Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Jak za słabe, przecież ma 16 GB vRAM

no i co z tego @tomcug ma rację

mocne jest GPU bo jest MFGx6 :hihot:

Przestań bredzić  MFG bardziej psuje niż daje 2x jest max:hihot:

Chyba że oczu nie masz

Opublikowano (edytowane)

@lukadd Jak tam twój Dark Power, bo po filmiku od HU to ja bym sprawdził czy wszystko ok LOL

Nic bym nie wiedział o filmiku HU jakby nie Ty :E , ale ogólnie to nie mam czasu na pierdoły gdy trzeba wykorzystywać ostatnie ciepłe dni lato-jesieni przed kolejnymi 7 miesiącami zimy  :E 

Mam dwie sztuki DP 13, 14 i 3 kabelki do nich. Dalej do dziś wszystko lata, złącza i piny dalej jak nowe wyglądają :E

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
11 minut temu, AudRob napisał(a):

Przestań bredzić  MFG bardziej psuje niż daje 2x jest max:hihot:

Chyba że oczu nie masz

No to ja jestem ślepy, według ciebie. Bo na MFG x4 z DLSS5 Cyber normalnie śmiga i ja nic nie widzę niepokojącego.

Opublikowano

Nawet nie umiesz rozpoznać aluzji.

:hihot:

3 godziny temu, ju-rek napisał(a):

No to ja jestem ślepy, według ciebie. Bo na MFG x4 z DLSS5 Cyber normalnie śmiga i ja nic nie widzę niepokojącego.

No i bardzo dobrze że jesteś zadowolony , tak trzymać i się cieszyć:hihot:

Opublikowano
7 godzin temu, leven napisał(a):

Jakie wczasy. ale radzę się ode mnie odczepić, bo się uruchomię. Lamma za to zrobił deel życia, zmienił 5070ti na 9070xt :lol2:

Nie denerwuj się. Daj znać jak tam Wiesław 3 śmiga z Neural Rendering w bazowych 4 klatkach z FGx6 w kinowych 24 :P

2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

O i o to chodziło :D

Czyżby :E

Bieszczady.jpg

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

@Lameismyname tak na poważnie to bardzo słabo śledziłem wszystko co związane z gamingiem i ogólnie internety, przez całe lato od czerwca do teraz. Jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłem, że ceny GPU Nvidii +/- 1000zł w górę, mowa o 5070Ti i 5080 :o Do tego PS5 Pro z 3500zł na 5500zł, Xbox z 2700zł na 3700zł :hihot:  Szczerze to już się niedobrze robi, jak nie krypto to AI :E

Edytowane przez skunRace
Opublikowano
10 godzin temu, skunRace napisał(a):

@Lameismyname tak na poważnie to bardzo słabo śledziłem wszystko co związane z gamingiem i ogólnie internety, przez całe lato od czerwca do teraz. Jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłem, że ceny GPU Nvidii +/- 1000zł w górę, mowa o 5070Ti i 5080 :o Do tego PS5 Pro z 3500zł na 5500zł, Xbox z 2700zł na 3700zł :hihot:  Szczerze to już się niedobrze robi, jak nie krypto to AI :E

Człowiek się przyzwyczaił, że na wakacjach sprzęt zawsze tanieje, a tu 
4.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Reddzik napisał(a):

:rotfl:

A potem pyk kabel spalony i płacz

Po to są PowerLimity, by zabezpieczyć sprzęt na wypadek nietypowo dużego poboru mocy.

Inna sprawa, że 12VHPWR to taki CRAP, że przy 802W to nawet przy 3 takich złączach miałbym obawy o spalenie.

• Upvote 1