Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Jaka różnica z tym i bez tego pliku, w użyciu karty graficznej, tak mniej więcej? Ekipa z NexusMods ma mnóstwo zabawy przy takich premierach, niech się twórcy spieszą, bo nic dla nich zostanie. Panie, w Sferze miałem tak dziki drop przeciwników za plecami, że nie nadążałem zmieniać magazynków. Część respiła się dosłownie przede mną jak próbowałem się wymknąć tyłem, przez rozwaloną ścianę. Ten system jest takim bublem, że aż oczy szczypią. Nie pomaga też tutaj denne AI, gdzie ziomas najpierw cię ostrzeliwuje z klatki schodowej po czym się wycofuje. Tylko po to aby, jak już wleziesz za nim na górę, wyskoczyć nagle z korytarza. Będąc obróconym tyłem, w stronę ściany. 😆 Twórcy chyba o tym wiedzieli, bo równocześnie przeciwnicy potrafią być bardzo celni i jak już cię zauważą, w ułamku sekundy zadają wysokie obrażenia. Taka proteza balansu, jak w przypadku wielu innych elementów w tej grze. -
Przez Send1N · Opublikowano
To chcesz mieć wszystko podane na tacy to chyba większość zauważyła ale tylko Zachy o tym napisał po prostu a druga sprawa to ty już wrzucałeś w tym temacie stabilny nastaw zadając pytanie "co by tu jeszcze poprawić" Zaraziłeś się chorobą rzeźbiarstwa na którą sporo z nas jest tu chorych mimo że nie będzie przyrostów w grach to i tak zamiast używać normalnie PC człowiek siedzi i grzebie, także już po tobie, następne stadium objawia się graniem w cinebencha i Aide -
Przez Send1N · Opublikowano
Pewnie pomyliłeś z RMX bo to ten jest najbardziej popularny i chwalony, razem z seasoniciem GX są lepszymi zasilaczami od tgo pure power, rm[E] ma gorsze kondensatory i wentylator.. -
Przez Filip454 · Opublikowano
Kiedyś to było. Xbox One S za 500 zł z Amazon Teraz to jest zawsze zwykła cena. Oszczędności rzędu 50 zł (przy dobrych wiatrach). Może to dobrze, bo ludziom się w głowach nie poprzewraca i rozsądnie będą kupowali
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi