Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@nozownikzberlina zgadzam się w 100% Ale trzeba choć próbować wyciągnąć tą pomocną dłoń. Czy ją przyjmie czy odrzuci to już inna sprawa. -
Przez PaVLo · Opublikowano
W planach mam ogranie w końcu Stalkera 2, ale coś czuję, że ta gra pochłonie mnie jak Wiedźmin 3 i zapomnę znów o Zonie -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ale tam wprost nie ma żadnego łamania prawa to nie jest nieuprawniony dostęp do danych, bo tam żadnej autoryzacji nie było z tego co czytam to nie jest nawet włamanie per se, bo ktoś udostępnił to api -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Joozeff Rób jak uważasz. Ja Ci napisałem jakbym sam zrobił. @Mark_ Z tym "odtworzeniem serwisu" zbyt dosłownie mnie zrozumiałeś. Chodziło ogólnie aby potestować dłużej w innym komputerze, bo w serwisie jest inny komputer i paradoksalnie to raczej nie złośliwość serwisu Trzeba po nitce do kłębka dojść co jest przyczyną, dlatego najlepiej zacząć od wsadzenia innego ramu do tego kompa i tego ramu do innego kompa. Ja nikogo na nic nie namawiam ale podałem od czego sam bym zaczął. Można milion programów przemielić i to guzik da w porównaniu do tego co napisałem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi