoraj o 11:01 14 minut temu, Winter napisał(a): Jak dojda do wladzy to zaczna sie sprzymierzac z takimi RAS i innymi Kohutami, ktorzy tesknia do Heimatu. Póki co to tylko Konfiarze się z nimi układają ¯\_(ツ)_/¯
trepek Opublikowano wczoraj o 11:03 Opublikowano wczoraj o 11:03 Pewnie tak będzie jak mówisz Winter. Narazie jednak jest kolejka chętnym z polskiej prawicy.
Winter Opublikowano wczoraj o 11:09 Opublikowano wczoraj o 11:09 5 minut temu, huudyy napisał(a): Póki co to tylko Konfiarze się z nimi układają ¯\_(ツ)_/¯ Ale co mnie ma Konfederacja interesować. Wg mnie to głupota trzymać z nimi. Podobnie, gdy widzę Bosaka na spotkaniach z Wildersem, który o mało co się nie zesra, jak widzi Polaków.
huudyy Opublikowano wczoraj o 11:11 Opublikowano wczoraj o 11:11 1 minutę temu, Winter napisał(a): Ale co mnie ma Konfederacja interesować To że niepotrzebnie gdybasz, zamiast mówić wprost o faktach.
nozownikzberlina Opublikowano wczoraj o 12:06 Opublikowano wczoraj o 12:06 30 minut temu, Winter napisał(a): Nowe pokolenie cwaniaczków. koalicja okupacyjna okupuje budżet państwa
Klakier1984 Opublikowano wczoraj o 12:24 Opublikowano wczoraj o 12:24 Ten cały Gomoła to faktycznie niezły aparat Jednocześnie ten gagatek sam przyznaje, że kradnie bo wszyscy kradną Cytat Sam Gomoła, komentując w maju sprawę, napisał w serwisie X: "Mam nadzieję, że starczy Wam odwagi, żeby zapytać kilkudziesięciu posłów Koalicji Obywatelskiej z wyższymi wydatkami o to samo". https://www.money.pl/polityka/wizytacja-w-biurze-posla-zadeklarowal-ze-wydaje-40-tys-zl-na-auto-dowodow-brak-7312440569489760a.html
Winter Opublikowano wczoraj o 12:30 Opublikowano wczoraj o 12:30 A mimo to ta idiotka Gozdyra ciągle to zero zaprasza do programu. XD
Winter Opublikowano wczoraj o 14:36 Opublikowano wczoraj o 14:36 Morozowski z TVN24 zmarł. Kiedyś często oglądałem jego program o 18.00. RIP.
ghostdog Opublikowano wczoraj o 14:46 Opublikowano wczoraj o 14:46 8 minut temu, Winter napisał(a): Morozowski z TVN24 zmarł. Kiedyś często oglądałem jego program o 18.00. RIP. Dobrze wyglądał jak na 69 lat, no ale z chorobą nowotworową ciężko jest wygrać. Jeszcze kilka dni temu mignął mi w tv. 17 godzin temu, Winter napisał(a): Ubermensch, jak nic Tak to widzę
Reddzik Opublikowano wczoraj o 14:55 Opublikowano wczoraj o 14:55 Jak był po długiej nieobecności w programie Tak jest, to był strasznie chudy, było widać kości policzkowe. Przy powitaniu opowiedział o chorobie, był z dwa czy trzy razy w studiu, potem go ponownie nie było, niestety przegrał walkę.
voltq Opublikowano wczoraj o 15:48 Opublikowano wczoraj o 15:48 6 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): Teoria spiskowa, w którą ja np. nie chcę wierzyć. Zresztą nawet poprzednie nie były prawdziwe, bo Ziobro z Kurskim po prostu chcieli przejąć większą część elektoratu – nie wyszło. Przecież to samo co Kaczyński robi Tusk , ruch palikota , nowoczesna , polska 2050 itd
Winter Opublikowano wczoraj o 16:13 Opublikowano wczoraj o 16:13 Srali muchy będzie wiosna. https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-kurski-pis-byl-jak-kolonia-karna%2CnId%2C908835?utm_source=chatgpt.com To jest polityka. Oni grają te swoje gierki na udawanie, że się żrą.
Rekomendowane odpowiedzi