Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Masz prawo do swojej opinii Wiele razy pisałem - nie chodzi o imigrantów, Ukraińców tylko o to, że "kolega" mówiący w innym języku pracuje lepiej ode mnie i zarabia tyle samo, a to ja mam mieć lepiej... Na tym wygrał Trump co ciekawe głosami imigrantów od pokoleń z Ameryki Łać, którzy czuli się "Amerykanami" a nie nowy narybek z Meksyku Taka tam specyfika. A u nas po prostu. Jak już kiedyś pisałem, za co nawet dostałem lajki - braun jest inetelektualistą. Ma oczywiście skrzywione mocno podejście, ale jest intelektualistą. Ze swoim przeciętnym wyborcą max mógłby pogadać o pogodzie... Do ludzi przemawia jedynie hasło: Polska dla Polaków i jechanie po Ukraińcach. Znam osoby pracujące po magazynach i nie od "oficjalnej" strony jak mówią do kierowników i mówią bo wypada tylko co czują i jak mają za złe Polskim władzom, że Ukraińcy mają (w ich przekonaniu) lepiej od nich samych. Przy urnach skreślą brauna... Więc policzmy ilu mamy obywateli tyrających za minimalną po fabrykach. I z tego 90% to będą głosy na brauna. Za 2 lata... Na bank... Wystarczy żeby w ogóle nie poszli na wybory -
Przez Katystopej · Opublikowano
Atala pięknie widać z Imelina, jak na kole kręcę kilometry to często jadę na górę gdzie jest oko illuminatów -
Przez Grolshek · Opublikowano
To przerób na "listopada" jeszcze to będzie 100% zajebisty -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No to "Pierwsza Dzielnica". Pamiętam, że przed decyzją o budowie patrzyliśmy na mieszkania tam, ale układy były ohydnie głupie, w tym któryś penthouse miał na środku salonu sracz -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
@GordonLameman Jednak szukam raczej po drugiej stronie granicy . Gdyby nie kacapy to Bieszczady naturalnie były by pierwszym wyborem-choć nie powiem aktualnie widziałem tam sporo promek na chaty dziwnym trafem pod samą granicą
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź