Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Mnie ciekawi czy będę łatki do starszych gier, czy od razu walną rimejk/remaster np. BOTW. :E I mam nadzieję, że cenowo z grami nie będę chcieli dorównać "konkurencji", bo "lepsza jakość = drożej". :E 

Od wielkiego N cos za darmoszke? Bedziecie sie cieszyc, jak stare gry dostana wydajnosc trybu"stacjanonarnego" w opcji przenosnej na nowych bebechach xD

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
21 godzin temu, tomeek85 napisał(a):

Dobrze jakby kartridże były kompatybilne, to zacząłbym już  powolisobie kupować co niektóre tytuły w promocjach. 

Ponoć będą, ale na razie to tylko domysły 

Opublikowano
17 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Nowe Joy-cony.

image.thumb.png.cd9983feb899c780fa71645148269e1d.png

Najważniejszego zdjęcia przodu nie wrzucił. :E Tak jak na to patrzę to ledwo widoczne te zmiany. :heu:

12 godzin temu, ryba napisał(a):

Od wielkiego N cos za darmoszke? Bedziecie sie cieszyc, jak stare gry dostana wydajnosc trybu"stacjanonarnego" w opcji przenosnej na nowych bebechach xD

Demka są darmowe! :E 

Opublikowano
4 godziny temu, slafec napisał(a):

Szkoda że Switch 2 będzie klocem jak wszystkie inne PCto konsolki :(

Trzeba będzie czekać na wersję Lite.

Niestety, określenie "konsola kieszonkowa" już dawno straciło rację bytu ;) 

Opublikowano

Dla mnie rozmiar jest w porządku. Przy mniejszym ekranie nie grałoby mi się tak komfortowo, a poza tym większość czasu ze SW spędzam grając w domu.  Tylko w święta wyleciałem, wsadziłem do plecaka,do kieszonki na laptopy i grało to bardzo dobrze. 

Opublikowano
22 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Ja nie wiem czy kupię Switcha 2 na premierę, jak mam dołożyć do 5070Ti to niestety ale muszę z czegoś zrezygnować,

Ułatwię Ci wybór, na Switchu możesz być pewien że dostaniesz jakieś bardzo dobre gry od Nintendo, na PC jesteś zdany na (nie)łaskę wielkich wydawców. Pozostaje jeszcze pytanie ile z zapowiedzianych, dużych tytułów zaliczy poślizg. Jedynym pewniakiem jest chyba póki co KCD 2 i ewentualnie Avowed.

1 godzinę temu, Tankietka napisał(a):

Czyli jutro prezentacja według przecieków? xd

Nie ma szans, nie w trakcie trwania CES.

Opublikowano

Ja mam Switcha OLED, ale lepsze bebechy, lepsza jakość to czemu nie przejść. Przydała by się informacja o wydajności rtx 5060Ti 16gb, to bym może wtedy wziął a nie rezygnował ze Switcha 2. Chciałbym już widzieć prezentację Switcha 2.

Opublikowano (edytowane)

No męczące już to oczekiwanie, ale nadal stawiam na styczniową prezentację i premierę do czerwca. Coraz więcej wycieków, zapewne z fabryk - Nintendo musi już to ukrócić swoją zapowiedzą, bo zaraz ktoś złożonego Switcha 2 przemyci do kibla i strzeli fotkę. 

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano

Mnie bardziej niż sama konsolka interesuje jakie gry będą na premierę i co przygotuje Monolith Soft.

Brak OLED to oczywiście ogromny zawód. Dla mnie słabo to wygląda jak na 2025 rok. Teraz już praktycznie każde urządzenie mobilne ma OLED, nawet te tańsze telefony. Teraz czekać aż wyjdzie OLED to źle, bo nie wiadomo kiedy wyjdzie (może być i za 3-4 lata), a kupować na premierę z myślą że OLED raczej się w przyszłości pojawi, to też niedobrze.

Opublikowano
33 minuty temu, Isharoth napisał(a):

Teraz czekać aż wyjdzie OLED to źle, bo nie wiadomo kiedy wyjdzie (może być i za 3-4 lata), a kupować na premierę z myślą że OLED raczej się w przyszłości pojawi, to też niedobrze.

Wyjdzie znacznie wcześniej, nawet w Nintendo są świadomi, że wersja LCD to dla wielu osób potężny downgrade w stosunku do wersji OLED pierwszego "pstryka" i zwyczajnie nie przejdzie.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Tankietka napisał(a):

Czyli na 5080 24GB trzeba czekać dalej, na Switcha 2 Oled trzeba czekać. Masakra xd To widzimy się mordeczki w 2026.

To już plaga, wszędzie okrojone, bieda wersje na premierę:/

No i wyciekło:D

Screenshot_20250108-054028_Chrome.jpg

Screenshot_20250108-054049_Chrome.jpg

Screenshot_20250108-054111_Chrome.jpg

Screenshot_20250108-055001_Chrome.jpg

Screenshot_20250108-055055_Chrome.jpg

Edytowane przez Spychcio
  • Like 2
  • Haha 1