Ekstremalne zjawiska pogodowe / Zmiany klimatyczne / Globalne ocieplenie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Żadnego, samo "CL" na które magicznie nabierają producenci podnosząc cenę im wartość niższa nie wnosi niczego do wydajności, różnice odczuć można dopiero zacieśniając inne timingi w tym drugo i trzeciorzędne -
Przez Dominix · Opublikowano
No i elegancko, ograne na GP bedzie jak poprzednie dwie edycje. -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Ja żyje w schemacie 8 godzin pracy zdalnie na kanapie bo praca mi na to pozwala, 8 godzin gram w coś i 8 godzin śpię. Weekendy spędzam na działce. Ale wolał bym nie pracować i mieć 16h dla siebie. Nie wiem co bym miał robić żeby mi za to płacili i żebym był z tego powodu szczęśliwy. Jestem realistą, żadna praca nie jest i nigdy nie będzie rozrywką. Ważne jest więc tylko to żeby była wygodna, nie męczyła i nie pochłaniała dodatkowego czasu na dojazdy (czyli zdalna). -
Przez Kadajo · Opublikowano
@Reddzik Tak nawet Nvidia zaleca zjechanie z jakimkolwiek wyostrzaniem w grze na 0 jak chcesz użyć presetu L lub M wyżej niż P i UP. @maxmaster027 Po to żeby uzyskać lepsza jakość obrazu i jest dokładnie odwrotnie niż piszesz, uzyskuje się wyraźnie lepsza jakość kosztem niewielkiego spadku wydajności (przynajmniej w przypadku RTX 4 i 5).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi