Pawelek6 61 Opublikowano Sobota o 16:01 Autor Opublikowano Sobota o 16:01 Szczerze? Żadną. Pooglądaj sobie na yt. Wszystko na jedno kopyto. Ostatni dobry NFS, który można polecić tak w 100% z czystym sumieniem to HP z 2010 r. Od wtedy zaszły zmiany, głównie w modelu jazdy. Mocno driftingowy i strasznie ociężały przy próbie "normalnej" jazdy. W HP on się sprawdzał bdb, gdyż trasy były pod niego przygotowane z płynnymi zakrętami. Jednak w następnych częściach gdzie powrócili do otwartego miasta ten model jazdy wkurza bardziej, a jeżeli bawi. Nikt o zdrowych zmysłach nie poleci żadnej gry z tej serii obecnie. 1 1
tuhmunud 67 Opublikowano Sobota o 17:18 Opublikowano Sobota o 17:18 1 godzinę temu, Passt napisał(a): Którą (z tych nowszych części) byście polecali ? Widziałem że na takie samo pytanie na pepperku ludzie pisali że NFS: Heat, ale jak mówię informacje z drugiej ręki. Ja sam w samochodówki nie gram
Keller 21 Opublikowano Sobota o 23:00 Opublikowano Sobota o 23:00 (edytowane) 7 godzin temu, Passt napisał(a): Widzę, że seria Need for Speed jest ze zniżkami. Którą (z tych nowszych części) byście polecali ? Dobrze się bawiłem przy NFS 2015 - prawie jak Underground. Payback poza dziwnym kupowaniem części za losowane karty też fajny. A Unbound fajnie połatali, jest dużo aktywności, granie policją, dodali drag. Ogólnie też spoko. Heat mi się nie podobał, jakiś mdły. Edytowane Sobota o 23:01 przez Keller
Devils1100 15 Opublikowano Sobota o 23:08 Opublikowano Sobota o 23:08 Wielka szkoda ze nie ma NFS Underground 2 i Most Wanteda Carbona Undercovera na Steamie😒 te częsci są moimi ulubionymi
azgan 637 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Kolejne gry do zgarnięcia https://ithardware.pl/aktualnosci/amazon_prime_darmowe_gry_grudzien_2024-37007.html
Pawelek6 61 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu W dniu 1.12.2024 o 00:08, Devils1100 napisał(a): Wielka szkoda ze nie ma NFS Underground 2 i Most Wanteda Carbona Undercovera na Steamie😒 te częsci są moimi ulubionymi Z zakupem gier samochodowych ogólnie nie można zwlekać zbyt długo, ponieważ przez wygasające licencje prędzej czy później są usuwane ze sprzedaży. Nie dotyczy to oczywiście tytułów, w których nie ma realnie istniejących pojazdów i utworów muzycznych. FH3 czy FM7 zniknęły np. po zaledwie czterech latach od premiery. 1
Rekomendowane odpowiedzi