slafec 163 Opublikowano Wtorek o 21:14 Opublikowano Wtorek o 21:14 Remake remakeu/remastera, nic tylko złożyć preorder za 70$ Mi się ten styl nie podoba, zwłaszcza postacie wyglądają dziwacznie.
Isharoth 762 Opublikowano Środa o 04:56 Opublikowano Środa o 04:56 (edytowane) Też nie lubię tego stylu. W oryginał pograłem jedynie chwilę na emulatorze i do tego w tym roku, więc sentymentów nie mam, ale stylistycznie bardziej mi się on podoba, mimo bardzo wiekowej grafiki. Pewnie skierowałbym się bardziej w kierunku przejścia oryginału, gdyby nie to że sterowanie mi się w nim nie podoba - jak zresztą i w wielu grach z tamtej epoki Pewnie i tak kupię remake, ale spodziewałem się że będzie wyglądać inaczej. Edytowane Środa o 04:57 przez Isharoth 1
Jaycob 3 001 Opublikowano Środa o 05:51 Opublikowano Środa o 05:51 Mnie się art-style podoba, zwłaszcza tła/środowisko, miasteczko wygląda świetnie. Mam natomiast lekki zgrzyt co do modeli twarzy postaci, szczególnie Linka - taka plastikowa laleczka, trochę creepy wygląda. W oryginał nie grałem, także remake chętnie kiedyś ograłbym... jak kupię Switcha 2. 1
Kszyrztow 101 Opublikowano Środa o 06:33 Opublikowano Środa o 06:33 Ciekawe jak u nas z ceną i dostępnością tej limitowanej konsoli. W USA wszystko już wywiało, oczywiście większość zgarnęły boty od scalperów.
Krystian03 39 Opublikowano Środa o 07:46 Opublikowano Środa o 07:46 Mi się nawet ta grafika podoba - tylko że ma się takie wrażenie że jest inaczej niż w oryginale
Kszyrztow 101 Opublikowano Środa o 07:56 Opublikowano Środa o 07:56 (edytowane) Oryginalna Okaryna ma na karku już prawie trzydzieści lat, do tego powstała w okresie, gdzie grafika 3D sama w sobie bardzo dynamicznie się rozwijała. Wiadomym jest więc, że różnice będą, przecież to nieuniknione. Dla mnie wizualnie jest dobrze, ludzie mają największe zastrzeżenia chyba do wyglądu samych postaci. Mnie się one podobają. Ciężko tutaj o odpowiedni kompromis i całkowitą "zgodność", kiedy oryginalne modele były ciosane siekierą. Edytowane Środa o 15:13 przez Kszyrztow 1
Reddzik 4 189 Opublikowano Środa o 08:29 Opublikowano Środa o 08:29 Mi się bardzo podoba, nigdy nie grałem w oryginał i nie wiedziałem o istnieniu takiej gry. Remake wygląda świetnie, ta mgła, cienie czy oświetlenie, modele tekstury jak na tak małą konsolkę są na dobrym poziomie albo i lepiej. Byłbym nawet skłonny polecieć do sklepu po konsolę. Sam jestem zdziwiony, że taka giereczka zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Widać przepaść między moim Switchem OLED, a Switch 2, takie gierki robią różnice grafiką.
Vulc 2 821 Opublikowano Środa o 10:31 Opublikowano Środa o 10:31 Mi też ten styl pasuje, może nie jest to do końca to czego oczekiwałem, ale nie mam zamiaru kręcić głową. Ocarina jest jedną z najwyżej ocenianych gier w historii i jak dotąd nie miałem okazji w nią zagrać. Lepszego momentu nie będzie. 3
Kszyrztow 101 Opublikowano Środa o 10:46 Opublikowano Środa o 10:46 W Empiku już można zamówić preorder konsoli, niecałe 2500 zł wychodzi: https://www.empik.com/conquest-20-inny-producent,p1773824378,multimedia-p No nic, ja się szarpnąłem, zobaczymy. Jeszcze trzeba gierkę i pada zamówić 2
barti_srarti 12 Opublikowano Środa o 11:05 Opublikowano Środa o 11:05 aż zamówiłem ocarine ze względu na PL 1
KaszaWspraju 81 Opublikowano Środa o 11:29 Opublikowano Środa o 11:29 42 minuty temu, Kszyrztow napisał(a): W Empiku już można zamówić preorder konsoli, niecałe 2500 zł wychodzi: https://www.empik.com/conquest-20-inny-producent,p1773824378,multimedia-p No nic, ja się szarpnąłem, zobaczymy. Jeszcze trzeba gierkę i pada zamówić To ta wersja na 40 rocznicę bez gierki którą promuje .
Vulc 2 821 Opublikowano Środa o 12:19 Opublikowano Środa o 12:19 Przede wszystkim to jest wersja już z wymienną baterią. Mnie edycje specjalnie nie interesują, ale wspomniana bateria to już fajna sprawa. Takie zmiany w przepisach są zdecydowanie na plus. 1
DżonyBi 2 295 Opublikowano Środa o 14:39 Opublikowano Środa o 14:39 (edytowane) Edytowane Środa o 14:45 przez DżonyBi
slafec 163 Opublikowano Środa o 16:32 Opublikowano Środa o 16:32 Wszyscy chcą Mario, a Nintendo uparcie wpycha jak nie Donkey Kong to Kirby.
Tankietka 297 Opublikowano Środa o 16:40 Opublikowano Środa o 16:40 I to Kirbiego który wygląda jak gra z PS2 / wczesnego PS3. Przecież to wygląda jak jakiś crap.
Elvis79 221 Opublikowano wczoraj o 07:21 Opublikowano wczoraj o 07:21 20 godzin temu, barti_srarti napisał(a): aż zamówiłem ocarine ze względu na PL Ja również, aczkolwiek bez PL też bym brał
Reddzik 4 189 Opublikowano wczoraj o 08:56 Opublikowano wczoraj o 08:56 (edytowane) Edytowane wczoraj o 08:57 przez Reddzik
Rekomendowane odpowiedzi