Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie tak zwane "otwory rewizyjne" w wannie? Teraz się kapnalem że zabudowali mi wannę plytkami ładnie pięknie ale jakby był przeciek czy uszczelka syfonu puściła to zaleje te przestrzeń między zabudowa a wanna, jedni piszą że tego się już nie robi a inni że robi, mam to nowe więc wiadomo od razu tam się nic nie podzieje ale zastanawiam się czy nie zlecić "dorobić" takich drzwiczek czy coś aby tam był dostęp, tylko teraz jak jest to poskładane to trudniejsza robota bo trzeba ciąć na obudowie.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Dimazz napisał(a):

dobrze mieć coś takiego bo zawsze łatwiej wymienić syfon czy coś tam grzebnąć lub sprawdzić. Zawsze też można liczyć na sąsiada. Przyjdzie i powie, że ma sufit mokry to będziesz wiedział, że coś nie tak. 

W Polsce jest naprawdę dobrobyt jak widzę takie chaty z takimi beznadziejnie bezsensownymi rozwiązaniami kosztującymi masę kasy. Ale zastanawiam się co ludzi skłania do budowy tak beznadziejnych projektów. Poza pomysłem, że architekt i ekipa zgarniają na takich projektach mega marżę to innego nie mam. W tej kasie można postawić niemal wszystko.

Edytowane przez KiloKush