Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, VRman napisał(a):

Ja p....

face.png.d8becbca6898f2a50bfc009717bb5a24.png

Dalej nie czytam.

Ten wysryw powtarzany po razy chyba 10ty w ciągu doby, niemal słowo słowo choć nikt o to nie pytał, całkiem mnie przekonał.

Nie do argumentu, a do tego aby uznać, że nie mam do czynienia z użytkownikiem forum, a propagandystą, albo ciężką ofiarą tych ruskich szczujni.

Widzisz? Zrobiłeś dokładnie to, o czym napisałem w dalszej części komentarza. Natychmiast się zdenerwowałeś, i nazwałeś mnie propagandystą. Masz już gotowy schemat, negujesz wszystko co nie trafia do twojej bańki narracyjnej, dlatego jesteś jednostką łatwą w manipulacji. Ja niczego nie biorę za pewnik, dlatego zawsze będę trzy kroki przed Tobą. 

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

Ja niczego nie biorę za pewnik, dlatego zawsze będę trzy kroki przed Tobą. 

Ja też bym niczego nie brał za pewniak gdybym nie umiał szukać informacji i nie umiał samemu myśleć :E

Edytowane przez MaxaM
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 11.09.2025 o 09:24, MaxaM napisał(a):

Ja ponownie mam żal do rządu, że nie próbuje informować co się właściwie wydarzyło, nie próbuje prostować przestrzeni medialnej.

Jeszcze wczoraj pisałeś, że masz żal do rządu, bo nie informuje co się właściwie wydarzyło, a teraz będziesz zgrywał eksperta od źródeł. Zabawne. 

Opublikowano (edytowane)

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/firma-z-poznania-dostarczala-czesci-do-dronow-trzy-osoby-czekaja-na-proces/55jwgpl

Dostała KARĘ!

6000zł :hahaha:

To jest ośmieszanie państwa. W sytuacji realnego zagrożenia agresją, wspieranie zbrodniczego reżimu Fiutina to powinna być bezwarunkowa odsiadka na 10 lat i taka kara, żeby się innym odechciało choćby myśleć o takich interesach z ruskimi.

A tak to pewnie zarobiła se cwaniara ze 100x więcej niż ta kara.

Aha. No i Volty i Nożowniki powinny teraz pisać, że to Polska tylko udaje, że się nie lubi z Rosją. W końcu jak jakieś części czy cokolwiek z Ukrainy znaleziono w sprzęcie rusków, to było pierdzielenie, że to dowód na to, że wojny nie ma i tak naprawdę to oni udają a ze sobą robią interesy. Może nie napisałem tego cytatu dosłownie, ale coś koło tego kretynizmu tu czytałem kilka razy w tym roku, nie pamiętam od kogo. Chyba od Voltq'a.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/donald-trump-o-rosyjskich-dronach-nie-powinny-byc-tak-blisko-polski/b48t0b4,79cfc278

Trump: "wleciały do Polski bo zostały zestrzelone i dlatego spadły w Polsce" :boink:

Ja już nie napiszę komentarza, bo nie ma sensu.

Edytowane przez VRman
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, VRman napisał(a):

Dostała KARĘ!

6000zł :hahaha:

To jest ośmieszanie państwa. W sytuacji realnego zagrożenia agresją, wspieranie zbrodniczego reżimu Fiutina to powinna być bezwarunkowa odsiadka na 10 lat i taka kara, żeby się innym odechciało choćby myśleć o takich interesach z ruskimi.

A tak to pewnie zarobiła se cwaniara ze 100x więcej niż ta kara.

No tragikomedia, ale chcielismy miec zachod to mamy. W panstwie autorytarnym sedzia dzwoni do "przelozonego" pyta co ma dac. Ten rozwaza co sie oplaca politycznie i sie wyrok spoleczenstwu podoba. Wady takiego ustroju sa tez znane wiec moze lepiej raz zagryzc warge niz byc niewolnikiem.

Opublikowano
3 minuty temu, Radziuwilk napisał(a):

W panstwie autorytarnym sedzia dzwoni do "przelozonego" pyta co ma dac. Ten rozwaza co sie oplaca politycznie i sie wyrok spoleczenstwu podoba. 

Nie, w państwie autorytarnym władza jest absolutna (choć zachowuje fasadę demokracji) i ma w dupie "co się opłaca politycznie" jak również co się społeczeństwu podoba (oczywiście w pewnym stopniu bo jednak jest pewna różnica między autorytaryzmem a totalitaryzmem). 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, areczek1987 napisał(a):

No to się Trumpo nanegocjował....

A jak ładnie skrócił te 50 dni ultimatum! 

Jak pięknie dowalił sankcjami...

a nie..

czekaj

zamiast tego odblokował sankcje na lotnictwo Białorusi, żeby Kacapia mogła brać od nich części. DZIEŃ po tym jak drony z Białorusi wleciały w obszar NATO.

No ale Trump nie jest zwerbowany przez Kreml. Wcale. 

Edytowane przez VRman
  • Upvote 3
Opublikowano
1 godzinę temu, crush napisał(a):

Nikt się nie zesrał tak jak te śmieci z OSINTu.

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Zobaczysz onuco jak za dwa lata Rosji skończą się rakiety. Ciekawe co wtedy napiszesz.

Poza tym politycznie Ukrainu wygrała już tę wojnę dawno temu!

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

prosze co wyszlo z prokuratury, jakby wczoraj cos takiego zasugerowal to zaraz by poleciala wiazanka o ruskiej onucy i domaganie sie bana XDDDDD

wedlug relacji swiadkow te zniszczenia domu to efekt naszego pocisku lub jego szczatkow XD

Cytat

Prokuratura: To nie dron uderzył w dom na Lubelszczyźnie

Uszkodzony budynek w Wyrykach stał się jednym z głównych tematów internetowych specjalistów. Tymczasem prokuratura wskazuje, że od początku była mowa o niezidentyfikowanym obiekcie, który w niego uderzył, a nie dronie.

https://www.lublin112.pl/co-tak-naprawde-uderzylo-w-dom-w-wyrykach-prokuratura-podkresla-ze-nie-byl-to-zaden-dron/

prosze, a tu kolejny cios w serce tropiacych ruskie onuce prosto od rzecznika prasowego ministra koordynatora sluzb specjalnych:

Cytat

Za dezinformacją w polsce stoją również ukraińcy

Rzecznik prasowy Ministra Koordynatora Służb Specjalnych przyznaje że za dezinformacją w sprawie dronów nad polską stoją również ukraińcy

https://x.com/tvn24/status/1965733392080834616

ale niech tylko ktos o tym wspomni na forum - natychmiast uaktywniaja sie lowcy onuc, BANOWAĆ BANOWAĆ!

Spoiler

@VRman podpinam zebys zobaczyl ze nie wszystko jest takie proste jak wynika ze szczatkowych informacji w pierwszej chwili

Edytowane przez kubikolos
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, kubikolos napisał(a):

prosze co wyszlo z prokuratury, jakby wczoraj cos takiego zasugerowal to zaraz by poleciala wiazanka o ruskiej onucy i domaganie sie bana XDDDDD

wedlug relacji swiadkow te zniszczenia domu to efekt naszego pocisku lub jego szczatkow XD

https://www.lublin112.pl/co-tak-naprawde-uderzylo-w-dom-w-wyrykach-prokuratura-podkresla-ze-nie-byl-to-zaden-dron/

prosze, a tu kolejny cios w serce tropiacych ruskie onuce prosto od rzecznika prasowego ministra koordynatora sluzb specjalnych:

https://x.com/tvn24/status/1965733392080834616

ale niech tylko ktos o tym wspomni na forum - natychmiast uaktywniaja sie lowcy onuc, BANOWAĆ BANOWAĆ!

Ale Amerykę odkryłeś brawo

Gdybyś śledził naszych "śmieci z OSTINU" to byś wiedział o tym wczoraj!

Edytowane przez 8V32 PcLab
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, kubikolos napisał(a):

Znowu wrzucasz jakieś pseudomedia? To Twój sport aby przeszukiwać cały internet szukając wysrywów pasujących pod narrację bez względu jak bardzo są kretyńskie?

Wyryki, służby podają, że choć początkowo podejrzewano drona, to w budynek uderzył „niezidentyfikowany obiekt latający„. Zwłaszcza, iż były to lekkie konstrukcje, które nie mogły wyrządzić tak poważnych zniszczeń, jak też nie zawierały żadnych materiałów wybuchowych.

Po tym już można przestać czytać. Artykuł tylko sieje dezinformacje łącząc styropianową zabawkę z rozwalonym domem.

Myśliwce atakowały Shahedy, co nawet sam artykuł pośrednio potwierdza (był atakujący myśliwiec). Shahed jest bardzo groźny nawet bez głowicy. Tu nawet nie ma porównania do tego styropianowego badziewia, ale nie, narracja 'jak styropian mógł przebić beton' :boink:

Zniżył lot i wypuścił rakietę w jego kierunku, ale pocisk chybił.

Skąd wie, że pocisk chybił? Poleciał dalej? Poleciał w dom?

Większość osób myśli, że to jak na filmach. Leci sobie pocisk i centralnie w cel i duże booom. 

A w rzeczywistości większość pocisków OPL wybucha w dużej odległości od celu.

Niby gość widział, ale nie powiedział co leciało w kierunku ziemi.

Oczywiście, dom mogły rozwalić spadające szczątki pocisku OPL jak najbardziej (tutaj ukłon dla osób które chciałyby zdejmować każdy dron co wleci do nas), tak jak mógł być to spadający Shahed.

Ale narracja, że to ściema, bo styropian nie może przebić betonu... masakra.

Edytowane przez MaxaM
  • Haha 1
  • Upvote 4
Opublikowano
23 minuty temu, bourne2008 napisał(a):

Ankieta co przywaliło w dom w Wyrykach:

A. DRON

B. RAKIETA

C. GWAŁTOWNA BURZA

D. WSZYSTKO NARAZ

dla mnie to oczywiste

E. PIS XDDDDDDDDDD

21 minut temu, MaxaM napisał(a):

Znowu wrzucasz jakieś pseudomedia? To Twój sport aby przeszukiwać cały internet szukając wysrywów pasujących pod narrację bez względu jak bardzo są kretyńskie?

w artykule jest wypowiedz prokuratury wiec nawet nie zawracaj mi dupy tym spamem

• Like 1