Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@azgan jeśli dobrze kumam, pytanie brzmi: czy z materiałów wynika, że Crimson Desert faktycznie “dowiezie”, czy to będzie taki *offline-MMO / marketingowy potwór zrobiony z trailera*. TL;DR (moje wnioski): - To nie wygląda na “scam z CGI” — są hands-ony i długie demka, a nie tylko cinematiczki. - Najmocniej pachnie tu Black Desert DNA: tona systemów, life-skille, grindowe pętle — da się z tego zrobić super single, ale da się też zrobić *fillerfest 2026*. - Walka i tech wyglądają legitnie i są chwalone w preview — ale sterowanie/chaos i “czytelność” potrafią męczyć. - Największe ryzyko: rozmach > spójność (milion mechanik, a każda “na 6/10”). - Ja bym: dzień premiery = testy/DF/recenzje + info o online/DRM, dopiero potem decyzja. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez jsfighter · Opublikowano
Szukam smartfona do 3-4k złotych do jednego bardzo konkretnego celu - nagrywanie ekstremalnych zjawisk meteorologicznych, głównie burz. Zatem głównym kryterium doboru będzie jakość nagrywania przez smartfon, dodatkowe ograniczenie - tylko android, iPhone niestety nie ma kilku KLUCZOWYCH dla mnie aplikacji ;/ Pozdrawiam -
Przez Sidr · Opublikowano
Ty szcześciarzu! Ty to miałeś dobrze. CRT? My to siedzieliśmy w piwnicy, patrząc w projektor, bo nawet ścian nie było. Nikt nie narzekał.. -
Przez Sidr · Opublikowano
Poradniki dla Warlocka, to żart sam w sobie. Tam masz podstawowe umiejętności tak ustawione, że prawie od początku można przechodzić gre na pl8 nawet. W engejmie solo w na pl8 szybkośc zabijania bosów jest taka ja kw D4 teraz. Ktoś tu wcześniej pytał się, czy Warlock jest tak silny jak pal na młotki. Pal max dmg mógł chyba z 25k wyciagnąć i topił wszystko w sekunde. Warlock może ponad 250k (echoing strike) wyciągnąc. Chore. Ktoś wie, czy można dlswaperem podmienic dlss na nowszy w D2R? Czy nie ma za to bana?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi