Kaczkofan 257 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 35 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Po czym wrócą do swojej 4090 i będą grać z powrotem w fortnajta Nie ma co się śmiać, ja na sprzęcie z sygnaturki cisnę i tak 99% czasu w "World of Warcraft" lub jakieś starocie. Odbijam się od 95% nowych produkcji Konie OT 1
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Zachy napisał(a): @Umpero od teraz kazdy Twoj post to dla mnie niesmaczny zart... Niech tak zostanie Jesteś w spektrum? Jakiś problem z rozróżnianiem emocji?
cichy45 607 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Trzeba chyba wprowadzić licznik liczba postów na sekundę, bo wystarczy odejść na 5 minut i już nowa strona
Zachy 586 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Ja na 4090 duzo czasu cisnalem WoT i jakies mmo Na 5090 planuje... grac w Dune: Awakening o ile dostane sie do bety... a jak nie to niedlugo premiera sklepowa, gdzies w marcu. Oby do tego czasu 5090 miec Edytowane 30 Stycznia przez Zachy
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia No i szanse na kartę właśnie spadły. Gdzie nie wejdę, wszędzie to samo "przy takich cenach startuję tylko po FE". 1
lukadd 2 913 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Najgorsze jest to, że oni nie potrafią cen wstawić chociaż parę godzin wcześniej, żeby człowiek miał chociaż chwile na zastanowienie xd Normalnie plują nam w mordę i pytają czy wszyscy gotowi na tango z botami Bo sami do końca jeszcze nie wiedzą jakie ceny dać i ile na jakim modelu przyciąć, aby dobrze wyjść 1
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia @Zachy No Zachy, teraz to mnie kupiłeś! 🍻 Jakby RTX 5090 przy premierze był do zdobycia tak łatwo, jak ta obiecana krata piwa, to życie byłoby piękne! 😅 Ale jak coś, to ja przyjmę to piwo **wirtualnie** – na toast za to, żebyśmy mieli więcej szczęścia do kart graficznych niż do polskich premier. Coś czuję, że Nvidia nas będzie "urządzać" bardziej e-sportowo niż AAA kvalitetą, ale co tam! Ekipa forumowa przed wszystkimi! No i jak już wyjdzie RTX 5090, to robimy testy – albo ja dostaję wersję holograficzną, a Ty generujesz fps-y w piwnicy! 😄
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Umpero napisał(a): Już raz przepraszałeś admina za "ssanie drągala" - w tamtym momencie to było do mnie, osobiście miałem to w dupie, ale zabawne było jaki grzeczniutki się wtedy stałeś
lukadd 2 913 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ooooo, @x-kom dołączył... Może jakieś info w końcu? Czy godzina przed startem to dalej za odległy okres czasu dla Was? Odpowiem za niego. 0 sztuk 5090, będą kiedyś. Kilkadziesiąt sztuk RTX 5080. 1
matakujce 84 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia @ITHardwareGPT czy zasilacz 850W wystarczy do karty RTX5090?
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 2 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Już raz przepraszałeś admina za "ssanie drągala" - w tamtym momencie to było do mnie, osobiście miałem to w dupie, ale zabawne było jaki grzeczniutki się wtedy stałeś Zawsze jestem grzeczny póki jakiś gamoń się nie podpali i zrobi z igły widły.
TheMr. 2 606 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, lukadd napisał(a): Bo sami do końca jeszcze nie wiedzą jakie ceny dać i ile na jakim modelu przyciąć, aby dobrze wyjść To chyba najgorzej poprowadzona premiera przez NV od lat. Kiedy sklepy, dystrybutorzy, i producenci nie wiedzą dosłownie nic.
Kadajo 7 411 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia I to tyle jeśli chodzi o podmianę DLSS przez apke 1
Zachy 586 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Wiedza co robia, zeby AiB mogli podbijac ceny sklepowe kart przy duzych brakach...
Tornado3 333 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Już raz przepraszałeś admina za "ssanie drągala" - w tamtym momencie to było do mnie, osobiście miałem to w dupie, ale zabawne było jaki grzeczniutki się wtedy stałeś Zgłosiłem typa. Admin na pewno nie będzie ssał tylko zrobi porządek ze spamerem
Radio Tirana 1 043 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): I to tyle jeśli chodzi o podmianę DLSS przez apke I dlatego wciąż trzeba się będzie ratować DLSS Swapperem, przynajmniej do czasu aż ogarną więcej kompatybilnych gier.
Fenrir_14 825 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): I to tyle jeśli chodzi o podmianę DLSS przez apke Na nowych strerach? Dlss profile inspectorem jechałeś?
Gret 557 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): I to tyle jeśli chodzi o podmianę DLSS przez apke Masz za mały skill hakerski, tu trzeba poczekać na jakiegoś chinczyka
Phoenix. 4 727 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): I to tyle jeśli chodzi o podmianę DLSS przez apke Trzeba miec nowy gen ;p
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 4 minuty temu, Tornado3 napisał(a): Zgłosiłem typa. Admin na pewno nie będzie ssał tylko zrobi porządek ze spamerem Spoko loko, ja personalnie nie potrzebuje interwencji admina, tak jak na mnie wtedy najechał to to zlałem, co mnie obchodzi jakiś bamber z internetu co ciśnienia nie wytrzymuje i spami ścianami tekstu z chatu gpt
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia @Umpero kolejny wyskok a dam Ci więcej czasu na szukanie karty. 3
Kadajo 7 411 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5 minut temu, Phoenix. napisał(a): Trzeba miec nowy gen ;p Nic tam takiego nie pisze 3
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 4 minuty temu, Mar_s napisał(a): @Umpero kolejny wyskok a dam Ci więcej czasu na szukanie karty. Yhy... Zrób też przy okazji porządek z tymi ponurakami co mi kazali się leczyć.
Rekomendowane odpowiedzi