PepePanDziobak 14 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 25 minut temu, lukadd napisał(a): Ja nie biegam, po szlakach trochę chodzę i rower. Dział sport jest i jest dział "zainteresowania" tam jest temat rowerowy i chyba dział "zainteresowania" to najlepsze miejsce na taki temat. Ja głównie rower i bushcrafty po lasach uskuteczniam
Kelam 717 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada @Rogi_Ej, spokojnie . Dział dopiero co otwarty. Wraz z jednym userem co też jak ja wpadał do labowego sportu @hwdp43 założyliśmy interesujące nas sportowe topici. Przecież nie będziemy na siłę tam produkować o każdej dyscyplinie. Jak chcesz, by był mniej bidny, to też możesz coś tam wystartować.
kropidlak78 0 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada No cześć Nie chcę robić wojenek, ale ciekawy jest fakt, że wszyscy z Laba zmigrowali na ITH i chyba nikt na forum PPC bo jak widzę... Kto jest online? 9 użytkowników, 0 anonimowych, 63 gości To jakaś niechęć zadawniona, czy co?
lukadd 289 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Była ankieta na pclabie i ludzie w znacznej większości zagłosowali za ITH. Na ppc niektórzy mają konta, ale tam się nic nie dzieje, oprócz klepania pod newsami.
RyszardGTS 432 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada @Meuron @PepePanDziobak Siemka "dziadki" @pacik19 @kropidlak78 Hej! @Danio Cześć seniorze Pamiętam cię chociażby z tematu "Wiedźmin 3" gdzie i ty i ja często i gęsto się udzielaliśmy @Bitrate O! kolejny senior Widział ktoś Grzechu_1990? Zajestrował się już na ITH? Najwięcej było go w moto, ale w offtopicach też często siedział. 2
Filip454 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Grzechu jeszcze nie odpowiedział. Dobra, na dziś odfiltrowałem już wszystko i statystyki się prezentują tak. 75 użytkowników udało się przenieść na Arkę ITH, a 275 zapomniało o PCLabie (w tym anomalo i inne dinozaury) v Edytowane 10 Listopada przez Filip454 2
Kelam 717 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada @Filip454Jest jeszcze trochę czasu. Niech uda się jeszcze 50 labowych bywalców ściągnąć i nie będzie źle. 1
Drzemor 1 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 53 minuty temu, Filip454 napisał(a): Grzechu jeszcze nie odpowiedział. Dobra, na dziś odfiltrowałem już wszystko i statystyki się prezentują tak. 75 użytkowników udało się przenieść na Arkę ITH, a 275 zapomniało o PCLabie (w tym anomalo i inne dinozaury) v Nie takie dinozaury. Szczęść Boże 1
Filip454 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) @Filip454Prezentuję pełną listę przejść zweryfikowanych prywatnymi wiadomościami (niekoniecznie przejścia wywołane wiadomościami, ale raczej wiele z listy). Tych milusińskich zabraliśmy ze sobą na Arkę ITH @Áltair @AndrzejTrg @Arcadius @Ayane @Bitrate @Bono_UG @brainq @Camis @cervandes @cichy45 @Danio @Doamdor @Dominix @duniek @ElProblemos @Ender @Galvatron @ghostdog @Gonzo3211 @hopes @hwdp43 @Isharoth @jagular @Jaycob @Kadajo @kamassss @Kelam @kemotix @killer85 @King Arthas @Kris194 @Kszyrztow @LeBomB @lewuS @lukadd @MarcoSimone @Maxforces @Mindstorm @mlynos @OBAR @organiser @Pavel87 @Pawelek6 @Pentium D @PepePanDziobak @piterski @shvmp00(PoisonedSnake) @radek_z @Rogi_(Rogi) @RyszardGTS @Sawyer1916 @ShadowMan @skunRace @Spl97 @Stjepan(Stjepan666) @Śledź @SweetDreams @TheMr. @Tomz @Valeri @Voodoo2 @VSS @WebCM @wowo89 @xrobcio @YasiuSpacerowicz @Zas @zdunzdun @Zhao @Żarówa Czekamy nadal na 300 spóźnionych Kilku ważnych userów miało niestety zatwardzenie po "Purée" lub innych potrawach... Edytowane 16 Listopada przez Filip454 9 7
Kelam 717 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada @Filip454A to zaraz przywrócę do poprzedniego stanu. 1 1
RyszardGTS 432 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 17 minut temu, Filip454 napisał(a): Czekamy nadal na 300 spóźnionych 4
wowo89 19 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 13 minut temu, Filip454 napisał(a): Prezentuję pełną listę przejść zweryfikowanych prywatnymi wiadomościami. Tych milusińskich zabraliśmy ze sobą na Arkę ITH Áltair AndrzejTrg Arcadius Ayane Bitrate Bono[UG] brainq Camis cervandes cichy45 Danio Doamdor Dominix1910 ElProblemos Ender Galvatron ghostdog Gonzo3211 hopes hwdp43 Isharoth jagular Jaycob kadajo kamassss Kelam kemotix Killer85 King Arthas Kris194 Kszyrztow LeBomB lewuS lukadd MaxForces mindstorm mlynos Pavel87 Pawelek6 Pentium D piterski PoisonedSnake Rogi RyszardGTS Sawyer1916 ShadowMan skunRace Spl97 Stjepan666 ŚLEDŹ TheMr Tomz Voodoo 2 VSS WebCM xrobcio YasiuSpacerowicz Zas zdunzdun Zhao Czekamy nadal na 300 spóźnionych Kilku ważnych userów miało niestety zatwardzenie po "Purée" lub innych potrawach... no to i ja się do listy dopisuję Witam serdecznie 1
RyszardGTS 432 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 13 minut temu, Winter napisał(a): Mysta brakuje. Myst się pokazywał, rzadziej jak kiedyś ale w miarę regularnie. Wyślę mu PMkę, spoko z niego gość (głównie (śmietnikowiec i polityczniak) i szkoda by go zabrakło
Filip454 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Wielu brakuje, ale co zrobisz... A bo to raz do niego szła? Ale jak Ryszard napisze jako mod to może poskutkuje na zatwardzenie chwilowe Edytowane 10 Listopada przez Filip454
RyszardGTS 432 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Sideband strasznie się opiera, nie chce się zajestrować na ITH, no ale to jego wola, nie można mu na siłę nic narzucać. Co mu napiszę? zajestruj się na ITH albo ban na pclabie? Za niecały miesiąc i tak Axel "da wszystkim bana" Edytowane 10 Listopada przez RyszardGTS 2
Kelam 717 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Z Side, to jest dziwna sprawa. Sam mu Rysiu na labie pisałem by wbijał, @Send1N i kilku jeszcze innych też. Nie rozumiem ocb, ale nie wnikam. Jego decyzja.
tomcug 378 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 15 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Co mu napiszę? zajestruj się na ITH albo ban na pclabie? Nadużycie władzy!!! 3
Winter 478 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Napiszcie mu, że przy rejestracji roczna subskrypcja Netflixa gratis 2
Filip454 117 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada To nie piszcie mu już, bo chyba ma dość. Chłop jest zmęczony chyba jakimiś wojenkami, skoro się chyba przeniósł na PW. Nie dziwię się, różnie też u mnie bywało.
Rekomendowane odpowiedzi