Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chłopski rozum - lepiej mieć coś i z tego nie korzystać lub częściowo korzystać jak nie mieć ;) 
Myślę, że zieloni fuszery nie odwalą. Pewnie po tych wypuszczonych prezentacjach zwracają uwagę na feedback i jakieś mądre głowy siedzą nad tym aby to poprawić.
Wszystko czas pokaże. Ja jestem dobrego zdania, nie od razu Rzym zbudowano.

Opublikowano

Ja mam już cofkę na to całe Ai. Na YT gdy widzę lub słyszę Ai - wyłącz. Nawet jak to jest jakiś ciekawy temat i nawet dobrze zrobiony. A ta generyczna uroda/piękność to już mi bokiem wychodzi. Nie dla mnie ten plastikowy szajs DLSS 5.0

Opublikowano
51 minut temu, Kadajo napisał(a):

o co chodzi. RT rozwija się od 8 i gdzie jest wysyp gier które faktycznie wygalają jak nexgen,

Przeciez ty kompletnie nie roumiesz co robi i jak dziala RT, RT nie rowna sie next gen bo mozna tak wyrednerowac grafike ze bedzie "bajka" dla dzieci, a nie nextgenczy realistyczna gra ;) To jest spoosb renderowania grafiki a nie panaceum na nextgen czy relizam,

Opublikowano

Wyrenderowane oswietlenie w grze za pomoca RT hipotetycznie nie sprawi nagle ze bedzie to next gen :hihot:

Teraz, Kadajo napisał(a):

Dobrze ze ty wiesz :hihot:

Ty kompletnie tego nie rozumiesz a jedyne argumenty to smieszki i szydera ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Wyrenderowane oswietlenie w grze za pomoca RT hipotetycznie nie sprawi nagle ze bedzie to next gen :hihot:

Ty kompletnie tego nie rozumiesz a jedyne argumenty to smieszki i szydera ;) 

Tak sobie to tłumacz xD

7 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Co juz ci sebek pisal wieleokrotnie, zyjesz w swojej bance i totalnie ignorancko podchodzisz do tematu.

I kto to mówi. :rotfl2:

8 minut temu, Lameismyname napisał(a):

@Kadajo Możliwe, że przełożą premierę. Ja tam wolę poczekać na dopracowaną wersję mimo wszystko.

Ogolnie aby się technologia przyjęła to musi być jak najszerzej dostępna. Nikt się nie będzie interesował NR jak będzie dostępny tylko dla RTX 5090.

Ale zobaczymy, nie wiemy co tam Nvidia aktualnie robi po tej porażce jaką był pokaz DLSS 5.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kadajo napisał(a):

Tak sobie to tłumacz

Tak jak pisalem typowa ignorancja ;) Tyle z mojej strony:cool:

10 minut temu, Kadajo napisał(a):

Dobrze ze ty wiesz

8 minut temu, Kadajo napisał(a):

I kto to mówi.

Zebys ty chociaz raz napisal jakis argument albo nie wysmial czyis argumentow to bybylo dobrze ;) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

@Phoenix. ale proszę cię nie zaczynają prywatnej wojenki, jesteś na tym forum największym ignorantem i pyskaczem na którego przymykamy oko.

Jakbyśmy za każdym razem mieli cię nagradzać za to ze kogoś obrażasz lub pyskujesz to byś więcej przebywał na urlopie niż na forum.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

jesteś na tym forum największym ignorantem i pyskaczem na którego przymykamy oko.

Nie muisz przymykac bo za wiedze nie karaja, a jej mi nie brakuje ;) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kadajo napisał(a):

No raczej :)

I nawet trefny kabelek nie byłby taki zły jakby dali tego 5080S z 450W stock :E Kurteczka zniszczył marzenia.

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
13 minut temu, lukadd napisał(a):

Jestem przekonany, że gdyby wydali 5080S 24GB to Kadajo szybciutko by się przeprosił z Kurteczką :E 

Ponoć 12GB to już mało, a tu Kadajo w 4K gra i nie narzeka. :E

Może RTX 6080 dadzą 24 GB, to lud się ucieszy.