RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Petru miał na myśli zapewne Ryzena 7 260 bo ostatnio chwalił tufa z tym cpu a to już całkowicie inna termika niż 7435hs z tym że też nie ma co porównywać lapka który stoi standardowo na swoich nóżkach ze zwykłą pastą na rdzeniach do takiego po tylu modyfikacjach bo wystarczy postawić na czterech nakrętkach od butelki aby zrobić nieco większy dystans od spodu niż jest bez kombinowania i już jest lepiej a co dopiero z podkładką robiącą przeciąg -
Przez kanon7 · Opublikowano
Program państwo w państwie - Polsat, był odcinek z 2 tygodnie temu - w skrócie. - Właściciel sprzedaje mieszkanie. - Kupując kobieta w akcie notarialnym ma art. 777 - Sprzedający do 3 dni nie otrzymuje pieniędzy - uruchamia się art. 777 i okazuje się że mieszkanie zostało przez kupującą sprzedane, swojemu partnerowi (wirtualna sprzedaż opłata gotówki - brak śladu transakcji). - partner i kobieta - brak oficjalnego powiązania - kupującą mieszkanie kobieta nic nie ma z czego ściągnąć od niej należność - partner od niej będąc właścicielem mieszkania jest do nie ruszenia przez komornika - przed sądem udaje zmartwiona, że musiała pilnie wydać pieniądze na coś innego - dostaje pół roku w zawieszeniu na 1 rok - kupującą kobieta i jej partner mają mieszkanie które za rok - sprzedają - zrobili już tak kilka razy w historii takie przejęcie kilku mieszkań - -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
@Send1N Większość terkocze faktycznie, ale teraz jeden stratus co go dałem na tył, ma takie delikatnie chrobotanie lub lekko szoruje/obciera właśnie jak się do niego ucho przyłoży i z około 10cm, dałem go na tył dlatego, bo normalnie tego nie słychać, stąd myślę że to łożysko na 99%. -
Przez lukadd · Opublikowano
On ma jakieś dziwne fazy z kompem, kiedyś pisał, że ma stuttery w Drive Rally. Z ciekawości kupiłem sobie tą gierkę bo nawet fajna indycza i lata jak głupia, frametime jest w tej gierce w zasadzie niemal idealny, w graniu totalne masło, z lupą nie znajdzie przycinki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi