Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Adikon Nie wiem na ile jesteś wytrwały i chce Ci się dalej rzeżbić, ale widzę tylko jedno rozwiązanie. BIOS DEFAULT, potem EXPO 6000, potem format, Win 11 na nowo, instalujesz tylko i wyłącznie sterownik od GPU + sterownik AMD od chipset i gry na testy. Absolutnie żadnych innych aplikacji i sterowników, żadnych wynalazków typu program do kontroli wentylatorów czy innych rzeczy od których jest BIOS. Żadnych programów od myszki klawiatury czy bezprzewodowej obsługi wibratora ukochanej. Czysty system i najważniejsze sterowniki. Inaczej będziesz rzeźbić jak @lysyn który się naczytał głupot, że Curva -20 to działa każdemu i od tego się zaczyna a potem kończy na -40, a potem mi dziękował na priv że go wyprowadziłem z błędu i nagle wszystko zaczęło działać przy -10. Musisz sprawdzić nagi stock, a potem kombinować resztę. I tak jak pisałem, NFS Unbound, bo tu mam pewność, że on już nie ma stutter więc będzie jakieś odniesienie -
Przez Tooth · Opublikowano
To teraz pokaż jak to wygląda na high endowych pc -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Jeść i pić też nie mówisz. Umrzesz jak nie będziesz tego robił, ale nie musisz. Jest tylko jedna rzeczy którą wszyscy musimy bezwzględnie. Wszystkie pozostałe są warunkowe. Jestem kierownikiem niższego/średniego szczebla i wiesz co. Po kilku razach gdy ktoś odmówi, po prostu dostaje z buta i już. Szukamy kogoś innego. Znajdzie się to się znajdzie, nie to robimy po porostu mniej i tyle. Zdarzało się że prezes przychodził na zbiórkę i pytał o chęć pracy w niedzielę. "Tak prezesie, oczywiście prezesie". A co ja się płaczu i jazgotu nasłuchać musiałem kiedy prezes wyszedł to moje. -
Przez Keller · Opublikowano
Większość gier nie ma takich rozbudowanych opcji. Kiedyś po prostu alt+tab naciskałem, to gra wychodziła do pulpitu i nie grała w tle, a teraz gra jakby nie było różnicy między graniem w ramce (borderless), a pełnym ekranem. Powinna być chyba jakaś różnica.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi