Dimazz 652 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 [PC | Ubisoft Store]Avatar: Frontiers of Pandora Edycja Standard 40,33 zł 1
bbandi 487 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Pamiętam jak na jeszcze pc lab byli krzykacze że "od chinskiego sklepu to nic nie wezme" itp a tu jakoś cicho? czyli co biorą teraz z Epica gry? ooo ciekawe że jak Epic daje coś za darmo to Gaben nagle robi promocje na te gre na Steam, normalnie by przecież Gabenik nie zrobił
Vulc 2 277 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Epic rozdaje bardzo fajne gry i jeśli ktoś dopiero buduje bibliotekę, równie dobrze może robić to na ich platformie. Ja na Epicu nie mam nawet konta, nie widzę potrzeby zakładania go. Steam w zupełności mi wystarczy. 1
Dimazz 652 Opublikowano 1 Stycznia Opublikowano 1 Stycznia nie sprawdziło się z rdr 2 ale i tak dobre gry w tym roku dali za darmo zwłaszcza hogwart. Może za rok będzie szansa na cyberpunka lub rdr2 na święta
5hogun 56 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Jeszcze jest Total War: THREE KINGDOMS do odebrania do 8 stycznia. 2
bbandi 487 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Valhalla - 25zł, Breakpoint - 25zł, F76 - 16zł to na promo kupiłem.
tom36816 82 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Alan Wake Remastered za piętnastaka na Epicu. Nie było chyba taniej, nawet na kluczykowniach. Kupiłem i gram 1
raiders 144 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 26 minut temu, tom36816 napisał(a): Alan Wake Remastered za piętnastaka na Epicu. Nie było chyba taniej, nawet na kluczykowniach. Kupiłem i gram Jest za darmo przy zakupie Alan Wake 2 Na gamesale za 5.43 był ale już wyprzedane . 1
bbandi 487 Opublikowano Wtorek o 10:37 Opublikowano Wtorek o 10:37 Jeszcze dokupiłem 2 DLC do Valhalli po 10zł sztuka, kurde nie wiedziałem że był też kod zniżkowy, powyżej 80zł dostawało się rabat 40zł gry były tanie więc mogłem odzyskać, już po promo ale i tak się opłacało.
tomek25 52 Opublikowano Środa o 05:38 Opublikowano Środa o 05:38 @bbandiPisałem o tej promocji w tym wątku.
Pan Mateoo 565 Opublikowano Środa o 23:02 Opublikowano Środa o 23:02 wrzuce bez komentarza bo jest niepotrzebny (chodzi o to ze kiedys juz dawali za free)
j4z 1 071 Opublikowano Czwartek o 01:45 Opublikowano Czwartek o 01:45 A ja sobie Sonica kupiłem, bo -90% jest.
Reddzik 2 897 Opublikowano Czwartek o 08:23 Opublikowano Czwartek o 08:23 (edytowane) Normalne, bo gra jest w paczce na humblebundle w choice. Ja czekam na kupon obniżający cenę to może wezmę, interesuje mnie kilka gierek, więc lepiej wziąć całość. https://www.humblebundle.com/membership Te gry będą tańsze w kluczykowniach, na bazarku tak samo, sporo luda kupuje paczkę i sprzedaje klucze by na tym zarobić, ewentualnie odsprzedać to co się nie chce i wyjść z lepszą ceną. Bundle jest co miesiąc w każdy pierwszy wtorek miesiąca o godz 19.00 naszego czasu. Edytowane Czwartek o 09:05 przez Reddzik
Rekomendowane odpowiedzi