dannykay 621 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) Tak bez generalizowania, to nadal uważam ją, za drugie najlepiej prowadzące się (piszę o odczuciach z za kółka itp) auto jakim jeździłem. Pierwsze jest 911 GT3 RS. To po prostu była zła baza. Stary strup z połową bańki przebiegu w pamięci w połączeniu z niekompetentnymi fachowcami, jak np. mechanik, co golił ze mnie siano bez skrupułów i lakiernik, który, co tu dużo mówić, średnio się spisał . To nie mogło się udać. A że przy okazji weszły klapki na oczy, to wyszło jak wyszło. Grunt to potrafić przyznać się do błędu. U mnie przyszło to z wiekiem Edytowane 26 Czerwca przez dannykay
marko 714 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca A tam farmazony piszesz. Zwykłe doświadczenie życiowe, jest przynajmniej co wspominać. A tak co? O kupiłem passata czy jakąś Skodę. I nic w związku z tym. Miałem jednego X-Traila, teraz mam drugiego. Zadowolony jestem. Ale czy mam jakieś wspomnienia w związku z nimi? Zero.
GordonLameman 8 450 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 11 minut temu, marko napisał(a): A tam farmazony piszesz. Zwykłe doświadczenie życiowe, jest przynajmniej co wspominać. A tak co? O kupiłem passata czy jakąś Skodę. I nic w związku z tym. Miałem jednego X-Traila, teraz mam drugiego. Zadowolony jestem. Ale czy mam jakieś wspomnienia w związku z nimi? Zero. Coś w tym jest, bo moje jedyne wspomnienie z Astrą K to było jak sprzęgło wpadło (wysprzęglik poszedł - fabryczna wada). Problem w tym, że stało się to 1 listopada, pod cmentarzem na mostku, który mieścił jedno auto na szerokość i przy którym był ruch naprzemienny. Oczywiście byłem na samym środku mostka. 3
Katystopej 985 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) Moje V40, te inne niż wszystkie Do ślubu kumpla S60 jechaliśmy i korowód z forumowych V/S40, moją jechali rodzice. Edytowane 26 Czerwca przez Katystopej 1 1
Krzysiak 1 523 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja też kiedyś będę miło wspominał C5...tyle wspólnych przeżyć 1
trepek 1 353 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja miło wspominam swoje Audi A4 B5 1.9 TDI jak to kiedyś z żoną w weekend wytargaliśmy silnik pod chmurką i zrobiliśmy swapa skrzyni biegów na taką z 2.5 TDI z 6 biegami 1
Arczevski 137 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja to w sumie każde auto miło wspominam, ale żadne nie dało tylu emocji co Alfa 166 - żeby się dwa razy maska otworzyła w jednym aucie na przestrzeni kilku miesięcy to trzeba mieć pecha Poza tym i tak super auto i chętnie bym taką sobie postawił pod blokiem.
dannykay 621 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) Szkoda, że 3/4 wygniło Najlepsi byli alfaholicy i taki jeden chłop, co korespondencyjnie chipsy robił, a jak jeden kolo do niego pojechał 166 właśnie, to nie dał rady wrócić do domu, bo się silnik rozsypał po drodze Edytowane 26 Czerwca przez dannykay
trepek 1 353 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 13 minut temu, dannykay napisał(a): co korespondencyjnie chipsy robił Jak się robi korespondecyjnie chipsy? Wysyłasz ziemniaka a on go kroi i smaży? 1
larry.bigl 453 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Swoją drogą, spisujecie sobie na biężąco wydatki na samochód? Ja mam tabelkę w excelu z wydatkami, naprawy + widzimismię jak dodatki do samochod).
GordonLameman 8 450 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 1 minutę temu, larry.bigl napisał(a): Swoją drogą, spisujecie sobie na biężąco wydatki na samochód? Ja mam tabelkę w excelu z wydatkami, naprawy + widzimismię jak dodatki do samochod). słodku jeżu, nie 2
Krzysiak 1 523 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 3 minuty temu, larry.bigl napisał(a): Swoją drogą, spisujecie sobie na biężąco wydatki na samochód? Ja mam tabelkę w excelu z wydatkami, naprawy + widzimismię jak dodatki do samochod). Nie...po co się denerwować 😅😂 1
larry.bigl 453 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja w sumie nawet paliwo w Fuelio śledzę
marko 714 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 24 minuty temu, GordonLameman napisał(a): słodku jeżu, nie To się nadaje na terapię 1
GordonLameman 8 450 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 7 minut temu, larry.bigl napisał(a): Ja w sumie nawet paliwo w Fuelio śledzę Bierz tego MLa. Przestaniesz 2
marko 714 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Będzie musiał zmienić formatowanie komórek w excelu, żeby tysiące oddzielało od setek 3
dannykay 621 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca oby arkusz pomieścił takie ilości wpisów 3
trepek 1 353 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 42 minuty temu, larry.bigl napisał(a): Ja mam tabelkę w excelu z wydatkami, naprawy + widzimismię jak dodatki do samochod). 4
larry.bigl 453 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ja przynajmniej wiem ile wtopiłem a Wy kolorujecie swoje historie jakie to udane zakupy były 1
bleidd 484 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Do samochodu nie mam, ale do budowy i wykończenia domu, potem garażu, działki mam excele Dzięki temu wiem, że zostałem już jakiś czas temu milionerem 1
larry.bigl 453 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Teraz, bleidd napisał(a): Do samochodu nie mam, ale do budowy i wykończenia domu, potem garażu, działki mam excele Dzięki temu wiem, że zostałem już jakiś czas temu milionerem A taki pliczek to ja też mam
GordonLameman 8 450 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Godzinę temu, bleidd napisał(a): Do samochodu nie mam, ale do budowy i wykończenia domu, potem garażu, działki mam excele Dzięki temu wiem, że zostałem już jakiś czas temu milionerem Też tak myślałem kiedyś, ale potem się okazało że milionerzy to Ci co mają milion "płynnego" majątku, więc trochę brakuje
Rekomendowane odpowiedzi