Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Na maxroll już się pojawiają buildy, popatrz. Nie ma sensu się męczyć skoro Ci się nie podoba taka gra Osobiście uważam, że akt 2 jest najtrudniejszy, potem jest z górki. -
Przez galakty · Opublikowano
Z forum kilku kupi, a potem będą wstawiać screeny z benchmarków, ile punktów, jaka temperatura... Przecież to nie do grania się kupuje -
Przez Áltair · Opublikowano
Dla siebie mam już kupiony polar z drukiem 3D 100% polskiej produkcji lokalnej firmy, za ok. 300 zł . Kupię też przy okazji mysz bezprzewodową, bo obecnej port ładowania wysiudało gdzieś wgłąb obudowy. Na prezent od rodziny chcę blender do robienia gęstych soków i wałek-roller sportowy, bo ciągle mam kontuzje. Czyli dwie rzeczy, których potrzebuję. Rodzinie dam artykuły zdrowotne, typu miody, soki 100% z różnych roślin zielarskich, maści, pierniki z rynku bożonarodzeniowego jak domki, proteinowe masła orzechowe (bardzo smaczne to jest) długie czekolady, skarpety ;), zestaw naczyń do alkoholi, zamówione ubrania, zabawki. Czyli raczej nic typu "po cholerę mi to, trzeba będzie teraz sprzedawać albo oddawać". -
Przez IceMan · Opublikowano
Dokładnie tak. Ja niechcący zacząłem ostatnią misję w Watykanie - nie ma żadnej informacji o tym i pozostaje ciągnąć ją do końca i potem od razu Egipt. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@TheMr. Czy ten neoliberalizm jest jedyną drogą? On odbywa się kosztem najbiedniejszych, a korzyści z niego znowu osiągną elity, które w każdym systemie w zasadzie sobie dobrze radzą. Ja jestem sceptyczny w tej kwestii. Nie wiem jaka jest prawidłowa ścieżka dla Argentyny, ale nie wydaje mi się, aby było nią zrzucenie kosztów przemiany na najbiedniejszych (tak jak było w Polsce w latach dziewięćdziesiątych).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi