@Mar_s @tomcug A co myślicie o stronie głównej?
Co zrobiłem:
Zmieniłem kolory pasków tytułu (zarówno ten nad chatboxem jak i kolory pasków tytułów działów): #121212, czcionka: #bbbbbb
Lekko rozjaśniłem pasek do wprowadzania tekstu na chatboxie: #0c0c0c
Zmieniłem tło tego bordo paska informacyjnego na takie jak kolor tła chatboxa. Usunąłem też style dot. koloru tekstu i koloru linków (link teraz podświetla się na biało po najechaniu kursorem)
Przyciemniłem lekko ten pasek na dole chatboxa, służący do rozszerzania go: border-bottom: 2px solid #696969 !important;
Ogólnie celem tych zmian było uwydatnienie ważnych informacji (np. nazwy działów), oraz zmniejszenie kontrastu na stronie. Bo zbyt duży kontrast na dłuższą metę męczy oczy.
Być może (!) to będzie podobny scenariusz do mojego (i nie tylko mojego, patrząc na opinie na internetach): według protokołu auto wpadło pod czołg, zostało ostrzelane z rakiet, uczestniczyło w teście zgniatania na dnie Pacyfiku....
Ale na zdjęciach tego nie będzie widać.
Jeżeli na fotkach przez nich zrobionych będzie widać uszkodzenia, to czy będą widoczne na twoich? Zakładam że masz jakieś chociaż podstawowe zdjęcia auta zrobione podczas odbioru?
Jeżeli nie masz jak podważyć dokumentacji foto i nie znajdziesz nieścisłości w dokumentacji tekstowej (u mnie była), to...nie wiem co wtedy, bo bez dowodów na niewinność to domyślnie jesteś winien.
Wtedy może Gordon będzie miał jakiegoś pomysła jak to ugryźć?
Masz rację
Chociaż u mnie CC dają więcej ochrony niż karty debetowe.
No i dochodzi jeszcze inny aspekt: przy CC nie płacimy własną gotówką. Osobiście nie trzymam gotówki w klasycznym banku, w którym mam konto "domyślne". Po wykonaniu comiesięcznych przelewów piniaszki u mnie lecą pracować, a nie lenić się na koncie bieżącym z oprocentowaniem 0.00000001% w skali dekady
Rekomendowane odpowiedzi