Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, huudyy napisał(a):

W Polsce tego nie czułem, dopóki PiS nie zaczął rozdawać wiz dla osób z krajów islamskich na lewo i prawo.

Dlatego pisałem że nie zrobili praktycznie nic, aby temu zapobiec. Jeśli USA nie każe im zrobić sprzeciwu to nie robią, baa po cichu robią to co chce od nich UE, czy to Zielony Ład, czy ośrodki migracyjne, przeciw którym potem protestują. :E 
Natomiast obecny rząd nie robi chyba nic, gdy niemiecka policja podrzuca nam tysiące osobników ze śmietanki migracyjnej, bo raczej tych bezproblemowych nie wywożą.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

@voltq

Zalecam zachowanie spokoju. @Kadajo tutaj nie zartuje.

Jestem spokojny , zauważyłem jedynie że użytkownikom należy się szacunek 

5 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ale ty masz odklejone teorie serio, tak czasem się zastanawiam o co ludziom chodzi że tak na ciebie skaczą ale coraz częściej wiedze ze z tobą na serio jest coś nie tak.

Po pierwsze nigdy nie zamknąłbym ani żaden inny mod tego tematu bez uzgodnienia z reszta administracji (już pominę ze to był żart którego oczyszczacie nie wyłapałeś pomimo emotki, a sam nimi rzucasz na lewo i prawo w reakcjach), po drugie jedyne hamulce jakie ktoś tu musi użyć to ty bo naprawdę się pożegnasz z tym forum raz na zawsze. I to ze przebierasz w słowach i uważasz co piszesz ci nie pomoże, bo jest tez coś takiego jak cwaniactwo a tego wyjątkowo nie lubię. I gwarantuje ci ze wystarczy jeden ruch i mam zielone światło aby cie z tego forum usunąć. I będą jeszcze wszyscy klaskać jak to zrobię. Tolerancja na twoja osobę zmniejsza się coraz bardziej i zaufaj mi jesteś już na czerwonym, do czarnego niedużo brakuje.

To groźby? Jeden ruch ?

Dodawanie reakcji nie jest zakazane

Bardzo mnie to cieszy że to administracja ma ostatnie słowo 

Nie ma z mojej strony żadnego cwaniactwa, wiem że mnie nie lubisz

Jeżeli administracja uzna że jestem persona non grata to forum należy do nich i zrobią co uważają za słuszne 

Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Dalej czekam na cytat, kłamco.

Nie bede teraz szukal 100+stron zeby znalesc ten cytat. Pewnie sie okaze ze nie napisales o  pisowcach 'Dupy zesrane' tylko np 'Zesraja sie w gacie'. I zaczniesz zaraz tasiemcowe referaty pisac rodem z chata AI jaka to jest wielka roznica. Rozmowa z toba jest nudna ale ok wytlumacze sie.

Napisalem 'cytat' bo wiem ze praktycznie kazda moja wypowiedz raportujesz. Jak bym nie zacytowal to bym dal pretekst do usuniecia komentarza.

Platforma przegrala na wlasne zyczenie bo mieli za duzo wpadek np:

1. Sikorski powiedzial ze Polska zyskala na 2 wojnie swiatowej :skrzypce:. Tak wiem ze chodzilo o terytorium ale nie mowi sie czegos takiego. Takie zdanie mozna powiedziec jak bylo wczesniej 5-6 zdan jak to bardzo Polska ucierpiala i w 7-8 zdaniu mozna lekko napomknac ze zyskalismy terytorialnie...

2. Tusk powolal sie na patologiczna osobe w sprawie ustawek Nawrockiego

3. Poslanka PO zrobila sobie fote jak zaniosla WOREK KARTOFLI do osrodka dla potrzebujacych :E wtf!!

4. No i slynny tekst posla PO: Co szkodzi obiecac :E :E :E :E 

Takich wpadek bylo wiele wiele wiecej.

Do tego doszedl hejt wkolo i ludzie musieli ukrywac ze glosuja na PiS. Zreszta podobnie bylo z Trumpem.

Ehh, szkoda gadac. Powodzenia w nastepnych wyborach i pozdrawiam serdecznie

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

A ty znowu przypadkiem wybielasz PiS :E

J***ć PiS i sutenera z jednej strony, z drugiej tęczowy Rafał i lewacka chołota. Proszę Cię, tutaj obie strony są winne.

1 minutę temu, Keller napisał(a):

Racjonalizujesz, bo usprawiedliwiasz swoich, a tamtym wytykasz.

Kopiując ciebie - bo bezpodstawnie pewnie Nawrocki był atakowany? Ot tak z niczego, z widzimisię...

Znacznie więcej ma złego życiorysu niż Trzaskowski, więc jak mówisz cokolwiek o podstawności albo bezpodstawności, to braknie ci argumentów.

Tyle ze tutaj na Nawrockiego lecialy juz srogiego kalibru zarzuty. Nieudowodnione. 

No chyba ze jako dowod przyjmujemy pierdzielety muranskiego. 

Chyba tylko sam tusk uwierzyl w to, że to moze sie udac. Albo chcial zrobic drugie fame mma z wyborow

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tylko skala nagonki na Nawrockiego a Trzaskowskiego jest bez porownania

Wczoraj bylo ladne podsumowanie w zero - kampania Trzaskowskiego opierala sie od kilku tygodni tylko i wylacznie na napieprzaniu w Nawrockiego. Nie bylo zadnej tresci, zadnego przeslania, zadnego programu, tylko BAM BAM BAM. 

Widocznie sadzili, ze tak da sie wygrac wybory. Coz, pomylili sie. Czuje nawet, ze taka postawa wkurzyla sporo niezdecydowanych osob. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, musichunter1x napisał(a):

Natomiast obecny rząd nie robi chyba nic, gdy niemiecka policja podrzuca nam tysiące osobników ze śmietanki migracyjnej, bo raczej tych bezproblemowych nie wywożą.

Kolejny raz dziś o to pytam, jest jakiś dowód na te TYSIĄCE?

2 minuty temu, Cappucino napisał(a):

Tak samo jak peło za pis, i o to chodzi. Kur..a ku...ie łba nie urwie.

Chcesz mi powiedzieć, że aktualny rząd nie robił nic by rozliczyć opozycję?

1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tyle ze tutaj na Nawrockiego lecialy juz srogiego kalibru zarzuty. Nieudowodnione. 

Które? Robienie sobie hotelu z IPN? ustawki? poparcie neonazisty? 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

No chyba ze jako dowod przyjmujemy pierdzielety muranskiego. 

Chyba tylko sam tusk uwierzyl w to, że to moze sie udac. Albo chcial zrobic drugie fame mma z wyborow

Nawet jakby odjąć sutenerstwo nadal Nawrocki wygrywa na zły życiorys i zachowania. Nie macie przewagi argumentów. Czyste emocje.

1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Wczoraj bylo ladne podsumowanie w zero - kampania Trzaskowskiego opierala sie od kilku tygodni tylko i wylacznie na napieprzaniu w Nawrockiego. Nie bylo zadnej tresci, zadnego przeslania, zadnego programu, tylko BAM BAM BAM. 

Widocznie sadzili, ze tak da sie wygrac wybory. Coz, pomylili sie. Czuje nawet, ze taka postawa wkurzyla sporo niezdecydowanych osob. 

Miał program, tylko go nie słuchałeś. Jak się uszy wyłącza, to nic dziwnego że się nie słyszy kto jakie ma poglądy.

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Pora w koncu obalic mit o Andrzeju blokujacym Donalda. Moze gdyby Donald staral sie wiecej zrobic, a mniej gadac, to mialby za soba wyborcow. 

Ostatnie 18 miesięcy to była istna kpina z wyborców. Gdzie ustawa wiatrakowa, gdzie związki partnerskie, gdzie likwidacja funduszu kościelnego?

Edytowane przez Kris194
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Dokladnie

Opublikowano
1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Nie bede teraz szukal 100+stron zeby znalesc ten cytat. Pewnie sie okaze ze nie napisales o  pisowcach 'Dupy zesrane' tylko np 'Zesraja sie w gacie'. I zaczniesz zaraz tasiemcowe referaty pisac rodem z chata AI jaka to jest wielka roznica. Rozmowa z toba jest nudna ale ok wytlumacze sie.

Napisalem 'cytat' bo wiem ze praktycznie kazda moja wypowiedz raportujesz. Jak bym nie zacytowal to bym dal pretekst do usuniecia komentarza.

Platforma przegrala na wlasne zyczenie bo mieli za duzo wpadek np:

1. Sikorski powiedzial ze Polska zyskala na 2 wojnie swiatowej :skrzypce:. Tak wiem ze chodzilo o terytorium ale nie mowi sie czegos takiego. Takie zdanie mozna powiedziec jak bylo wczesniej 5-6 zdan jak to bardzo Polska ucierpiala i w 7-8 zdaniu mozna lekko napomknac ze zyskalismy terytorialnie...

2. Tusk powolal sie na patologiczna osobe w sprawie ustawek Nawrockiego

3. Poslanka PO zrobila sobie fote jak zaniosla WOREK KARTOFLI do osrodka dla potrzebujacych :E wtf!!

4. No i slynny tekst posla PO: Co szkodzi obiecac :E :E :E :E 

Takich wpadek bylo wiele wiele wiecej.

Do tego doszedl hejt wkolo i ludzie musieli ukrywac ze glosuja na PiS. Zreszta podobnie bylo z Trumpem.

Ehh, szkoda gadac. Powodzenia w nastepnych wyborach i pozdrawiam serdecznie

Wierutne bzdury. Doskonale wiesz, że tak nie napisałem. Pytanie - dlaczego kłamiesz? Po co? 

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

To groźby? Jeden ruch ?

Dodawanie reakcji nie jest zakazane

Bardzo mnie to cieszy że to administracja ma ostatnie słowo 

Nie ma z mojej strony żadnego cwaniactwa, wiem że mnie nie lubisz

Jeżeli administracja uzna że jestem persona non grata to forum należy do nich i zrobią co uważają za słuszne 

Dobra rada ode mnie, na próbach wojowania z moderacją nigdy nikt jeszcze dobrze nie wyszedł. Zachowuj się przyzwoicie i nie prowokuj oraz trzymaj nerwy na wodzy w dyskusjach z politycznymi oponentami, to najlepsza rada, jaką mogę udzielić.

7 minut temu, huudyy napisał(a):

J***ć PiS

Za wykropkowane wulgaryzmy też można wyłapać punkty.

• Like 2
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Wierutne bzdury. Doskonale wiesz, że tak nie napisałem. Pytanie - dlaczego kłamiesz? Po co? 

Czemu ty kazdemu kto Cie zaora wytykasz klamstwo, gdzie sam bez przerwy wymyslasz kocopoły?

Az tak bardzo bronisz tego swojego ego? :E

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Ostatnie 18 miesięcy to była istna kpina z wyborców. Gdzie ustawa wiatrakowa, gdzie związki partnerskie?

Nie bylo czasu, bo zamiast rzadzic, poprawiac i zmieniac, skupial sie tylko na sciganiu pisowcow. Donald nie zrozumial, ze ludzie wybrali go, zeby zaczal naprawiac Polske, a nie bawic sie w komisje sledcze. Rozliczenia? Jak najbardziej, ale to powinna byc przystawka, a stala sie daniem glownym.

Ludzie juz rzygaja rozliczeniami, oni chca by zylo im sie lepiej. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Ostatnie 18 miesięcy to była istna kpina z wyborców. Gdzie ustawa wiatrakowa, gdzie związki partnerskie, gdzie likwidacja funduszu kościelnego?

To po co na nich glosowales? :rotfl2:

• Like 1
Opublikowano

Właśnie co z tymi związkami partnerskimi przecież to jest prosta i nie kontrowersyjna ustawa 

Opublikowano
Teraz, tomcug napisał(a):

Za wykropkowane wulgaryzmy też można wyłapać punkty.

To naprawdę było nieironiczne by pokazać obłudę obu stron. Mam to edytować teraz? 

1 minutę temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Czemu ty kazdemu kto Cie zaora wytykasz klamstwo, gdzie sam bez przerwy wymyslasz kocopoły?

Bo jak się kogoś "ORA" to fajnie mieć na to dowody.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Keller napisał(a):

Kopiując ciebie - bo bezpodstawnie pewnie Nawrocki był atakowany? Ot tak z niczego, z widzimisię...
Znacznie więcej ma złego życiorysu...

Na razie niewiele z tego "złego życiorysu" zostało udowodnione. ;) 
Bliżej temu do histori chłopaka z blokowiska w nieciekawym środowisku, który wyszedł na ludzi, niż do gangusa który teraz chce zabawić się przy korycie. Zobaczymy kogo będzie obsadzał na stanowiskach przy sobie, co zrobi oraz jak potoczy się pozew.

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kris194 napisał(a):

Nigdzie, bo się bali że to im zaszkodzi w wyborach. Chcieli przyciągnąć prawaków. taki pomysł na kampanię. Więc żadnych związków, żadnego mocniejszego ataku na kościół itd. Pewnie błąd, choć kto tam wie. Może byłoby jeszcze gorzej jakby to wprowadzili.

2 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Na razie niewiele z tego "złego życiorysu" zostało udowodnione. ;) 
Bliżej temu do histori chłopaka z blokowiska w nieciekawym środowisku, który wyszedł na ludzi, niż do gangusa który teraz chce zabawić się przy korycie. Zobaczymy kogo będzie obsadzał na stanowiskach przy sobie, co zrobi oraz jak potoczy się pozew.

99% jest udowodnione, do kibolstwa sam się przyznał i chwalił zamiast negować, a na snus i brak opanowania sam dał dowód. Katolickie w ciul. Fałsz aż bije.

No ale okej, romantyczna historia. Blokers wyszedł na ludzi. Znowu emocje. Niech zrobią film, Karol który został papieżem i Karol który został prezydentem.

Edytowane przez Keller
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Tak, to Trzaskowski byl bezpodstawnie oczerniany cala kampanie 

Tak, był oczerniany za coś co robił PiS. Hipokryzja level master. Zaś Nawrocki przyznał się praktycznie do wszystkiego co mu zarzucano.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, musichunter1x napisał(a):

Bliżej temu do historia chłopaka z blokowiska w nieciekawym środowisku, który wyszedł na ludzi, niż do gangusa który teraz chce zabawić się przy korycie. Zobaczymy kogo będzie obsadzał na stanowiskach przy sobie, co zrobi oraz jak potoczy się pozew.

Wczoraj jeden z komentatorow wykorzystal to pytajac pania z PiSu w Zero - dlaczego nie wykorzystali jego przeszlosci, zeby zbudowac historie, ktorej nie trzeba bylo sie potem wstydzic? Historie chlopaka z blokowiska, ktory popelnil wiele bledow, ale wyszedl z tego, i dostal sie na szczyt? To praktycznie zbudowalo by mu taka zbroje, ze zadne ataki ze strony koalicji nie bylyby tego w stanie przebic.

I pani chyba nawet przyznala, ze popelnili blad. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, kalderon napisał(a):

Tak, był oczerniany za coś co robił PiS. Hipokryzja level master. Zaś Nawrocki przyznał się praktycznie do wszystkiego co mu zarzucano.

Tak? Ano w sumie racja. To nie pis m.in wybudowal przeciez mur na granicy wg Trzaskowskiego :)

• Like 1