Zakup mieszkania od dewelopera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
Ja miałem G405 logitecha od 2017 roku, ale ostatnio za dużo łażę z laptopem w pracy żeby ciągać kabla ze sobą. Zostawiłem ją chłopakom do stacjonarki, a sobie wziąłem logitecha M650 L bezprzewodową. Jestem zadowolony. Kliknięcia prawie nie słychać, rolka nie terkocze, a ma wyraźny skok. Może się łączyć przez adapter wifi lub wbudowany BT. Dobrze mi leży w dłoni. -
Przez DITMD · Opublikowano
Między Sercem, a Cieniem jest przepaść jeśli chodzi o grafikę. -
Przez azgan · Opublikowano
Bez przesady, bez modów wygląda to biednie i S.T.A.L.K.E.R 2 jest zauważalnie bardziej na czasie czysto graficznie oczywiście -
Przez lamparcicho · Opublikowano
A próbowałeś zabaw z włączaniem i wyłączaniem steam input i innych kombinacji w zakładce kontrolery na steam? Pamiętam, że komuś to pomogło Ile ja się naczytałem for, redditów w czwartek i piątek to moje Jeszcze bym sprawdził ewentualnie na Twoim miejscu jeśli Ci się chce w kliencie steam w opcjach kontrolerów czy masz zainstalowany "sterownik obsługi rozszerzonych funkcji xbox", na daną chwilę mam to odinstalowane u siebie. Usunąłem to chyba przedwczoraj i na tyle jest to ingerujące w system, że wymaga restartu kompa więc ostrzegam bo ja byłem pewny, że tylko steam się wyłączy a tu niespodzianka się stała Wstawiałem też wcześniej, że usunięcie pliku CustomizeControls.cfg też niby może pomóc, znajdziesz go w C:\Users\user_name\AppData\Local\Stalker2\Saved. Więcej grzechów nie pamiętam Powodzenia! -
Przez DżonyBi · Opublikowano
No wlasnie widze, ze kazdy, nawet nie zainteresowani zakupem maja bol dupy, ze nie dostali 2x wiecej.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi