Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
w dalszym ciągu masz rozjazd o dobre 40 groszy. BP miało taką promkę, Ultimate w cenie zwykłego diesla, 98 w cenie 95. Nie wiem czy jeszcze jest. tylko jak? mamy mieć reglamentowane paliwo czy ceny ustawowe? -
Przez VRman · Opublikowano
A co za różnica kto nas nieuczciwie doi. To nie powinno być dzowolone. Od tego powinien być rząd, żeby przed takim czymś chronić w obszarach strategicznych jak ceny energii (wszelakiej). Oczywiście nie na debilnych zasadach pod publiczkę jak teraz się to dzieje w Rosji i nie bez patrzenia na to, że biznes paliwowy też chce zarobić. NIech zarabia. Chodzi mi o obronę przed NIEUCZCIWYM i nieuzasadnionym zyskiem. Zamiast tego czy pisuaria czy KaOwcy, jeszcze sami podkręcają dojenie, bo Orlenik zarobi, to się z niego wydoi na dotacje "na siebie" i zaklei troszkę dziurę budżetową spowodowaną swoim własnym (i poprzedników) nieudolnym (nie)rządzeniem. Na pocieszenie powiem, że w Polsce wcale nie jest w tych kwestiach najgorzej. Tak "rządzący" rządzący po prostu powinni trafiać do więzień za zdradę gospodarczą, a niestety to jest norma. A normą jest bo politycy są bezkarni i coraz bezczelniejsi, choć 20 lat temu się wydawało, że osiągnęli już max i dalej się nie da. Dało się. -
Przez ibizpl · Opublikowano
Dolicz sobie vat i masz złotówę brutto mniej więcej. Pisałem wyżej że ropa leci w dół. Tankujemy w niedzielę: Promo na orlenie
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi