Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam jak na jeszcze pc lab byli krzykacze że "od chinskiego sklepu to nic nie wezme" itp a tu jakoś cicho? czyli co biorą teraz z Epica gry? :hihot: ooo ciekawe że jak Epic daje coś za darmo to Gaben nagle robi promocje na te gre na Steam, normalnie by przecież Gabenik nie zrobił :D

Opublikowano

Epic rozdaje bardzo fajne gry i jeśli ktoś dopiero buduje bibliotekę, równie dobrze może robić to na ich platformie. Ja na Epicu nie mam nawet konta, nie widzę potrzeby zakładania go. Steam w zupełności mi wystarczy.

• Upvote 1
Opublikowano
26 minut temu, tom36816 napisał(a):

Alan Wake Remastered za piętnastaka na Epicu. Nie było chyba taniej, nawet na kluczykowniach. Kupiłem i gram :)

Jest za darmo przy zakupie Alan Wake 2  :) 

Na gamesale za 5.43  był  ale już wyprzedane . 

• Like 1
Opublikowano

Jeszcze dokupiłem 2 DLC do Valhalli po 10zł sztuka, kurde nie wiedziałem że był też kod zniżkowy, powyżej 80zł dostawało się rabat 40zł :( gry były tanie więc mogłem odzyskać, już po promo ale i tak się opłacało.

Opublikowano (edytowane)

Normalne, bo gra jest w paczce na humblebundle w choice. Ja czekam na kupon obniżający cenę to może wezmę, interesuje mnie kilka gierek, więc lepiej wziąć całość.
https://www.humblebundle.com/membership

Te gry będą tańsze w kluczykowniach, na bazarku tak samo, sporo luda kupuje paczkę i sprzedaje klucze by na tym zarobić, ewentualnie odsprzedać to co się nie chce i wyjść z lepszą ceną.

Bundle jest co miesiąc w każdy pierwszy wtorek miesiąca o godz 19.00 naszego czasu.

obraz.thumb.png.8ee8a338e7f1adce7647dc92ec0dca84.png

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)

Na Epic store dostępne są za darmo 2 świetne moim zdaniem gry: Styx: Master of Shadows i Styx: Shards of Darkness. Aktualnie ogrywam je przed premierą Styx Blades of Greed 19 lutego 2026:thumbup:

Swoją drogą dostępne jest DEMO tej najnowszej odsłony na steam.

Edytowane przez tomek25
  • Thanks 2
  • Upvote 1
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Interpretuj jak chcesz, ale czepiaj się o to, czego w tekście nie było.  Jak na ironię zarzuciłeś mi wyolbrzymienie problemu, wyolbrzymiając moją wypowiedź. Tak, wiem. Ja zawsze źle piszę, bo to co się ktoś domyśli sam z siebie i kompletnie nietrafnie to moja wina. Muszę pisać jednak te posty na 100 stron, i pisać o każdej możliwej błędnej interpretacji, bo inaczej to będzie moja wina.  Dziwnym trafem 90% tych co mi to "wytykali" uwielbia się co chwilę do kogoś przyczepiać, bo coś sobie domówili w czymś poście.  Oczywiście są przypadki, gdzie się do misinterpretacji sam przyczyniam, ale pewnie 10x mniej niż mi "wytykacze" wytykali.   @ITHardwareGPTStreść koledze aferę w necie odnośnie tego jak developer czy CEO firmy robiącej Borderlands 4 chciał wciskać ludziom kit, że gra jest świetnie zoptymalizowana, tylko ludzie są głupi i próbują odpalać na starym i za słabym sprzęcie.   Przecież napisałem jasno w poprzednim poście: uważam, że na bank pojawią się cwaniacy, którzy będą to wykorzystywać dla swojej narracji czyli "nie ma problemu, jak ci źle chodzi to jesteś gupi i masz za stary sprzęt!" i "wszyscy krytykujący naszą wspaniałą grę za rzekomą słabą optymalizację to trole i głupki, które nie rozumniejom że gra jest dla nowych kompów, a nie dla ich rzęchów".   jezu, to była tylko analogia...   Co złego jest w tych przykładach? W branżach rozrywkowej jest już niemal taki syf jak w polityce. I te same metody. Oczywiście, że znajdą się tacy debile. Tak jak w przypadku czarnej Syrenki narracja poszła na podstawie jednego brzydkiego gościa po 40tce zbierającego figurki Marvela itp. że "stare dziady, piwniczaki spłakały się o kolor skóry postaci w bajce, która jest dla dzieciarni, a nie dla nich".  Czy ta narracja miała sens? Oczywiście, że nie. Czy wyłowili sobie "dowody" pod tezę i starali się kręcić na tym narracje, że tak wygląda cała krytyka? Jak najbardziej. A tu wchodzi PR, więc wystarczy zatrudniony jeden debil/idiotka z tych "nawiedzonych" bezczelnych kłamców, a się doczekasz przykładów tego typu zachowania i nawijania makaronu na uszy. Nie wiem, mało recek czytam od deski do deski, a wymagania sprzętowe bardzo często są kompletnie oderwane od rzeczywistości. Czasem zawyżane, czasem zaniżane, czasem w jednej tablce są podawane odpowiedniki 2x wolniejsze/szybsze niż sprzęt drugiej firmy. Nie twierdzę przecież, że wprowadzenie tego nie będzie miało zalet. Ale dystrybucja cyfrowa zamiast pudełek też miała, a zobacz gdzie skończyliśmy przez tą "zaletę".      Dobra, bo się rozgadaliśmy, a prawda jest taka, że nie powinienem reagować na Twojego posta. Mam bardzo kiepski dzień, nie wyspałem się, wkurzony jestem jak cholera na fachowca, który spierdolił robotę i nie chce oddać kasy i ogólnie niepotrzebnie się w ogóle zaczynałem ten temat. Było lać. Co też trochę za późno zrobię od teraz I sorry, że odpisywałem "na żywo". Przeczytałbym najpierw to bym nie napisał połowy niepotrzebnie w tym poście
    • Na -15 udało się odpalić i znikł też problem z odpalaniem programów. Chyba to były jakieś problemy wieku dziecięcego. Z vsoc udało się zejść do 900 mV i niżej nie próbowałem. RAM tylko na 5200 chodził więc to pewnie dlatego.
    • Na pewno w razie konfliktu sprzęt z Koreii szybko dotrze. Drogą teleportacji bo inne będą szybko zablokowane przez Rosję lub Chiny. I USA nie będzie gdybać czy przekazać sprzęt i części czy nie jak Ukrainie i nie może zdalnie wyłączyć sprzętu prawda?   Po co rozwijać coś z krajami których realnie konflikt dotyczy skoro można kupić na duży procent od innych.
    • Donald Trump Donald Trump Donald Trump!!!  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...