LeBomB Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, trepek napisał: LeBomb? Nie, ja nie zmieniłem. Czemu pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kisnę podwójnie bo za dwa dni święto zmarłych, a tu pclab dead - znaleźli sobie porę. Witam wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creatinfreak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Ohohoho, Człuchów ma w końcu 2 reprezentatów do walki słownej Ej na pclab też byłem, ale mało co się udzielałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil73 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s I jak też, jak ten Brutus, z tonącego okrętu uciekam.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CajraX Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ohohoho, Człuchów ma w końcu 2 reprezentatów do walki słownej Ja jestem ze Słupska, także jak będę wymieniał proca, to przyjadę do Ciebie po poradę. Może będę nawet 17 razy. Sorry, ale musiałem Edytowano %s o %s przez CajraX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Digger Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Dzień dobry, sprawdzę od razu czy tu się okuratnie wstawia wilmy z jutuby. Edytowano %s o %s przez Digger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Kumpel mi dziś rano napisał smsa... "gdzie wy bezdomni z pclaba znajdziecie swój nowy dom?" Wściekły napisałem mu, że w d... Po paru chwilach migrant zakłada konto nie w d..., a tu na ith. Edytowano %s o %s przez Grandal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, CajraX napisał: nawet 17 razy. Damy radę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergercs Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Heja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR3GGO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) To była "łamiąca" wiadomość z rana. Tak więc też "ląduje" tutaj z forum PCLab (to chyba najstarsze konto, jakie miałem gdziekolwiek na forum - było od marca 2009). Edytowano %s o %s przez DR3GGO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s I co powiedzą teraz zwolennicy muru? (np. ja) Gdzie my by tera byli? ;) PS. BTW. Działająca na forum lupka / wyszukiwarka? TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!? ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcusfff Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czy import najważniejszych tematów z PCL obejmie CP, Wieśka 3 i D4? ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovvaI Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ciekawe ile nowych kont zostanie dziś utworzonych może jakieś podsumowanie na koniec dnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgolik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Witam, Fajnie byłoby, gdyby właściciel tego forum zaadaptował trochę funkcjonalności z PCLaba. W końcu dostaną tabun nowych użytkowników za friko. Np. listę czytających wątek i oznaczenie aktualnie piszącego. Edytowano %s o %s przez tgolik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @tomcug myślę, że gdyby w offtopie zrobić dział "motoryzacja", to przyciągnęłoby to też grupę labowych motomaniaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trepek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 25 minut temu, LeBomB napisał: Nie, ja nie zmieniłem. Czemu pytasz? Bo podobnie się nick zaczynał Tak mi się skojarzyło z Tobą. BTW. Ja też sierotka z PCLaba ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 minuty temu, Marcusfff napisał: Czy import najważniejszych tematów z PCL obejmie CP Z takimi zapisem CyberPunka lepiej uważać, jeszcze ktoś pomyśli że na pclabie był dział dla wtajemniczonych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBomB Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, tgolik napisał: Witam, Fajnie byłoby, gdyby właściciel tego forum zaadaptował trochę funkcjonalności z PCLaba. W końcu dostaną tabun nowych użytkowników za friko. Jest temat który mówi, żeby wszelkie uwagi do działania forum pisać w dziale sugestie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trepek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 minutę temu, Krzysiak napisał: @tomcug myślę, że gdyby w offtopie zrobić dział "motoryzacja", to przyciągnęłoby to też grupę labowych motomaniaków Też o to prosiłem. Czyli jest już nas dwóch! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dodałem zbiorczy wątek do wpisywania sugestii zmian na forum. Zerknijcie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ale miło patrzeć, jak się w sekcjach gotuje (!), GRY i wątki piętrzą i dublują w swoich sektorach. itd. Starym userom ITH zerwie dziś kapcie, jak zobaczą aktywność settlersów z PClab! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam ;] 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wamak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 35 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ohohoho, Człuchów ma w końcu 2 reprezentatów do walki słownej Ja Twój sąsiad, bo z Chojnic. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvilKillaruna Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s https://www.purepc.pl/forum-pclab-zamkniete-posty-dlaczego hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mosiu92 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się