Zakup mieszkania od dewelopera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
U mnie korzystamy z robota kuchennego (muminek od Boscha), grill elektryczny (Tefal), szybkowar (Tefal) i Airfryer. Jak wspomnialem mojej o TM (jeszcze przed wspomnianym Książulem) , to powiedziala, że mnie chyba poj..lo Ostatnio "Sam Sparwdzam" też testowal. Jeden tydzień - Xiaomi za 3500 (które porzypalilo potrawę ) - stwierdzil, że bez sensu. bo część rzeczy trzeba samemu posiekać itd. Tydzień później robil TM - grzecznie część skladników sam wcześniej posiekal, musial sam podpiec kurczaka - tutaj mu nie przeszkadzalo: ale go zjechali w komentarzach -
Przez Stjepan · Opublikowano
Jak patrzę co się dzieje, moje 32GB DDR4 już kosztują tysiąc. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Nadal są sporadyczne sttutery z dupy. A ja myślałem, że jest jakiś problem z myszką bezprzewodową. Kilka razy miałem tak że strzelałem i nagle koniec, ktoś mnie kładł, myślałem że ammo w magazynku się skończyło i dlatego leże jednak jak medyk podnosił to miałem jeszcze kilka naboi. Dzisiaj np latałem z KTS100 nacelowane na łeb przeciwnika a strzałów nierejestrowało. 100 godzin gra odpalona i chyba starczy. Dali tego Pottera za darmo to może pora sprawdzić. -
Przez Godlike · Opublikowano
Bardziej miałem na myśli te wszystkie ulepszenia, bulidy, jakieś paragony i faktury W D2 ulepszenia i bulidy były proste, ale dobrze wiedzieć, że D4 jest prostsze, większy fan będę miał z gry, bo nie chce mi się latać po 500 razy na tego samego bossa żeby wydropil mi jakiś dobry przedmiot, albo 50 razy podchodzić do zabicia innego bo ciągle ginę na przykład
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi