Phoenix. 6 909 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) https://videocardz.com/newz/asus-launches-retro-styled-rog-crosshair-2006-x870e-motherboard-for-rogs-20th-anniversary https://videocardz.com/newz/gigabyte-launches-b850-aorus-elite-p-ice-with-anime-design https://videocardz.com/newz/asus-rog-launches-its-first-ddr5-memory-kit-with-48gb-capacity-and-ddr5-6000-cl26-specs Edytowane 15 Maja przez Phoenix. 1
Paarthurnax 525 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja https://videocardz.com/newz/asus-rog-launches-its-first-ddr5-memory-kit-with-48gb-capacity-and-ddr5-6000-cl26-specs Prawie 4k za te kosteczki i to bez podatków Nie muszą się wysilać, popyt będzie znikomy.
Pentium D 1 949 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 7 godzin temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/asus-launches-retro-styled-rog-crosshair-2006-x870e-motherboard-for-rogs-20th-anniversary Żerowanie na sentymentach. Godzinę temu, Krzysiak napisał(a): Kupiłem 9800x3d Zabrakło pieniędzy na 9850X3D?
Elder 902 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Hmm...Asus jak zwykle napinka ma ekskluzywne wydania dla zajobów którzy nabierają się na ich "premium" produkty. Fetysz fetysz. Mehh...to już było i wraca jak bumerang. Nuda. 1
Krzysiak 3 141 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) 17 minut temu, Pentium D napisał(a): Zabrakło pieniędzy na 9850X3D? Nie chciałem 9850x3d Kupiony 2 miesięczny ale nieużywany od kumpla za 1300 Edytowane 15 Maja przez Krzysiak
Elder 902 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Wrzuć go do mobo Asusa i zbadaj SP wtedy powiesz czy wygrałeś z tym 1300 zł
Krzysiak 3 141 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja @Elderakurat Asus który jest w domu nie ma tej opcji. Nawet jakby się trafiła słaba sztuka, to w domu 4 kompy am5, zawsze jest gdzie upchnąć. Ogólnie teraz pójdzie rotacja bo na moje mobo 9800x3d, mój 7800x3d w miejsce 7600 na mobo jednego syna, jego CPU w miejsce 8400f u drugiego syna a 8400f pewnie wystawię, może ktoś kupi 😆
Elder 902 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja @Krzysiak No jak masz Krzyśków w zapasie i możesz im upgrade fundować jak wpadają Tobie nowe zabawki to spox Mój ancymon to twarda sztuka ani CLC ani modding recabling design tylko notoryczne ciapanie w gry i powiedzenie niedaleko padło jabłko od jabłoni jakoś mi tu nie pasuje 1
Pentium D 1 949 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) ASRock ma swój system oceny, ale chyba płyta też nie może być z niskiego tieru. Z tego co na szybko zdążyłem zobaczyć to kupiony 8700F ma SP 105 według asusowej oceny. Czy to dobrze czy źle chgw. 54 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Kupiony 2 miesięczny ale nieużywany od kumpla za 1300 To nieźle. Edytowane 15 Maja przez Pentium D
wallec 1 755 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 2 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Kupiłem 9800x3d Cytat mamy se podniecić?produkt jet dostepny kilka lat,wiadomo o nim wszystko co innego jakbyś porobił gry na bartlecie 12 rdzeniowym bez HT To ma nikt
Krzysiak 3 141 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) @wallecja nie mam zamiaru robić żadnych testów, bo produkt jest dostępny od dawna i wiadomo o nim wszystko Posiadacze amd kupują i grają a nie robią testów CPU na limicie GPU żeby udowodnić że kapeć jakoś daje radę Ot informacyjnie rzuciłem, że jednak się złamałem i między zen4x3d a zen6x3d będzie u mnie zen5x3d Edytowane 15 Maja przez Krzysiak 1 6
wallec 1 755 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Godzinę temu, Krzysiak napisał(a): @wallecja nie mam zamiaru robić żadnych testów, bo produkt jest dostępny od dawna i wiadomo o nim wszystko Posiadacze amd kupują i grają a nie robią testów CPU na limicie GPU żeby udowodnić że kapeć jakoś daje radę Ot informacyjnie rzuciłem, że jednak się złamałem i między zen4x3d a zen6x3d będzie u mnie zen5x3d Wiadomka ale to tylko dla kontrastu wrzuciłem że jak napiszesz że kupiłeś intela to ci piszą to co w cytacie jak że kupiłeś tak samo starego AMD to dostaniesz masę plusików od zakręconej czerwonej armii 2
