Doamdor 1 813 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Nic, zostaję przy tym co mam. Tak jak pisałem wcześniej, jak wydać kasę, to z sensem. Żadna karta z tej generacji nie jest warta nawet pensa ponad MSRP. Mam odmienne zdanie patrząc na RTX 5090 FE. 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Hehe ale to nie było do Ciebie Za dużo internetów czytasz.
ibizpl 175 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Panowie, dysponuje ktoś linkiem do tych nowych bibliotek dlss? Cofałem się już trochę ale posty szybciej lecą niż ja przewijam. Na 4080 chciałem obczaić czy widzę różnicę czy do okulisty trzeba już iść. 1
Element Wojny 4 777 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Oczywiście masz do tego prawo - Twój portfel, Twoja sprawa. Inna sprawa czy ma to jakiś sens, ale jak pisałem wiele razy - jeden wyda na alko, drugi na dupy, trzeci na kartę, a 4-ty... W końcu kto bogatemu zabroni? 5 minut temu, Doamdor napisał(a): Za dużo internetów czytasz. A Ty za dużo tu siedzisz i sam się ograniczasz. Edytowane 25 Stycznia przez Element Wojny
samsung70 210 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 3 minuty temu, ibizpl napisał(a): Panowie, dysponuje ktoś linkiem do tych nowych bibliotek dlss? Cofałem się już trochę ale posty szybciej lecą niż ja przewijam. Na 4080 chciałem obczaić czy widzę różnicę czy do okulisty trzeba już iść. nie dysponuje linkami i nawet nie wiem o co pytasz, ale pare stron temu był link do forum guru 3d, gdzie były wyciągnięte sterowniki z jakiegoś SDK coś tam i pewnie tam to jest, wiec sugerowałbym popatrzeć na forum guru3d pozdr
Fenrir_14 827 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 37 minut temu, zozolek napisał(a): Sa jakies recki niereferentów z aio ? Poza Suprim Liquid nie ma nic. I to chyba tylko suche cyferki/pomiary. Szukałem dzisiaj przeszło pół godziny. Ani AiO ani z blokiem typu Waterforce czy Frostbite od Inno3D. Obstawiam że kart jeszcze nie ma i tak jak było przy ubiegłej premierze poczekamy sobie na nie minimum miesiąc czasu. Żenujące są te premiery. Człowiek chce wydać te pieniążki co mu zalegają a tu nie ma jak lol. Edytowane 25 Stycznia przez Fenrir_14
SebastianFM 344 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia @cichy45, na RTX 4090 to FG do tej pory generował klatkę pośrednią w około 2,5 ms. Nowy FG potrzebuje około 40% czasu mniej tylko zastanów się, że to jest w tym przypadku zysk tylko 1 ms na 2 klatki.
samsung70 210 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): Oczywiście masz do tego prawo - Twój portfel, Twoja sprawa. Inna sprawa czy ma to jakiś sens, ale jak pisałem wiele razy - jeden wyda na alko, drugi na dupy, trzeci na kartę, a 4-ty... W końcu kto bogatemu zabroni? cholera, teraz doczytałem, rozumiem, ze swoją wersję RTX 5080 Royal FE zostawiasz dla mnie? czy cytowałeś kogoś innego a przez cytowanie Ciebie przez kogoś innego wyszło, że to Twoje słowa 1
Phoenix. 4 734 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia https://videocardz.com/newz/alleged-geforce-rtx-5080-3dmark-leak-15-faster-than-rtx-4080-super 4
lysyn 96 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) https://developer.nvidia.com/cuda-downloads?target_os=Windows&target_arch=x86_64 Cuda + nowe stery Edytowane 25 Stycznia przez lysyn 1
Element Wojny 4 777 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): czy cytowałeś kogoś innego a przez cytowanie Ciebie przez kogoś innego wyszło, że to Twoje słowa Wiesz, ja już momentami gubię wątek, bo pisząc tu z Wami, siedzę jednocześnie na jednym disco z japończykami, a oni piszą po swojemu, więc co rusz walę wszystko na DeepL, tłumaczę, odpisuję, tłumaczę, i walę z powrotem na disco i tak w kółko i na okrągło. Musiałem wykupić DeepL premium bo tyle miałem tego tłumaczenia że limit dzienny przekroczyłem Edytowane 25 Stycznia przez Element Wojny 1
Radio Tirana 1 060 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/alleged-geforce-rtx-5080-3dmark-leak-15-faster-than-rtx-4080-super Zaginiony 4080 Ti w końcu dotarł po 2 latach.
