Asag Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Widzę że Metacritic się już odpalił i ocena ciągle rośnie... w dół, było 2,9 jest już 2,6. https://www.metacritic.com/game/dragon-age-the-veilguard/ Edytowano 1 godzinę temu przez Asag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Powodzenia w ogrywaniu, ale widzę, że temat zaraz zamieni się w melinę Może do niedzieli przekonam jedną duszę do niekupowania tego. Jeśli nie uda się to będzie kolejny bojkoter EA, tylko że za ~270 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu są pytania? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Asag napisał: Widzę że Metacritic się już odpalił i ocena ciągle rośnie... w dół, było 2,9 jest już 2,6. https://www.metacritic.com/game/dragon-age-the-veilguard/ Byłbym jednak ostrożny. Wczoraj to samo linkowali na steam a na drugi dzień 80% Mi najbliżej jest tutaj jednak do Fable. Czuć taki baśniowy klimat właśnie i artystycznie jest naprawdę świetnie! Edytowano 1 godzinę temu przez userKAMIL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, copyname napisał: I jeszcze napychacie kasiorę tym nieudacznikom z Bioware? Myślę że większość testerów będzie szanować się i swoje środki. Ah, aż w głowie pojawił mi się ten kawałek sprzed lat Edytowano 1 godzinę temu przez musichunter1x 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Coś słabo im to idzie, pewnie za mało propagandy? @userKAMIL ładne fotki 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu System mi rozj*bali -.- https://ithardware.pl/aktualnosci/dragon_age_the_veilguard_steam_popularnosc-36237.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghostdog Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, musichunter1x napisał: Powodzenia w ogrywaniu, ale widzę, że temat zaraz zamieni się w melinę Może do niedzieli przekonam jedną duszę do niekupowania tego. Jeśli nie uda się to będzie kolejny bojkoter EA, tylko że za ~270 zł Ja to się dziwię ludziom, że kupują takie badziewie. Przecież to jest nawet bardziej przegięte niż Concord (dziwaczne postacie i zaimki). Ja rozumiem przypadek, że jakiś recenzent, który nie dostał kodu lub jakiś twórca z YT kupuje ten tytuł aby miał materiał do swoich filmów. jak ludzie będą za takie coś płacić to będziemy dostawać kolejne takie potworki. Za tą kasę to lepiej sobie kupić jakąś dobrą butlę szkockiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, musichunter1x napisał: Myślę że większość testerów będzie szanować się i swoje środki. Ah, aż w głowie pojawił mi się ten kawałek sprzed lat Edytowano 1 godzinę temu przez JeRRyF3D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ghostdog napisał: Ja to się dziwię ludziom, że kupują takie badziewie. Kwestia chęci doświadczenia padaki na własnej skórze, bo w końcu prawie wszystkie Dragon Age miały wady. A że to nowa dusza w poważnym gamingu to nie wie jak bardzo źle może być i liczy na znalezieniu tych paru dobrych elementów co w poprzednikach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asag Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, userKAMIL napisał: Byłbym jednak ostrożny. Wczoraj to samo linkowali na steam a na drugi dzień 80% Mi najbliżej jest tutaj jednak do Fable. Czuć taki baśniowy klimat właśnie i artystycznie jest naprawdę świetnie! Baśniowy klimat który rujnują idiotyczne wstawki jak robienie pompek na przeprosiny za użycie złego zaimka Może dla kogoś to nieważne bzdury w ogólnym odbiorze gry ale ja przy czymś takim chyba walnąłbym alt f4. Nie po to gram by te twitterowe brednie jeszcze w grach oglądać. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, musichunter1x napisał: Ah, aż w głowie pojawił mi się ten kawałek sprzed lat To chyba bardziej adekwatne 7 minut temu, Crew 900 napisał: System mi rozj*bali -.- https://ithardware.pl/aktualnosci/dragon_age_the_veilguard_steam_popularnosc-36237.html A daj spokój, główna to alternatywna rzeczywistość jak na każdym większym portalu. Oni niech sobie piszą, my wiemy swoje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Mi wystarczyło, że w HFW ciągle kazali mi wspinać się i gadali duperele cały czas, więc odpadłem gdy prom utknął na kablach A że ogrywałem w tym samym czasie RE1 Remake to bardzo bolało mnie te prowadzenie za rączkę i narzucanie aktywności. @cichy45To już zbyt bezpośrednie, możesz podpaść pod promowanie swobodnych działalności oceanicznych Edytowano 1 godzinę temu przez musichunter1x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Weźcie za każdym razem łyka jak słyszycie nonbinary i inne badziewie, ciekawe kto pierwszy padnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Asag napisał: Może dla kogoś to nieważne bzdury w ogólnym odbiorze gry ale ja przy czymś takim chyba walnąłbym alt f4. Nie po to gram by te twitterowe brednie jeszcze w grach oglądać. Masz sporo racji i są ludzie jak ja dla których to są naprawdę pierdoły. Rozumiem też irytacje, że do gier to przechodzi. W filmach czy serialach już dawno się z tym pogodziłem. 🤷 Edytowano 1 godzinę temu przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, JeRRyF3D napisał: są pytania? Czyli baby wyglądają jak chłopy, a chłopy jak kobitki? Można w ogóle stworzyć z gemby jakiegoś badassa czy wszystko takie wygładzone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nieee. Chłopy wyglądają jak chłoopy. Samce alpha! Patrz na screen wyżej, co wkleiłem. Komuś udało się chyba w miarę lalkę zrobić, chyba że to NPC (?) a ktoś inny idzie w mamuśkę z Ressidenta Edytowano 1 godzinę temu przez JeRRyF3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nie opierdalam się! Jak skończę prolog, dam znać co i jak. Edytowano 1 godzinę temu przez Element Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ITH Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dobra panowie, miałem stworzyć fajną dupeczkę, wyszło takie coś, myślę nie najgorzej Około 1h mi to zajęło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, JeRRyF3D napisał: Komuś udało się chyba w miarę lalkę zrobić No to zaraz patch, trzeba załatać takie niedopatrzenie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 56 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 56 minut temu (edytowany) 30 minut temu, JeRRyF3D napisał: Nieee. Chłopy wyglądają jak chłoopy. Samce alpha! Patrz na screen wyżej, co wkleiłem. Wygląda trochę jak z japońskiego boysbandu, ale co kto lubi. Zdecydowanie wolę w takich grach zawodników z zakazanymi gębami, które już niejedno widziały. Takie jak ten wyżej kojarzą mi się raczej z japońskim erpegami. Edytowano 45 minut temu przez Vulc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 52 minuty temu Zgłoś Udostępnij Napisano 52 minuty temu Za ~5h 18 na zachodnim wybrzeżu. To będzie dobry benchmark popularności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 49 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 49 minut temu (edytowany) 7 minut temu, Vulc napisał: Wygląda trochę jak z japońskiego boysbandu, ale co kto lubi. Zdecydowanie wolę w takich grach zawodników z zakazanymi gembami, które już niejedno widziały. Takie jak ten wyżej kojarzą mi się raczej z japońskim erpegami. Trochę?! To był sarkazm. Oczywiście że tu chciałoby się typa zbira. Edytowano 48 minut temu przez JeRRyF3D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 48 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 48 minut temu 5 minut temu, Vulc napisał: Wygląda trochę jak z japońskiego boysbandu, ale co kto lubi. Zdecydowanie wolę w takich grach zawodników z zakazanymi gembami, które już niejedno widziały. Takie jak ten wyżej kojarzą mi się raczej z japońskim erpegami. Dokładnie. Warden z trailera DAO wyglądał legitnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 48 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 48 minut temu Cóż, cała Kalifornia jest potencjalnym odbiorcą gry, bo poczują się jak ryba w wodzie Jak zerknąłem na obecne oceny to dziwię się jak ludzie dają pozytywa grze RPG, gdzie punktują okropne dialogi do pomijania. To tak jakby w Doomie było kiepskie strzelanie, ale dialogi były dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się