Stjepan 278 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Jest lepiej ale nadal wygląda jak naćpana ex Shreka. 1 1
Reddzik 295 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Ta buźka nadal przypomina mi jakąś krasnoludzką istotkę, jak to zostało zauważone "pani Shrekowa"
Reddzik 295 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Jak to mówią, worek na głowę i za ojczyznę 1 1
Necronom 66 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Lepiej, teraz wygląda jakby piła przez tydzień
DjXbeat 53 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) 6 minut temu, Element Wojny napisał: I co ? Miss Niemiec. Potwór ale ma otwór Edytowane 1 Listopada przez DjXbeat 3
abudabi 20 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Kształt twarzy jest skopany, reszta nie jest źle
Crew 900 88 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Napisałem, że brałbym ale ciul wie co na dole @Element Wojny jej/temu dorobił Procenty już we krwi mam także proszę o wybaczenie Edytowane 1 Listopada przez Crew 900
Reddzik 295 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, ODIN85 napisał: Smutna jakaś Jak ma takie problemy z płcią, to nie ma co się dziwić 1
Element Wojny 487 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Próbuję dalej, ale max. godzina, albo uda mi się stworzyć coś ładnego albo gram Shrekiem. 1
userKAMIL 137 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 6 minut temu, Crew 900 napisał: Nie no już brałbym. Taka MILF Nie no wygrałeś!
userKAMIL 137 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Widzę dziś impreza. Do rana to GOTY z tego zrobimy. 😅 1
Tomek_ITH 57 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Powodzenia, ja też za chwilę startuje. 1
Necronom 66 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Jeden wspólny mianownik. Każdy kto w to gra to obok stoi butelka 2
JeRRyF3D 326 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Są granice upadlania. Bez znieczulenia nie pójdzie. 3
Voodoo2 83 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 3 minuty temu, Element Wojny napisał: Próbuję dalej, ale max. godzina, albo uda mi się stworzyć coś ładnego albo gram Shrekiem. Jak dobrze pójdzie, to w kreatorze spędzisz więcej czasu niż grze
copyname 20 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Czemu ludzie lubicie robić sobie krzywdę tą gierką? I jeszcze napychacie kasiorę tym nieudacznikom z Bioware? 1
ODIN85 386 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Mogli udostępnić ten kreator przed premierą jak w Dragons Dogmie.
JeRRyF3D 326 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada A dla mnie. Po 35 latach grania, jak dla dzieci na tik-toku (dlaczego samolot lata? dlaczego statek nie tonie?), to jest zawsze dziwo i taka sama radocha... jak oni to zrobili (?!?), że godzinę w kreatorze wymyślam typa, ciuchy, blizny, tatuaże (Liroy, to na stałe, czy później ci się zmaże?)... i to zaczyna mi w grze i cutscenach banglać! Piękne to.
Rekomendowane odpowiedzi