Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z opisu pod filmikiem wynika, że dostępnych jest 15 poziomów (z chyba dwudziestu czterech z podstawki). Mod jest na GOG, tylko że wymaga posiadania "Painkiller Black Edition" gdzie było 10 dodatkowych poziomów z "Battle Out of Hell".

Opublikowano (edytowane)

Dziś sprawdziłem co tam słychać w projekcie Last Sentinel i latem praktycznie anulowano go i muszą kompletnie zmienić założenia, ponieważ prezentacja gry nie wypaliła, mimo 6 lat tworzenia, z czego 3 to głównie koncepty. Nie mieli jasnej wizji, marnując czas.
Było tam kilku weteranów branży, jak i pracowników z legendarnych firm, ale niepotrzebnie szarpnęli się na poziom cyberpunkowego GTA jako pierwszy projekt, przy mniejszej załodze.
Przy okazji dowiedziałem się, że Hideakiego Itsuno pracuje w Japońskim oddziale firmy i część siły roboczej trafi tam oraz do innych projektów Tencent. Na dodatek Hideakiego Itsuno podbierał pracowników Capcomu, więc już wiem skąd u nich bezmyślność w projektach... Stracili cześć głowy.
Chińczycy naprawdę mogą nieźle namieszać w ciągu przyszłych 5-10lat.

Przypomniałem sobie, gdy usłyszałem o losach ID Software... MS zwolnił ludzi pracujących tam niekiedy +20 lat na rozmowie online ~80 pracowników trwającej minutę i nawet nie mogli przyjść po swoje rzeczy. Było to dzień przed premierą DLC do DOOMa, a pracownicy zostawali nawet 17 godzin w pracy, aby utrzymać jakość projektu.

Edytowane przez musichunter1x