Klakier1984 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Pełczyńska wychodzi na jedyną osobę z jajami w tej zgraji- nie pierwszy raz.
oldfashioned Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Nic tylko burdele otwierac. Zadziwiajacy jest fakt, ze lobby hotelarskie sobie tutaj rady nie daje, strach pomyslec kto siedzi po przeciwnej stronie :>
KiloKush Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca 2 godziny temu, oldfashioned napisał(a): Nic tylko burdele otwierac. Zadziwiajacy jest fakt, ze lobby hotelarskie sobie tutaj rady nie daje, strach pomyslec kto siedzi po przeciwnej stronie :> Deweloperzy i lekarze 10+ mieszkań. To jest kur. Dramat. Miałem kiedyś na osiedlu mieszkanie w AirBnB. Co piątek małolaty wynajmowały żeby robić tam dzikie imprezy. W tym kraju obywatel jest na ostatnim miejscu.
Klakier1984 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Mają ludzi za debili. Pozostaje się cieszyć, że człowiek nie mieszka w żadnej "chodliwej" lokalizacji.
bbandi Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Dziś montowałem grzejnik elektryczny, pierwszy raz wiercilem w płytkach i bałem się że coś spartole tzn wyszczerbie dziury itd ale nakleilem taśmę malarska i wiertło do szkła ceramiki i wyszły otwory bardzo ładne, zawsze to zaoszczędzone na fachmenach
Zas Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia To jak zaoszczędzone na fachmanach, to trzeba było dołożyć do ładniejszego grzejnika.
bbandi Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia O deva dostałem gratis, i tak dobrze że nie dał całkiem szajsu - to mały grzejnik polskiej firmy Thermoval TVB 60 kosztuje ~400zl nie trzeba mi większych ani designerskich 🙂
Henryk Nowak Opublikowano Środa o 16:15 Opublikowano Środa o 16:15 6 godzin temu, KiloKush napisał(a): @Henryk Nowak Dziękuję bardzo. Rzeczywiście wygląda to znacznie lepiej niż kubala. Niedługo przetestuje
kubikolos Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Cytat Deweloper w Warszawie wciska blok między dwa wiezowce Za jedyne 33,900 zł za metr można wyjrzeć przez okno i sprawdzić co robi sąsiad z budynku na przeciwko. https://architektura.muratorplus.pl/realizacje/miedzy-mlotem-a-kowadlem-edycja-warszawska-przy-ulicy-grzybowskiej-wyrasta-nowy-apartamentowiec-aa-KCuU-F5pS-moyp.html
209458 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu O kurcze, mieszkałem niedaleko, Grzybowska 14. Za PRL-U pobudowali te molochy na kilkaset mieszkań, ale przynajmniej między nimi zostawili sporo miejsca i zieleni. Teraz to kapitalizm zabudowuje. My akurat mieliśmy z okna widok na biurowiec Atrium (już nie istnieje)
Zas Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Z jednej trony fascynujące inżynieryjnie, przynajmniej dla laika, architektura też w sumie nienajgorsza, z drugiej... No ale to jednak ścisłe centrum, to, że nie miało takiego charakteru 50 czy 60 lat temu... gorsze jest jednak zagęszczanie czy wręcz budowanie okno w okno nowych osiedli poza centrami miast, które zawsze były gęsto zabudowane, nawet w średniowieczu.
Rekomendowane odpowiedzi