tuhmunud Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 14 minut temu, Element Wojny napisał: Nie, to niemożliwe, to musi być jakiś błąd, ktoś czegoś nie zrozumiał albo coś Tak sobie wyobrażam Twoją reakcję : Ech, jedyny los gorszy od zakończenia serii gier bez domknięcia wątków, jest takie... coś 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 4 minuty temu, tuhmunud napisał: Ech, jedyny los gorszy od zakończenia serii gier bez domknięcia wątków, jest takie... coś Jestem fanem DA, lubię DA2, Isabelę bardzo lubiłem bo była świetnie napisana, była rewelacyjnym kompanem i prawie zawsze moją LI. Nie wierzę, że ktoś mógł ją tak sprofanować... Edytowano %s o %s przez Element Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Cytat Grafika i wydajność na PlayStation 5 i Series X jest niemalże identyczna. Tryb jakości działa zazwyczaj w rozdzielczości 1080p (skalowane do 4K), a tryb wydajności to już 720p (skalowane do 1440p). Specjaliści informują jednak o zastosowaniu dynamicznej rozdzielczości, gdyż wartości w trybie performance mogą spaść do nawet 504p. Gracze nie powinni jednak narzekać na płynność, ponieważ otrzymujemy praktycznie stałe 30FPS (tryb jakości). Tryb wydajności również działa bardzo dobrze, lecz możliwe są lekkie spadki o kilka FPS - poniżej 60. Warto wspomnieć, że quality mode posiada ray tracing. Na Series S gra najczęściej działa w 648p (tryb jakości) oraz w 432p (tryb wydajności). Konsola nieźle trzyma limit 30 klatek, ale 60 FPS jest rzadkością. Często płynność utrzymuje się w okolicach 45-55 FPS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 8 minut temu, Element Wojny napisał: Jestem fanem DA, lubię DA2, Isabelę bardzo lubiłem bo była świetnie napisana Absolutnie się zgadzam, dwójka miała bardzo dobrze napisanych towarzyszy (nie licząc tych z DLC: Sebastiana i Tallis) i wprowadziła mojego najbardziej ulubionego towarzysza w historii gier - Varrica. 10 minut temu, Element Wojny napisał: prawie zawsze moją LI Przynajmniej teraz nie będzie nic pamiętała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Czasami niewiedza jest błogosławieństwem. Nowi fani nie wiedzą o co chodzi i po prostu to będzie dla nich kolejny wątek do odhaczenia, ale dla wyjadaczy DA to jest po prostu absurd. Brak słów. Już widzę jakie recki wyjdą na dniach, jak fani to dorwą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Może w końcu zagram w pierwszą część DA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bleidd Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 432p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Na monitorze 1440p będzie fajnie wyglądało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copyname Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jutro premiera ale jakoś nie przekonuje do zakupu. Prędzej BG3 skończę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 14 minut temu, TheMr. napisał: Na monitorze 1440p będzie fajnie wyglądało No przecież ja gram na PS5 na 1440p, ale to nie znaczy, że dotknę tę grę w takiej cenie, może kiedyś za 30zł jakaś wersja GOTY to się pomyśli, o ile nie zapomnę o niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Oby to chłapiszcze nie mogło mieć wersji GOTY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 5 minut temu, Reddzik napisał: No przecież ja gram na PS5 na 1440p, ale to nie znaczy, że dotknę tę grę w takiej cenie, może kiedyś za 30zł jakaś wersja GOTY to się pomyśli, o ile nie zapomnę o niej. Cholera, bardzo łatwo przegapić jak ktoś cytuje w powiadomieniach w wersji czarnej. Nawet nie zauważyłem przy natłoku jaki teraz ludzie generują A to wiadomo, że to jest gra z rodzaju promocja -90%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja mam włączone powiadomienie, bawiłem się ustawieniami konta. Polecam, oO w mordę, z włączonym DarkReader-addon do Firefoxa, to lepiej wygląda czarny styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Strasznie mi się podobał screen gdzie była rozmowa o zabiciu kogoś i jedną z opcji dialogowych było "oof". Niesamowity poziom. Też tak potrafię: - Przybyłem Cię zabić. - No nie świruj mordo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano wczoraj o 01:10 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 01:10 Abo kupione. Od 17.00 można ściągać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano wczoraj o 02:12 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 02:12 Dobrze, że są jeszcze jakieś głosy rozsądku w Internecie. Wszystko w temacie... niech już zamykają to studio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowany) Trochę śmiechu z rana... To będzie jeszcze gorsze, niż myślałem po recenzji skillup. No chyba że ktoś jest aktywiszczem, ale niewielu jest takich, skoro Dustborn się nie sprzedał, za to sfinansowały go dotacje - kilkaset tysięcy euro i dolarów, z USA, UE i chyba Norwegii. Mam nadzieję że DA:tV nie dostał zbyt dużo z kieszeni podatnika. Edytowano 22 godziny temu przez musichunter1x 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu 6 godzin temu, ODIN85 napisał: Abo kupione. Od 17.00 można ściągać. Czekam ma opinie, i fajnie ze znowu jestes 😄 To teraz przyznaj sie ktory to twoj alt z laba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Ja też z chęcią poczytam opinie mimo wszystko, aczkolwiek tak jak wielu tutaj i na labie, myślę, że to będzie po prostu fail. Widziałem kilka filmików z dialogami i infantylność ich aż wylewa się z ekranu. Fajnie, że wszystko jest takie pozytywne...w ogóle myślę, że płatki śniegu i niebinarne zaimki powinni/powinno/powinna zbojkotować grę, przecież na pewno z mrocznymi pomiotami dałoby się jakoś dogadać, iść na kawę, czy wyrazić chęć zrozumienia, a nie tak od razu z miecza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowany) Mysle ze zaimki daly by rade skancelowac mroczne pomioty🤣 PS. Widze chlopaki dzialaja bo juz mamy wiecej reakcji dostepnych. Edytowano 22 godziny temu przez Sheenek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Chłopaki (chociaż tutaj nie jestem pewien) w Bioware też mogliby wziąć z nich przykład Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu 57 minut temu, Sheenek napisał: Czekam ma opinie, i fajnie ze znowu jestes 😄 To teraz przyznaj sie ktory to twoj alt z laba? Z tą apką Ea miałem takie jazdy że Jedi Ocalały dwa tygodnie ściągałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan254 Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Oglądałem gameplay i źle to wygląda.Lubilem aspekt taktyczny walki w tej grze a tu jest zwykły H&S dla mnie.No i kompan robiący pompki za kare bo zwrócił się do kogoś she zamiast they ... 😩 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Z kilpu z Asmonem: Cytat Some people mess up and get all dramatic, they make it all about them Napisałbym, że to niezła autorefleksja z ich strony, bo to w przypadku złych ocen nas czeka, ale oczywiście ten "wykład" jest skierowany do innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Jak zawsze, pewnie zwalą winę na graczy i całe toksyczne środowisko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się