Gothic 1 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Na labie jeszcze jej co niektórzy chcieli bronić... https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/wpłacają-po-złotówce-tylko-po-to-aby-skrytykować-dziewczynę-łukasza-żaka/ar-AA1uvXnW?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=9bb2dc9e0d6f43d0840466ddcc3c18cd&ei=13 -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Sprawdz jak możesz, raz mi się odpalił w Balicach f 18 ale dźwięku nie miał, nie pograłem, teraz jak coś próbuje zrobić to memory leak do 100% ramu i crash gry. Ta gra obecnie to malosmieszny zart, ile oni wołali za wersję Premium 800zl? -
Przez Wu70 · Opublikowano
Właśnie sprawdziłem odpalenie przy wieczornym ruchu i w 3min od pulpitu startowałem już z pasa (randomowe lotnisko pierwszy raz wybrane) więc na luzie można grać. Akurat byłem w te wakacje to sobie obadam póki pamiętam -
Przez wa2czan2n · Opublikowano
Tak jeszcze patrzę na porównanie tego co wiadomo nt rx5080 z rx7900xt. i tak częstotliwość rdzenia prawie o 100% większa, parę TFLOPS więcej (ok 5-7%), pamięć gddr 7 zamiast 6, ale 7900xt ma więcej (20 do 16gb) pamięci i (nie wiem czy to nie błąd) ale w przepustowości pamięci przepaść na korzyść 7900xt (800 vs 160GB/s)…. -
Przez QKi · Opublikowano
Mam 9.9.9.9 oraz 1.1.1.1 Stała się rzecz magiczna, nagle wszystko zaczęło działać, tak jak to było przed tygodniem. Chciałbym wam napisać jak to się stało, ale nie mam pojęcia. Po prostu strony zaczęły się wczytywać. Na wszystkich przeglądarkach na których był problem. Także, dzięki @narmiak, @Smileniumza próbę pomocy, problem rozwiązał się sam
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi