Jaycob 3 173 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Także mam zamiar jak Pragmate skończę. 33 minuty temu, j4z napisał(a): Będę grać.
Luki_ 99 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) Nowa pani z xboxa chce sie przypodobać graczom , znam te zagrywki z Philem dobra mina Spencerem a potem wiemy jak bylo. (: Ale nie powiem teraz ten pc znowu sie opłaca . I można mówić Zagram za darmo w pasie. A nie zagram w za drogim pasie. xd Edytowane 21 Kwietnia przez Luki_
galakty 5 465 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Czyli ponad 50 zł się teraz opłaca za samo PC, a 46-47 zł do tej pory za Ultimate się nie opłacało? Co to za logika?
Jaycob 3 173 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Wersja Ultimate kosztowała 115 zł, a teraz obniżyli cenę do 85 zł.
galakty 5 465 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia W dniu 22.04.2026 o 10:45, Jaycob napisał(a): Wersja Ultimate kosztowała 115 zł, a teraz obniżyli cenę do 85 zł. To Wy nie wiecie jak się Ultimate kupuje?
Kadajo 10 728 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia W sensie ze w Kluczykowie ? No one w sumie ceny nadal mają niższe to obniżać nie będą
Jaycob 3 173 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 17 minut temu, galakty napisał(a): To Wy nie wiecie jak się Ultimate kupuje? Nie, bo to dla mnie nieistotne. Wersja na PC kosztowała 39,99 zł, potem podwyższyli cenę do 62 zł, a teraz obniżyli do około 55 zł. W tej cenie masz wszystkie gry, w tym premiery (Day 1) - tak jak na konsolach/w tym pakiecie Ultimate, z tą różnicą, że tam gracze dodatkowo przepłacają za multiplayer i streaming, CoD, Lol czego ja nie używam. Dla mnie cena na PC jest w porządku, i to bez kombinowania z kluczami z Argentyny czy Turcji.
galakty 5 465 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Jakie kombinowanie, normalnie się kupuje bez VPNów czy innych bzdur I Ultimate wychodzi taniej niż po obniżce wersja za PC, co kto woli, nie moje pieniądze.
Jaycob 3 173 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Ok, ale jeśli liczysz cenę Ultimate z kluczykowni, to policz też PC Game Passa z kluczykowni, wtedy na PC też wyjdzie taniej.
Stjepan 2 942 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Nawet nie wiedziałem że HoMM 1 miały protoplastę. Do kupienia na GOGu, to takie prototyp HoMM 1. https://www.gog.com/pl/game/hammer_of_the_gods
Pawelek6 380 Opublikowano 24 Kwietnia Autor Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Może coś z tego będzie. Coś pomiędzy CoD-em, a jakimś symulatorem. Edytowane 24 Kwietnia przez Pawelek6 2 1
AndrzejTrg 3 686 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia ooo nawet ciekawe, a nie kolejne kolorowe futurystyczne
galakty 5 465 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Pożyjemy zobaczymy, miał być Squad Vietnam i cisza po nim, HLL też Vietnam niby robi, dużo takich gier nigdy nie powstaje.
Pawelek6 380 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Tylko Squad to jednak bardziej symulator jak ARMA. Natomiast to ma być czymś pomiędzy taką ARMĄ, a BF-em. Jeśli dobrze doczytałem (mogę się mylić), robią to ludzie odpowiedzialni za Rising Storm 2: Vietnam. Mnie strasznie czegoś takiego brakuje. Czegoś coś nie jest dziecinne i do bólu szybkie, ale również nie za wolne i co nie wymaga aż tyle planowania. Dawniej strasznie mi pasował CoD4 na hardcore, gdzie rozgrywka była wyraźniej uspokojona, ale nadal dynamiczna i wystarczyła seria aby zginąć. Takiego złotego środka mi brakuje. Po cichu chciałbym aby to wypaliło i jeszcze tylko aby coś w samochodówkach tematyce już prawie wymarłego simcade również ruszyło. Za dużo tych skrajności dzisiaj, albo w pełni zręcznościowe tytuły albo symulatory. Edytowane 25 Kwietnia przez Pawelek6 1
bbandi 640 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Nie sądziłem że minecraft może tak wyglądać, mogliby zrobić jakiegoś RPG w tym stylu
galakty 5 465 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 2 godziny temu, Pawelek6 napisał(a): Mnie strasznie czegoś takiego brakuje A no brakuje, mi się fajnie w Insurgency grało, szybkie mapy ale jednak bardziej realistyczne od CoDów.
Czubatka Boża 187 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Ja mam monitor Full HD z odświeżaniem 240 Hz. Co mnie zaskoczyło to The Elder Scrolls V: Skyrim nie lubi 240Hz i musiałem w panelu NVIDIA włączyć synchronizacje pionową i ograniczyć FPS do 60.
Ryszawy 958 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia W Skyrim fizyka nie działa powyżej 60 klatek i pewnie kilka innych rzeczy, taki silnik (dobrze, że Todd, w dobroci swojego serca, nie ograniczył tego do 30 fps). Są jakieś mody znoszące te ograniczenie, musisz przeszukać Nexusa.
Czubatka Boża 187 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Na moim komputerze mam grę Drakan Order of the Flame która ma swoje lata i nie ma problemu z odświeżaniem 240 Hz. Wrzuce sobie kilka modów do Drakan Order of the Flame by sobie urozmaicić rozgrywekę. Napewno wrzuce moda który pozwoli zbierać broń z zabitych potworów. Kto nie zna gry Drakan Order of the Flame warto zagrać nawet z modami. Grafika się mocno postarzała jednak klimat gry i fabuła to prawdziwa poezja.
Ryszawy 958 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) Takie tam okołogrowe, nie będziesz miał niczego i będziesz szczęśliwy. Sony po cichu zmienia gry, które kupiłeś, na gry na które masz 30-dniową subskrypcję: https://x.com/k1rallik/status/2048100649599185273?s=20 Edytowane 28 Kwietnia przez Ryszawy
Sawyer1916 179 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Szóstka zadebiutuje w czerwcu. Jaranko, chociaż zapewne będzie jak zwykle - dlc do poprzedniej części. 1
Rekomendowane odpowiedzi