Wiem co masz na myśli, chodzi o to że 1900rpm na wentylatorach 100mm będzie głośne w każdych warunkach, a jak ktoś napisze że wtedy karta jest cicha to po prostu pitoli głupoty
I jak każde hobby - uprawiajcie tak, żeby innym nie uprzykrzać życia. A tak głośne samochody naprawde nie są "cool" w sferze codziennej. Wiekszość ludzi nie patrzy i nie myśli "o kurde, zajefajny wydech" tylko "no debil, wcześniej mama wiedziała tylko, ze debil, teraz wszyscy wiedzą."
Muszę powiedzieć, że początek DLC robi wrażenie, od Ucieczki z Nowego Jorku do Ghost in the Shell. Aż mi się micha cieszy...
Jedno pytanko do znawców, misja "Kocham cie kochanie moje" ma się tak cyklicznie powtarzać? Czy coś mi się zbugowało. Jadę się spotkać z Panam, mizi, kizi, wychodzę z budynku, misja zakończone, mija parę godzin, znowu telefon i znowu ta misja... Ja tu zbawiam świat, nie mam czasu na leżenie na kanapie przed TV.
Mi to się wydaje, że fanom motoryzacji dalej radość jazda, dłubanie przy aucie, oglądanie ale jeżdżenie po parkingu 30kmh i naparzanie z rury żeby było słychać strzały?
Rekomendowane odpowiedzi