sideband 1 785 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 5 godzin temu, SmogSmok napisał(a): Gdzie jest ten undervolting bo go nie mogę znaleźć? Widzę tylko zmniejszony Power Limit. Od Ady limit mocy vs UV na krzywej dzielą kosmetyczne różnice
dawidoxx 976 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/alleged-geforce-rtx-5080-3dmark-leak-15-faster-than-rtx-4080-super Slabizna 😁
samsung70 210 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Wiesz, ja już momentami gubię wątek, bo pisząc tu z Wami, siedzę jednocześnie na jednym disco z japończykami, a oni piszą po swojemu, więc co rusz walę wszystko na DeepL, tłumaczę, odpisuję, tłumaczę, i walę z powrotem na disco i tak w kółko i na okrągło. Musiałem wykupić DeepL premium bo tyle miałem tego tłumaczenia że limit dzienny przekroczyłem noo prosze, szacunek dla kolegi, włada polskim, Angielskim, a teraz liźnie trochę japońskiego , pozdro 1
Brolly 766 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 14 minut temu, MJRegul napisał(a): Overcoocked
seba842005 130 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Sterowniki 571.96 jakby ktoś chciał. Odznaczamy "cuda" jeśli nie chcemy i mamy.
Element Wojny 4 777 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 5 minut temu, samsung70 napisał(a): noo prosze, szacunek dla kolegi, włada polskim, Angielskim, a teraz liźnie trochę japońskiego , pozdro no właśnie problem polega na tym, że kija z tego japońskiego rozumiem, stąd DeepL ale już wszystkie gry jadę z oryginalnym japońskim dubbingiem, staram się osłuchiwać, łapię niektóre pojedyncze słowa.
samsung70 210 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): no właśnie problem polega na tym, że kija z tego japońskiego rozumiem, stąd DeepL ale już wszystkie gry jadę z oryginalnym japońskim dubbingiem, staram się osłuchiwać, łapię niektóre pojedyncze słowa. Wiedzmin 3 po japońsku o tym nigdy nie pomyślałem, jak dostane 5080 to kolejny run będzie japoński dub z eng napisami żeby poczuć się jak przy oglądaniu Dragon Ball, ciekaw jestem czy Geralt , jak będzie ZARAZA po jpn, albo ALEZ WIEJE!
Element Wojny 4 777 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): Wiedzmin 3 po japońsku o tym nigdy nie pomyślałem, jak dostane 5080 to kolejny run będzie japoński dub z eng napisami żeby poczuć się jak przy oglądaniu Dragon Ball, ciekaw jestem czy Geralt , jak będzie ZARAZA po jpn, albo ALEZ WIEJE! Nie nie, nasze polskie gry to tylko po polsku Kończmy ten językowy offtop, bo nas zaraz stąd wywalą Jakby co to kontynuacja w -> OFFTOPIC O GRACH.
zozolek 313 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 28 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Poza Suprim Liquid nie ma nic. I to chyba tylko suche cyferki/pomiary. Szukałem dzisiaj przeszło pół godziny. Ani AiO ani z blokiem typu Waterforce czy Frostbite od Inno3D. Obstawiam że kart jeszcze nie ma i tak jak było przy ubiegłej premierze poczekamy sobie na nie minimum miesiąc czasu. Żenujące są te premiery. Człowiek chce wydać te pieniążki co mu zalegają a tu nie ma jak lol. W tym przypadku aio to jedyna droga aby utrzymać okolice 70 stopni przy jakiejkolwiek kulturze pracy. 1
Doamdor 1 813 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 28 minut temu, Element Wojny napisał(a): Oczywiście masz do tego prawo - Twój portfel, Twoja sprawa. Inna sprawa czy ma to jakiś sens, ale jak pisałem wiele razy - jeden wyda na alko, drugi na dupy, trzeci na kartę, a 4-ty... W końcu kto bogatemu zabroni? A Ty za dużo tu siedzisz i sam się ograniczasz. Dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają, oni je mają. Siedzę tu, bo mnie interesują RTX 5xxx, tak jak ciebie, lecz ja się nie ograniczam do jednego modelu. 2
Tornado3 336 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 17 minut temu, Phoenix. napisał(a): Pisalem 15% ja pisałem że 90% RTXa 4090 no i prawie wyszło 1
maxmaster027 893 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Panowie trzeba isc z duchem czasu. Nowy transformer model jest lata swietlne przed CNN.
Rekomendowane odpowiedzi