Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Interpretuj jak chcesz, ale czepiaj się o to, czego w tekście nie było. Jak na ironię zarzuciłeś mi wyolbrzymienie problemu, wyolbrzymiając moją wypowiedź. Tak, wiem. Ja zawsze źle piszę, bo to co się ktoś domyśli sam z siebie i kompletnie nietrafnie to moja wina. Muszę pisać jednak te posty na 100 stron, i pisać o każdej możliwej błędnej interpretacji, bo inaczej to będzie moja wina. Dziwnym trafem 90% tych co mi to "wytykali" uwielbia się co chwilę do kogoś przyczepiać, bo coś sobie domówili w czymś poście. Oczywiście są przypadki, gdzie się do misinterpretacji sam przyczyniam, ale pewnie 10x mniej niż mi "wytykacze" wytykali. @ITHardwareGPTStreść koledze aferę w necie odnośnie tego jak developer czy CEO firmy robiącej Borderlands 4 chciał wciskać ludziom kit, że gra jest świetnie zoptymalizowana, tylko ludzie są głupi i próbują odpalać na starym i za słabym sprzęcie. Przecież napisałem jasno w poprzednim poście: uważam, że na bank pojawią się cwaniacy, którzy będą to wykorzystywać dla swojej narracji czyli "nie ma problemu, jak ci źle chodzi to jesteś gupi i masz za stary sprzęt!" i "wszyscy krytykujący naszą wspaniałą grę za rzekomą słabą optymalizację to trole i głupki, które nie rozumniejom że gra jest dla nowych kompów, a nie dla ich rzęchów". jezu, to była tylko analogia... Co złego jest w tych przykładach? W branżach rozrywkowej jest już niemal taki syf jak w polityce. I te same metody. Oczywiście, że znajdą się tacy debile. Tak jak w przypadku czarnej Syrenki narracja poszła na podstawie jednego brzydkiego gościa po 40tce zbierającego figurki Marvela itp. że "stare dziady, piwniczaki spłakały się o kolor skóry postaci w bajce, która jest dla dzieciarni, a nie dla nich". Czy ta narracja miała sens? Oczywiście, że nie. Czy wyłowili sobie "dowody" pod tezę i starali się kręcić na tym narracje, że tak wygląda cała krytyka? Jak najbardziej. A tu wchodzi PR, więc wystarczy zatrudniony jeden debil/idiotka z tych "nawiedzonych" bezczelnych kłamców, a się doczekasz przykładów tego typu zachowania i nawijania makaronu na uszy. Nie wiem, mało recek czytam od deski do deski, a wymagania sprzętowe bardzo często są kompletnie oderwane od rzeczywistości. Czasem zawyżane, czasem zaniżane, czasem w jednej tablce są podawane odpowiedniki 2x wolniejsze/szybsze niż sprzęt drugiej firmy. Nie twierdzę przecież, że wprowadzenie tego nie będzie miało zalet. Ale dystrybucja cyfrowa zamiast pudełek też miała, a zobacz gdzie skończyliśmy przez tą "zaletę". Dobra, bo się rozgadaliśmy, a prawda jest taka, że nie powinienem reagować na Twojego posta. Mam bardzo kiepski dzień, nie wyspałem się, wkurzony jestem jak cholera na fachowca, który spierdolił robotę i nie chce oddać kasy i ogólnie niepotrzebnie się w ogóle zaczynałem ten temat. Było lać. Co też trochę za późno zrobię od teraz I sorry, że odpisywałem "na żywo". Przeczytałbym najpierw to bym nie napisał połowy niepotrzebnie w tym poście -
Przez Pentium D · Opublikowano
Na -15 udało się odpalić i znikł też problem z odpalaniem programów. Chyba to były jakieś problemy wieku dziecięcego. Z vsoc udało się zejść do 900 mV i niżej nie próbowałem. RAM tylko na 5200 chodził więc to pewnie dlatego. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Na pewno w razie konfliktu sprzęt z Koreii szybko dotrze. Drogą teleportacji bo inne będą szybko zablokowane przez Rosję lub Chiny. I USA nie będzie gdybać czy przekazać sprzęt i części czy nie jak Ukrainie i nie może zdalnie wyłączyć sprzętu prawda? Po co rozwijać coś z krajami których realnie konflikt dotyczy skoro można kupić na duży procent od innych. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Donald Trump Donald Trump Donald Trump!!!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi