Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MrKetiw · Opublikowano
Bo ta gra ogólnie nie wygląda. Dzisiaj odpaliłem Plagę, boszzz ktoś tu pisał o teksturach skał no to pozdro w porównaniu do tego. -
Przez Godlike · Opublikowano
Jakby co to murzyn jest teraz w sklepie ubi i na Steam 50% taniej. -
Przez PredaToRxd123 · Opublikowano
w biosie przywróciłem domyślne ustawienia nic nie dało karta bez żadnych oc od nowości procesor tak samo Dziś jak włączyłem pc miałem 3 szybkie piknięcia na głośniczku i się odpalił pc bez restartu Robiłem test OCCT VRAM godzinny i żadnych błędów Usunełem stery display driver uninstaller i zainstalowałem nowe ciekawe też jest to że na dysku wróciło mi aż 40 gb tak zaśmiecają dysk stare stery Prędzej miałem rx 580 i nigdy nie miałem żadnych błędów i po wymianie na rtx 5060 nie robiłem formata może spróbuję zrobić Dziwne jest to ze jak kupiłem tego rtxa było git przez dłuższy czas do czasu aż pojawiły się te pierwsze blu screny wyjąłem 1 kość ramu było dobrze potem przez miesiąc grałem w assasyna shadows i było dobrze potem była aktualizacja sterowników i teraz znowu wróciły te wysypki 3 dni pochodzi dobrze potem znowu mu się odechce i wywala zawsze przy mocniejszych grach z tym ramem to już mam dosyć bo przekładam po 1 kości od każdego ramu do każdego slotu najpierw nic nie startuje potem jak mu się zachce to zacznie startować już nie wiem co robić zastanawiam się nad serwisem bo nigdy takiego problemu nie miałem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi