Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jaki wyglada proces myslowy devow ze nie udostepniaja preloadu no nawet na dzien przed premiera?  mam dobre łącze i w normalnych warunkach powinno sie w miare szybko sciagnac, no ale to po 17 może pi***ąć :EOczywiście wersja z gejpassa:E

Ps. Ciekawy jestem feelingu strzelania, jak to będzie wyglądało jak w m exodus to szybko odpadne

Edytowane przez JeanPepin
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, lamparcicho napisał(a):

Pozostało mniej niż 9h do godziny "S" 

Chyba do godziny D jak dupa 🤣 coś czuję że po 17 będzie taka sama premiera jak wczoraj z mfs 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1
Opublikowano
12 godzin temu, Necronom napisał(a):

Najgorszy moment, miałem wrażenie że to od czapy już wrzucili bo pomysłu nie było. Inna sprawa, że za pierwszym razem nawet tam nie dotarłem, bo dostałem zakończenie jakieś ze Spełniaczem Życzeń. A te zakończenia wszystkie były złe :E 

To nie było to co zmieniałeś się w złoty posąg czy coś? Bo ja za pierwszym razem takie coś pamiętam. Potem miałem coś chyba ze zniknięciem Zony. Kolejnych nie pamiętam.

Opublikowano
5 minut temu, aureumchaos napisał(a):

Gra na tych filmikach wygląda jak jedynka wiec i trzyma 60 fps :E

jeszcze troche..... 

Może i graficznie nie gniecie ale przynajmniej optymalizacja dobra 🤭

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Jaycob napisał(a):

Całkiem ładnie wygląda na konsoli.  Nie czaję jednak co tam się wydarzyło - machnął ręką i światła się w garażu zapaliły? :E

Anomalia, mówi to Panu coś Panie Ferdek? :E

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Stjepan napisał(a):

Czekam na wiadomość od Empiku i jadę odebrać ze sklepu, ehh jeszcze muszę stery do grafy zaktualizować. :E

Dzięki za przypomnienie, też mnie to czeka. W sumie nie wiem po co ale może będzie 1 fps więcej :E

3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Nie czaję jednak co tam się wydarzyło - machnął ręką i światła się w garażu zapaliły? :E

mr-bean.gif

• Like 1