Art385 490 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) Wallec ale teraz jest tylko czerwona armia nie ma niebieskiej armii. Na intelu zostali tylko fanatycy jak za czasów FX'a na AMD gdzie byli fanatycy i ci co na nim siedzieli, bo dobrze śmigał pod systemem i winda na nim nie czkała jak na 4 rdzeniowym intelu. Edytowane 15 Maja przez Art385 1
bourne2008 1 792 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 33 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Płyta ładna, szkoda tylko że miedziucha to jakieś malowane amelinium. 2
wallec 1 755 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Wiadomo i w temacie o AMD możesz napisać że twoja sztuka robi -31 na curvie a nie -29 i łapiesz plusiki od czerwonej armii a jak w intelu napiszesz że twoja sztuka robi 6GHz to ci z czerwonej armii przyjdą i napiszą że i tak jest wolniej niż 9800x3d i że bierze więcej prądu ot brak klasy i wyprane głowy
Krzysiak 3 141 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja @wallecjedyną osobą z wypraną głową jesteś sam...no dobra jeszcze by się kilku ananasów znalazło Już nie raz mówiliśmy, że dla nas czerwone czy niebieskie nie ma żadnego znaczenia...byle było szybsze Niebieskie będzie szybsze, będziemy niebieską armią My nie jesteśmy wierni jednemu obozowi, zmieniamy je jak nam pasuje 8
wallec 1 755 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Sam fakt że pisząc posta używasz słowa „my” świadczy o tym, że coś jest nie tak 1
Mizu 139 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 6 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Kupiłem 9800x3d Nie będziesz żałował, szczególnie że nie siedzisz na 4k tylko 1440 ultrawide, robiłem ten sam mały przeskok na tej samej rozdziałce i przyrost 0.1% i 1% low fps mocno odczuwalny i przyjemny 5 minut temu, wallec napisał(a): Sam fakt że pisząc posta używasz słowa „my” świadczy o tym, że coś jest nie tak Bo dobrze zakłada, że normalny człowiek kupi to co najlepsze w danej cenie i ma w dupie z jakiej to firmy jest (i takich jak on jest nas więcej) a nie będzie się bawił w prymitywny trybalizm, ustawiał loga firmy jako swój avatar i persone i swoją frustrację wylewał na forum 4
Krzysiak 3 141 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja @wallecczemu napisałem "my"? Mądremu tłumaczyć nie trzeba, a głupi i tak nie zrozumie 3 1 3
Art385 490 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 2 godziny temu, wallec napisał(a): Wiadomo i w temacie o AMD możesz napisać że twoja sztuka robi -31 na curvie a nie -29 i łapiesz plusiki od czerwonej armii a jak w intelu napiszesz że twoja sztuka robi 6GHz to ci z czerwonej armii przyjdą i napiszą że i tak jest wolniej niż 9800x3d i że bierze więcej prądu ot brak klasy i wyprane głowy Moja sztuka robi curve -30 bo więcej nie próbowałem i włączyłem sobie +200 bo mi Forze Horizon 6 stutterowała trochę mi to OC cpu pomogło i myślałem, że to ten słynny AMD DIP ale okazało się że to był znowu Radeon Anti-Lag a ja jak debil kręciłem kartę, cpu, włączałem, wyłączałem HDR, zmieniałem FSR a to znowu była ta k**rwa Radeon Anti-Lag. Dajcie plusy za napracowanko. 4
janek25 386 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 2 godziny temu, Art385 napisał(a): Wallec ale teraz jest tylko czerwona armia nie ma niebieskiej armii. Na intelu zostali tylko fanatycy jak za czasów FX'a na AMD gdzie byli fanatycy i ci co na nim siedzieli, bo dobrze śmigał pod systemem i winda na nim nie czkała jak na 4 rdzeniowym intelu. To nie to samo bo Intel wtedy dublował FPS fxa
Krzysiak 3 141 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 29 minut temu, Art385 napisał(a): Dajcie plusy za napracowanko. Za AMD zawsze Pozdro dla kumatych 2 minuty temu, janek25 napisał(a): To nie to samo bo Intel wtedy dublował FPS fxa Szybsze to szybsze ps. żeby nie było...wtedy miałem intela
Rekomendowane odpowiedzi