Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adrian1991 · Opublikowano
Witam , problem z uruchomieniem integralności pamięci przez jakieś sterowniki nie wiadomo od czego , nie mogę ich nigdzie znaleźć żeby zaktualizować lub usunąć , przez co nie da się włączyć integralności pamięci , ktoś już napotkał taki problem ? Wiecie co to może być i jak się tego pozbyć ? -
Przez wallec · Opublikowano
Teraz jest wysyp Intel Arc b580 12gb na olx za 850-950 zł, bardzo często nowe. Kupując go zostanie ci 500-600zl a zyskasz dobry upscalera i frame generation a 500-600 zł przeznaczysz na późniejszy zakup rtx 5070 super jak już uzbierasz kasę. Nie kupuj AMD w regularnej cenie bo tylko stracisz hajs przy odsprzedaży i będziesz się frustrował podczas normalnego użytkowania że ci się gry wieszają albo nie wyświetlają cieni i innych efektów graficznych. Jeżeli już chcesz AMD w używce to tu jest nówka za 1400 https://www.olx.pl/d/oferta/karta-graficzna-gigabyte-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gddr6-CID99-ID18tahW.html -
Przez miro · Opublikowano
jeśli ktoś nie posiada, to można założyć nowe konto w aplikacji ME dostajemy bony, w tym 100zł za płatność 1500zł >> w ten sposób można obniżyć cenę o kolejne 100zł i za boxa z polskiego sklepu płacimy tylko 1541zł Tylko i wyłącznie w aplikacji jako nowy użytkownik, sprawdzone przed chwilą na karcie graficznej za takie same pieniądze nie przeszkadzało że wpisałem te same dane które już mam jako kupujący w ME, tylko inny mail, ale numer telefonu i adres ten sam. no i oczywiście tylko i wyłącznie przy płatności na raty 0% , na 30rat , dwie pierwsze płaci sklep. Alior 7800x3D też tak mozna kupić , mniejszy bon, ale i tak wyjdzie ok 1160zł -
Przez SeveN797 · Opublikowano
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-msi-mag-244f-23-8-1920x1080px-ips-200hz-0-5-ms-gtg Podobno ten najlepszy do 500zł?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi