Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@tomcug trzeba ten wątek przewietrzyć z politycznego bełkotu i zaczepek. Pampersa włożyć waszemu diełu jak nie ograniczyć go do tego jednego ścieku gdzie każdy ma swoje 3 grosze co 4 lata. 

Godzinę temu, Radziuwilk napisał(a):

O ja :) :) areczek zaorany przez bota. Brawo @ITHardwareGPT

Ty jak chcesz pogadać o pewnych poglądach lub nawet wymienić cokolwiek innego to nie wiem do czego dopingujesz bota :hihot:

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, areczek1987 napisał(a):

nie wiem do czego dopingujesz bota :hihot:

żeby gasił onuce czystą merytoryką. Zabolało, że ktoś Ciebie czy innego fajnokremlaka podsumował? Swoją drogą w jednym masz rację:

2 godziny temu, areczek1987 napisał(a):

trzeba ten wątek przewietrzyć z politycznego bełkotu i zaczepek.

wypadałoby pozbyć się skarpetosceptyków, strasznie po nich śmierdzi.

11 godzin temu, ptys napisał(a):

no a jak myślisz dlaczego mamy te cyrki z nachodźcami na granicy i ogólne pogorszenie stosunków z Białorusią, no własnie dlatego że Polskie służby manipulowały przy wyborach, wiem że Polakom takie manipuilacje nie przeszkadzają ale nie wszystkie narody się na takie praktyki godzą 

A ty masz coś na poparcie tych słów czy tak tylko piszesz bo Ci się nudzi? 

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 4
Opublikowano
10 godzin temu, Suchy211 napisał(a):

Trzeba by im dać noże i wytłumaczyć, że należy atakować szyję. Ich potencjalni przeciwnicy już je mają i już to wiedzą. 

Po co dawać noże jak Ukraińcy są topką jak chodzi o kierowanie dronami bojowymi?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

żeby gasił onuce czystą merytoryką. Zabolało, że ktoś Ciebie czy innego fajnokremlaka podsumował? Swoją drogą w jednym masz rację:

wypadałoby pozbyć się skarpetosceptyków, strasznie po nich śmierdzi.

A ty masz coś na poparcie tych słów czy tak tylko piszesz bo Ci się nudzi? 

Z czego tą onuce ściągnełeś że mi ją zakładasz?  Że jestem sceptykiem tak mocno bije po oczach? Cóż ja tu może mam mało do powiedzenia więc spoko, ale cieszy że przynajmniej The.MR też już lekko swego czasu zszedł z wyobrażeń. Kto gdzie spieniał a kto jeszcze coś pokaże będzie czas oceniać po wojnie. Siedzimy i czekamy zaczynając się w wywody ai zagłębiać jakby to była prawdziwa i nie podatna na sugestie lub zestawiona z jednym słusznym przekazem prawda. Pytanie czy ten trening obejmuje jeszcze wyczucie i faktycznie jest karmiony obecnymi bodźcami ze świata realnego... Ja  mam wywalone na konfiarzy co zaraz będą mi emeryturki żałować po tych partiach złodziei i nieudacznich "zbawcach" narodu. Idź potrenuj z tym chatem swoją wersję prócz tego co napisał byle tylko na pm bo ja tu skisne jak będę miał się bić albo podpierać A.I. No trochę szacunku do siebie i nawzajem bo będzie tu smutno...

Burza mózgów w tym tak prostych że nawet te ai musi je korygować :hihot:

Edytowane przez areczek1987
  • Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, areczek1987 napisał(a):

Burza mózgów w tym tak prostych że nawet te ai musi je korygować :hihot:

Póki co to AI Ciebie i Ptysia korygowało z durnot które wypisujecie, więc kto ma mieć niby ten prosty mózg? :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Skup się na tupaniu nóżką, pisaniu jakbyś miał spazmy połączone z pluciem na Trumpa i z czasu dodaj ehhh. Kokainu jeszcze się broni tylko trzeba negocjacje tak przepchnąć by ruscy z tej wojny nie wyszli zwycięsko. Trochę krwi musi jeszcze upłynąć a ja tu cię jeszcze nigdzie nie wysyłam i nic ci nie zakładam. Chociaż jak chcesz to pal gumę... Ten temat to rak i intelektualne ubóstwo. Nasza polityka od początku wojny jak i dyplomacja także taka jest. Ciągniemy to od lola i ocenimy to jeszcze lata po tej wojnie. Wtedy polak będzie mądry.

I nie piszę tu by odgrywać Węgry...

Ten ai chat bot naprostował mnie tak że aż pisać się odechciewa.

Przebiła mnie na wskroś siła argumentu do mnie skierowana :hihot:(:sex:)

Edytowane przez areczek1987
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, areczek1987 napisał(a):

Kokainu jeszcze się broni

O i kolejna onucka narracja, masz dowody na to że bierze kokainę?. Czy tylko jak zwykle łyknąłeś przerobiony fejk filmik od kacapów?.

Edytowane przez Camis
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, VRman napisał(a):

Nie łyknąłby fake'a, przecież jest 100x mądrzejszy niż ludzie w tym wątku, przecież już to właśnie wyjaśnił, więc co to za głupie insynuacje ;)

Ehhh...

5 minut temu, Camis napisał(a):

O i kolejna onucka narracja, masz dowody na to że bierze kokainę?. Czy tylko jak zwykle łyknąłeś przerobiony fejk filmik od kacapów?.

Jest poprostu niewyspany... Źrenice raczej w normie na nagraniach. Powinien negocjować wbrew bajkom Jonsona. To na ten moment ale kart nie widzę...

Opublikowano

Ale jakie eh? 

Napisz gdzie Zelensky jest ćpunem i kokainiarzem, jeśli nie piszesz tego na podstawie tego ostatniego (masowo łykanego przez brauniarzy i cejrowskich) fejka o kokainie w pociągu. 

Jak ktoś powtarza pierdoły ruskiej propagandy i się potem dziwi, że ludzie to wytykają, to może nie w niskim poziomie wątka jest problem?

Inna sprawa, że ja to zacząłem tylko odnośnie ptysia, bo to ewidentny trol, a tu się zrobiła dyskusja z botem i się ze sobą jeszcze pokłóciliście

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano

emerytow robia na wnuczka a w sieci grasuja onuco naciagacze, wszedzie trzeba miec sie na bacznosci XDDDDDDDDDD

offtop: ktory to ten kokainu? jakis ukr? malo zagladalem i jakas aferke przegapilem

Cytat

Japonia odrzuca unijny plan.

Unijne próby pozyskania międzynarodowego wsparcia dla finansowania obrony Ukrainy napotykają na opór.

https://www.money.pl/gospodarka/japonia-odrzuca-unijny-plan-zamrozenie-rosyjskich-aktywow-napotyka-opor-7230514491231136a.html

ktos zaskoczony? UE mysli ze namowi swiat na sfinansowanie takiego prezentu XD nawet sie nie oszukuja ze zabiora kase kacapom tylko szukaja jeleni ktorzy beda oddawac pozyczke

a zaraz beda 4 lata wojny XDDDDDDD

podobno na 10 rocznice szykuja jakis konkret bo to bedzie okragla rocznica

Opublikowano

Kokainu to każdy naćpany tą propagandą, chociaż już gdzieniegdzie od słuchania bajraktar przeszło do urealnionego planu pokojowego i zaraz pewnie nie wdzięczności gdzie drudzy będą wtórować że ich wykorzystano i pozostawiono. Ehhh te moje czarnowidztwo... z tą ofensywą się za bardzo ociągali myśląc że przylecą na tych f35 by dać im wsparcie. Ok joke

Opublikowano
8 minut temu, VRman napisał(a):

Aha. Toś wyjaśnił teraz, nie ma co :E

Można było użyć słów zaczadzeni, omamieni, zmanipulowani narracją, ale przypadkiem padło na kokainę. No trudno. Co zrobić. Tak się złożyło. 

Плохо переводится с русского.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, TheMr. napisał(a):

Sytuacja z samolotami jest symbolem całej rosji. Trump już dał zgodę na dawanie ruskim części przez niby dawanie ich Białorusi. W przeddzień totalnego zawalenia się kwestii okołosamolotowych (tych potrzebujących zachodnich części) Trump uratował kremlinów. I tak samo z całą gospodarką. Właśnie wtedy gdy rosja zaczyna się walić, Trump ciśnie na kapitulację Ukrainy. Nie tylko w samolotach brak części mocno już się daje ruskom we znaki.

PS. Fajnie że ruski pierdolot spadł. Niech im ziemia ciężką będzie. 

Edytowane przez VRman
  • Upvote 4
Opublikowano
Godzinę temu, kubikolos napisał(a):

https://www.money.pl/gospodarka/japonia-odrzuca-unijny-plan-zamrozenie-rosyjskich-aktywow-napotyka-opor-7230514491231136a.html

ktos zaskoczony? UE mysli ze namowi swiat na sfinansowanie takiego prezentu XD nawet sie nie oszukuja ze zabiora kase kacapom tylko szukaja jeleni ktorzy beda oddawac pozyczke

a zaraz beda 4 lata wojny XDDDDDDD

podobno na 10 rocznice szykuja jakis konkret bo to bedzie okragla rocznica

A te Europejskie mają być wypłacone na rekompensaty inflacyjne inaczej nasza husaria niech jedzie sama. Niech to nazwą nawet reparacjami które już ojce donalda sowietom wysłali.

Opublikowano

O, kolejne wytyczne od kremla Donal OsRump dostał chyba, żeby oczerniać Ukrainę przy każdej okazji i przy braku okazji wymyślać okazje, choćby nie wiem jak potłuczone to były pomysły :lol2:

Jeszcze niech da w mordę przed kamerami Zelenskiemu krzycząc "przez ciebie gnoju nie dostałem Nobla!"

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

.....Brytyjski think thank zwrócił uwagę, że rosyjskie operacje w Polsce nie promują prostych przekazów prorosyjskich. Zamiast tego wykorzystują tematy historyczne, w tym rzeź wołyńską. W analizie wskazano, że reputacja Stepana Bandery uległa głębokiej zmianie: od 22 proc. ocen pozytywnych w 2012 r. do 74 proc. w 2022 r. Autor ocenił, że demonizowanie Bandery przez Rosję umocniło go jako symbol sprzeciwu wobec Moskwy.

Maria Piechowska z PISM podkreśla, że na Ukrainie wiedza o wydarzeniach na Wołyniu jest ograniczona, a Bandera i UPA funkcjonują przede wszystkim jako symbole oporu. – Po pierwsze, na Ukrainie nie ma dużej wiedzy na temat wydarzeń na Wołyniu. Ukraińcy wiedzą tyle, że Polacy drążą ten temat. Natomiast Bandera i UPA to dla nich wyłącznie symbole walki z Rosją sowiecką, a teraz z Rosją – wyjaśniła analityczka. Jej zdaniem problemem jest obustronne niezrozumienie oraz emocje po obu stronach.

.....– Czarno-czerwona flaga dla większości Ukraińców już nie jest symbolem UPA. Gdyby zapytać o to przeciętnego Ukraińca, odparłby, że te barwy utożsamiają niezłomną walkę z Rosją. Z naszego punktu widzenia brzmi to fatalnie, ale to wynika z ich braku wiedzy – zaznaczyła Piechowska. – A po obu stronach granicy, zwłaszcza po stronie ukraińskiej, jest problem tej niewiedzy, więc Rosja to wykorzystuje. I będzie wykorzystywać za każdym razem, gdy pojawi się potencjał do konfliktu – ostrzegła

https://wiadomosci.wp.pl/bandera-w-rosyjskiej-propagandzie-polska-i-ukraina-na-celowniku-7230599018052544a

• Haha 1
  • Upvote 4
Opublikowano
1 godzinę temu, drex1 napisał(a):

.....Brytyjski think thank zwrócił uwagę, że rosyjskie operacje w Polsce nie promują prostych przekazów prorosyjskich. Zamiast tego wykorzystują tematy historyczne, w tym rzeź wołyńską. W analizie wskazano, że reputacja Stepana Bandery uległa głębokiej zmianie: od 22 proc. ocen pozytywnych w 2012 r. do 74 proc. w 2022 r. Autor ocenił, że demonizowanie Bandery przez Rosję umocniło go jako symbol sprzeciwu wobec Moskwy.

Maria Piechowska z PISM podkreśla, że na Ukrainie wiedza o wydarzeniach na Wołyniu jest ograniczona, a Bandera i UPA funkcjonują przede wszystkim jako symbole oporu. – Po pierwsze, na Ukrainie nie ma dużej wiedzy na temat wydarzeń na Wołyniu. Ukraińcy wiedzą tyle, że Polacy drążą ten temat. Natomiast Bandera i UPA to dla nich wyłącznie symbole walki z Rosją sowiecką, a teraz z Rosją – wyjaśniła analityczka. Jej zdaniem problemem jest obustronne niezrozumienie oraz emocje po obu stronach.

.....– Czarno-czerwona flaga dla większości Ukraińców już nie jest symbolem UPA. Gdyby zapytać o to przeciętnego Ukraińca, odparłby, że te barwy utożsamiają niezłomną walkę z Rosją. Z naszego punktu widzenia brzmi to fatalnie, ale to wynika z ich braku wiedzy – zaznaczyła Piechowska. – A po obu stronach granicy, zwłaszcza po stronie ukraińskiej, jest problem tej niewiedzy, więc Rosja to wykorzystuje. I będzie wykorzystywać za każdym razem, gdy pojawi się potencjał do konfliktu – ostrzegła

https://wiadomosci.wp.pl/bandera-w-rosyjskiej-propagandzie-polska-i-ukraina-na-celowniku-7230599018052544a

xD wiedza o bandrze nikła na Ukrainie? to skąd tyle symboli UPA na mundurach, banderamobile na froncie, czerwono-czarne flagi, na oficjalnych uroczystościach, urzędach, cmentarzach, pomniki stiepana powstające jak grzyby po deszczu, nazwy ulic sławiące tego Polakożercę a także jemu podobnych; suchewycza czy chmielnickiego. Przecież obecna historia Ukrainy opiera się na wymienionych wyżej idolach, Ukraincy tyle o nich widzą co Ruscy na początku inwazji gdzie się znajdują (jak trafią do niewoli kazali im mówić że jechali na ćwiczenia i nie widzą gdzie są). Większych bredni dawno nie czytałem. 

• Like 2