Ja polecam wziąść Prime za 49zl na rok chociażby dla The Boys i coś tam innego pewnie znajdziesz, do tego co miesiąc dają po kilka darmowych gier na PC i darmowa dostawa z Amazon bez minimalnej kwoty zamówienia i często jak ktoś ma prime to jeszcze taniej za jakiś produkt wychodzi.
Też polecam ignorować najcięższe przypadki użyszkodników
Szkoda nerwów.
edycja: @Kamiyanx To offtop forum komputerowego. Moderacja nie będzie raczej tracić czasu na analizowanie każdego wpisu i dyskusji.
A jak narobisz smrodu to jedyne co osiągniesz, to że zamkną tematy w offie.
LG G5 już typowo pod PC, matryca 165Hz
https://www.wybierz.tv/news/lg-znowu-podnosi-poprzeczke-model-g5-z-odswiezaniem-165hz_AEU?fbclid=IwY2xjawGy5U9leHRuA2FlbQIxMQABHdlP78CG6OCnR4zXCE82btcHqK7A1Fbbp890YRCicc4pC5JcrLXbqbYW3A_aem_Sw0nkcR_1gE4orxb94zl2A
Mogę ignorować, ale to nie zmienia faktu, że pojawiają się tu publicznie treści łamiące wszelkie netykiety (szczególnie w zakresie dotyczącym mniejszości i grup etnicznych), więc jeśli zamierzacie to tak po prostu zignorować, to być może będę zmuszony zgłosić to do organizacji spoza forum. Ale miło, że moderacja informuje, że można sobie na tym forum obrażać wszystkich jakimś rynsztokowym językiem bez żadnych konsekwencji. Przyjąłem do wiadomości, dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi