Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Serio oni chcą do tego twora dodać PT? Hahaha to nawet za 5 generacji topowych kart NV nie da rady pociągnąć. Ale co się spodziewać po takich twórcach, już premiera pokazała że oni nie nadają się już do tworzenia gier.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Spychcio napisał(a):

Dokładnie, PC czeka na PathTracing... ale patrząc na optymalizacje i umiejętności devów to nawet TOPka GPU może mieć wtedy problem:hihot:

Oni jeszcze gry nie połatali a gdzie dopiero dadzą Pt:E

• Upvote 1
Opublikowano

Hmm myślę że dopiero przejście na nowszy silnik gry oraz poprawki na nim będą dobrze odbierane wkoncu normalny ruch z ich strony. Poszli po rozum do głowy nie wierzę jak nie zobaczę 🤣

Opublikowano

Ja to już wywaliłem z dysku, zrobiłem może 70% całości, odrzuciły mnie tryliardy GB do pobrania a efekt po pobraniu ten sam - słabo działa, na podjarce pograłem w tragicznej optymalizacji i nieraz powtarzałem kawał gry bo sejwy sie kopały, tyle :D

Opublikowano
40 minut temu, Tooth napisał(a):

Czemu słabizna no chyba ma lepszą optymalizację niż starsza wersja ? 

Ale cudów nie będzie i dziwię się, że nie przeskakują od razu na 5.6, który przynosi większy boost. Chyba, że są problemy z kompatybilnością i stąd decyzja.

Opublikowano (edytowane)

Z tej giereczki to nic nie będzie i żadna aktualizacja tego nie zmieni. Pieprzony ukraiński pół produkt.  Franczyzę zrobili na wojnie i tyle. Nic więcej bo nie mają talentu i umiejętności te cienie GSC.

Edytowane przez Crew 900
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Czy jest ktoś na forum, komu gra się podoba? Kusi mnie, żeby zacząć grać na poważnie - na premierę tylko zerknąłem jak chodzi - godzinka, dwie w grze.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano
2 minuty temu, tgolik napisał(a):

Czy jest ktoś na forum, komu gra się podoba? Kusi mnie, żeby zacząć grać na poważnie - na premierę tylko zerknąłem jak chodzi - godzinka, dwie w grze.

Skończyłem tę grę na premierę dwukrotnie, dwoma konkurencyjnymi frakcjami i bawiłem się te 150h świetnie. Młodzieży się w tyłkach od dobrobytu poprzewracało :hihot:

• Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano
11 godzin temu, sideband napisał(a):

Ale cudów nie będzie i dziwię się, że nie przeskakują od razu na 5.6, który przynosi większy boost. Chyba, że są problemy z kompatybilnością i stąd decyzja.

To jest akurat zboczony nawyk prawie każdego developera spod budki z piwem. Każdy z nich panicznie boi się, że najnowsza wersja to jakieś nowe błędy, które mogą zniszczyć ich cenny projekt, nad którym pracują więc zachowawczo pakują swoje leniwe dupy w starszą, gorszą wersję bo tak jest według ich pokrętnego toku rozumowania bezpieczniej. :E

Opublikowano
5 godzin temu, caleb59 napisał(a):

To jest akurat zboczony nawyk prawie każdego developera spod budki z piwem. Każdy z nich panicznie boi się, że najnowsza wersja to jakieś nowe błędy, które mogą zniszczyć ich cenny projekt, nad którym pracują więc zachowawczo pakują swoje leniwe dupy w starszą, gorszą wersję bo tak jest według ich pokrętnego toku rozumowania bezpieczniej. :E

Ehe, developera. A to że większość zwykłych userów również nie od razu chce przechodzić na np. najnowsze windowsy? ;) 

Opublikowano

Mi się gra podobała. Ma klimat i to się liczy. Przeszedłem 2 razy gdzie raz zrobiłem pełną eksplorację: wszystkie znajdźki, sekrety, misję poboczne. Czekam, aż coś więcej wydadzą. Jeden z niewielu nowszych wartościowych tytułów. Ostatnio tak wrażenie na mnie zrobił CP2077 + PL.

Taki content to ja szanuję...

• Like 3
  • Upvote 1