Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tego Gaussa też dawali w momencie jak się go najmniej potrzebowało. Wolna broń sniperska w wąskich korytarzach, gdzie nakichane przeciwników jeden na drugim. Good job :E Tak mi się to przydało.

• Like 1
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
31 minut temu, bbandi napisał(a):

Nawet na tamte czasy granie w Cień Czarnobyla było ciężkie, ale klimat trzymał przy kompie - ładowałeś head shoty w oponenta a ten dalej stał, dla gracz kulka nie wiadomo skąd i zgon.

Ale trailer robił mega wrażenie realizmu + filmy jak w maskach twórcy jeździli po zonie i fotografowali obiekty i teren.

To ledwo działało na wszystkim co było w tamtym czasie, był nawet o tym artykuł na Labie 

Opublikowano (edytowane)

Pytanie:

Jak u was z wyborem poziomu trudności? Ja raczej wybiorę normalny, chyba, że pójdę na żywioł i wezmę Trudny, ale nie wiem czy jakaś "Anomalia" mnie nie zabije:uklony:

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
29 minut temu, Kelam napisał(a):

Jest drewno i drewno. W Kronikach Myrtany wyszło to tak miodnie, że mimo setek crashy, zaliczyłem 2 pełne runy z lizaniem ścian:P. Najlepszy Gothic i nie boje się tego napisać:faja:.

Ciezko sie nie zgodzic, aczkolwiek dalej mam najwiekszy sentyment do 1czki, za swoja unikatowosc.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

A ja w Stalkera 1  (trylogię) dość dziwnie grałem. Zacząłem Cień Czarnobyla i bliżej początku przerwałem, bo straciłem wenę. Później przeszedłem całe Czyste Niebo i dopiero potem przeszedłem całość Cień Czarnobyla. Następnie zabrałem się za Zew Prypeci i gdzieś w 1/3 przerwałem. Niedawno zacząłem znowu Zew Prypeci, ale w międzyczasie robiłem format i straciłem sejwy (nie wiedziałem, że są na C). Trzeci raz do Zewu raczej nie będę już podchodzić, może jeszcze zmienię zdanie. Mi się pierwsza część najbardziej podobała.

Cień Czarnobyla za pierwszym razem ogrywałem chyba na c2d E4300 i X1950GT, ale to nie było zupełnie na premierę.

Edytowane przez wamak
Opublikowano
17 minut temu, Reddzik napisał(a):

Pytanie:

Jak u was z wyborem poziomu trudności? Ja raczej wybiorę normalny, chyba, że pójdę na żywioł i wezmę Trudny, ale nie wiem czy jakaś "Anomalia" mnie nie zabije:uklony:

W każdej gierce normalny najpierw, a jak jest ng+ i chcę to ograć, to szczebelek wyżej. Prosta i uniwersalna taktyka;).

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie jedynka rozczarowała. Śledziłem tę grę od początku, od pierwszej wzmianki o niej. Pamiętam ten jej pierwszy zwiastun, na tamte czasy robił niesamowite, piorunujące wrażenie. Pochłaniałem wszystkie te informacje o niej i jarałem się jak pochodnia, ogrywałem wszystkie te leaki, alfy przez długie godziny itp., a później pełna wersja mnie rozczarowała, bo po tym co twórcy mówili, miałem jakieś bzdurne wyobrażenie, że to będzie jak Oblivion, jeden wielki, otwarty świat do eksploracji. A jak gra wyglądała, to każdy wie. Skończyłem ją, ale to było dalekie od moich oczekiwań. 

Edytowane przez DITMD