Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
Weź jeszcze pod uwagę w jakim pomieszczeniu będzie użytkowany monitor. Jeżeli będzie to miejsce z dużym nasłonecznieniem i celujemy bardziej w godziny rano-popołudnie to moim zdaniem IPS zda najlepiej egzamin. -
Przez galakty · Opublikowano
Myśleli że gaz z Rosji tani będzie i nic nie odstawią -
Przez galakty · Opublikowano
Ile razy zapomniałem wyczyścić jakąś zmienną czy strukturę po pętli i rozwalić całą logikę... Seniorzy też błędy robią i literówki, im AI pracy nie zabierze bo tylko usprawni. Kolega który jest na dużo wyższym poziomie ode mnie (typowy dev, ja po prostu czasem muszę obrobić dane kodem ale nie programuję zbytnio) do rozpoczęcia programu używa Claude i potem wiadomo to przerabia, ale nie musi pisać setek deklaracji i konstruktorów bo ma to wygenerowane. Za to juniorzy mogą mieć gorzej, bo nie będzie potrzeba tylu stanowisk. -
Przez adashi · Opublikowano
Nie pomyliły. 🤣 Jakimś cudem front nadal jeszcze trwa. Państwo ukraińskie jest jednak zdewastowane. Jeśli blokada sponsoringu utrzyma się dłużej, będzie trzeba drukować wielkie ilości pustej hrywny, co doprowadzi do kolejnych wyzwań w postaci wysokiej inflacji i braków w sklepach. Wola walki Ukraińców jest zaskakująca, a determinacja Rosji jakby nieco osłabła. Finał jest jednakże znany. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
A co on taki brudny Wyniki będą zaniżone
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi