Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, kubikolos napisał(a):

fakt, wy okopani nawet nie wiecie ze on jest wiceszefem PO XD

Alfons co wystąpienie i na każdej debacie do pozygu to wypominał także tak nie wiemy tego od lat.

Edytowane przez Crew 900
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

A tak serio, to ja też nie - wczoraj po prostu zrobiłem sobie gulty pleasure, żeby poczuć na sobie to, co czują na codzień wyborcy tej stacji. 
Ogólnie to OJP, odlot jak po dragach tam jest.

Ogladalem tylko ZERO, bo byli tam przedstawiciele roznych stron, obserwatorzy, nawet jeden general. Fajnie jest posluchac ludzi majacych totalnie roznie poglady, ale kiedy ze soba rozmawiaja, a nie sie tylko kloca albo wyzywaja od najgorszych. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, huudyy napisał(a):

Ci od polaryzacji dziadków

image.png.d392c6636dc4648c72e3261dbb50c36b.png

Grają na emocjach, ale sami dużo nie zrobili, aby zapobiec tej sprawie. 
Co nie znaczy że problem nie istnieje. ;) Wczoraj widziałem lepszy tekst, ale nie mogę znaleźć, za to wystarczyło wpisać "Po wygranej PSG", aby pojawiły się podobne rzeczy. Nie mówiąc o słynnym sylwestrze. 
image.png.21e6398e380d0e30ea9392f5b5a83b45.png

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a):

Czytaliście już wysrywy jand, hollandow, kurde-szatanów i innych szurów? Do tego jeszcze "zaniepokojenie" Niemiec 🤣🤣🤣

To jest najprostszy wyznacznik tego, ze dobrze sie zadziało :)

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, musichunter1x napisał(a):

wystarczyło wpisać "Po wygranej PSG", aby znaleźć podobne rzeczy. Nie mówiąc o słynnym sylwestrze. 

Bo takie obrazki nie pomagaja. Albo kolejne informacje z Niemiec, ze kolejny pontoniarz zabil nozem/maczeta jakies przypadkowe osoby na ulicy. Byl nawet taki okres, ze takie informacje pojawialy sie doslownie co kilka dni. Ludzie sie boja, maja do tego prawo. 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Ba oni z tych stacji dalej sądzą, że jest zielony ład i imigranci ściągani za Tuska .

Kilka razy jak przełączałem na Republikę to trafiłem na stare zdjęcia/filmiki Tuska z Putinem w 2010 po katastrofie smoleńskiej, a tam w rogu napis "na żywo" i potem dziw, że babki gadały o tym jakim cudem ten się spotyka z Putinem. 

Tak działa propaganda i jak widać wbiła im do łba. Tak samo jak non stop powtarzanie Fur Deustchland, czy ta zaciśnięta pięść, którą niby trzymał Tusk, zmieniali narrację i potem ludzie mówili co mówili. 
W końcu wielokrotne powtarzanie kłamstwa staje się prawdą. Tak działa pisowska propaganda. 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Teraz to zobaczycie rozliczenia PiS jak świnia niebo.

Czekałem prawie 2 lata rządów Koalicji obywatelskiej i nic , ktoś tu wyliczył chyba 5 osób z tego jedna nie należała do pis

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

Wskakujesz z zamykaniem tematu jakbyś był jakimś wlascielem tego forum , to jest brak szacunku dla użytkowników plus jesteś zwykłym moderatorem , bez użytkowników forum jest martwe więc trochę szacunku

A widzę że ktoś ci hamulec wcisnął bo już nie banujesz mnie jak na ostatnim forum za cytowanie posta pod postem bo nie mogłeś nic lepszego na mnie  znaleźć 

Ale ty masz odklejone teorie serio, tak czasem się zastanawiam o co ludziom chodzi że tak na ciebie skaczą ale coraz częściej wiedze ze z tobą na serio jest coś nie tak.

Po pierwsze nigdy nie zamknąłbym ani żaden inny mod tego tematu bez uzgodnienia z reszta administracji (już pominę ze to był żart którego oczyszczacie nie wyłapałeś pomimo emotki, a sam nimi rzucasz na lewo i prawo w reakcjach), po drugie jedyne hamulce jakie ktoś tu musi użyć to ty bo naprawdę się pożegnasz z tym forum raz na zawsze. I to ze przebierasz w słowach i uważasz co piszesz ci nie pomoże, bo jest tez coś takiego jak cwaniactwo a tego wyjątkowo nie lubię. I gwarantuje ci ze wystarczy jeden ruch i mam zielone światło aby cie z tego forum usunąć. I będą jeszcze wszyscy klaskać jak to zrobię. Tolerancja na twoja osobę zmniejsza się coraz bardziej i zaufaj mi jesteś już na czerwonym, do czarnego niedużo brakuje.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, kubikolos napisał(a):

fakt, wy okopani nawet nie wiecie ze on jest wiceszefem PO XD

Nie jest to funkcja która pozwala na dużą władzę, ale jak mówiłem Stanowski i Memcen kazali cisnąć ten temat, więc ciśniecie. 

8 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tak, to Trzaskowski byl bezpodstawnie oczerniany cala kampanie 

No nie moge :rotfl2:

Jak zwykle dużo argumentów. A jakie podstawy masz do tego oczerniania? Po prostu racjonalizujesz wyzwiska u jednej strony, jak to hipokryta.

Edytowane przez Keller
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

Jak mieli zapobiec skoro Świrski skumany z PiS siedzi na czele KRRITU?

Mówię o imigrantach i przekazie nimi straszącym... Zachowujesz się jakby nie było problemu i zagrożenia. ;) 
Mam Ci znaleźć nagłówki z TVN, Onetu i czego innego w ramach bezowocnej licytacji? Duże media są siebie warte.

Opublikowano
36 minut temu, galakty napisał(a):

Hahahhaaha.

10.2023 - główne hasło KO to osiem gwiazdek, przekleństwo. I kto tu jest gorszy? 

Ale to hasło było poprzedzone skrajnym rabunkiem i rozmontowywaniem sądownictwa.

Że już nie wspominam o zaoraniu Lotosu, czego już się nie dało odkręcić.

Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Czekałem prawie 2 lata rządów Koalicji obywatelskiej i nic , ktoś tu wyliczył chyba 5 osób z tego jedna nie należała do pis

Był już początek rozliczeń, to Duda ułaskawił dwóch. Na Romanowskim ciągle wisi list gończy, za całą reszta hałastry toczą się sprawy prokuratorskie, których NIE DA SIĘ ROZWIĄZAĆ W JEDEN DZIEŃ CZY NAWET ROK. Gorzej, że nawet jeśli zapadną wyroki, to do tego czasu będą one trzymane w szachu przez sutenera na stołku, a przy następnych wyborach znów system się domknię od strony PiSu-konfy.

2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

tak czasem się zastanawiam o co ludziom chodzi że tak na ciebie skaczą ale coraz częściej wiedze ze z tobą na serio jest coś nie tak.

Dopiero teraz? :E 

2 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Mówię o imigrantach i przekazie nimi straszącym... Zachowujesz się jakby nie było problemu i zagrożenia. ;) 

W Polsce tego nie czułem, dopóki PiS nie zaczął rozdawać wiz dla osób z krajów islamskich na lewo i prawo.

2 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

zaraz Ci OFE Tuska wyciągną XD 

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Keller napisał(a):

Nie jest to funkcja która pozwala na dużą władzę, ale jak mówiłem Stanowski i Memcen kazali cisnąć ten temat, więc ciśniecie. 

Jak zwykle dużo argumentów. A jakie podstawy masz do tego oczerniania? Po prostu racjonalizujesz wyzwiska u jednej strony, jak to hipokryta.

Nie racjonalizuje zadnych wyzwisk. Nic takiego nie powiedzialem

Tylko skala nagonki na Nawrockiego a Trzaskowskiego jest bez porownania

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

Ale to hasło było poprzedzone skrajnym rabunkiem i rozmontowywaniem sądownictwa.

Obydwa partie dorobiły się na "skrajnym rabunku" w okresie Balcerowicza, gdzie Niemcy sami się chwalili, że "Balcerowicz to ich najlepsza inwestycja". Nie ma jak to sprzedaż zakładów poniżej ceny gruntu. :E 
Sądownictwo to mamy spartolone od komuny, a obydwa partie tylko mataczą w stanowiskach, zamiast to zreformować.

Nadal nikt nie ruszył choćby sprawy aresztów tymczasowych.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

A ty znowu przypadkiem wybielasz PiS :E

J***ć PiS i sutenera z jednej strony, z drugiej tęczowy Rafał i lewacka chołota. Proszę Cię, tutaj obie strony są winne.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano

Racjonalizujesz, bo usprawiedliwiasz swoich, a tamtym wytykasz.

Kopiując ciebie - bo bezpodstawnie pewnie Nawrocki był atakowany? Ot tak z niczego, z widzimisię...

Znacznie więcej ma złego życiorysu niż Trzaskowski, więc jak mówisz cokolwiek o podstawności albo bezpodstawności, to braknie ci argumentów.

• Like 1
  • Upvote 2